Radimk Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 Tak já můžu jen doporučit BBH. U mě je teda verze 41mm.Jednak 36mm by bylo asi málo a 39mm jsem se nedočkal. Jsou to dokonalé hodinky, já teda při výběru preferoval absenci data. Je to čistější. Nosím je krom okrajových činností jako OWG a nenašel jsem slabinu.
artsvk Odesláno 29. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 Radimik ake mas zapestie? Lebo mne sa zda tych 36 malo, no kazdopadne musim skusit asi. Vyzera ze je jasno, teraz ci pockam mesiac dva na BB58 alebo teraz BB36 teraz
Radimk Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 (upraveno) Radimik ake mas zapestie? Lebo mne sa zda tych 36 malo, no kazdopadne musim skusit asi. Vyzera ze je jasno, teraz ci pockam mesiac dva na BB58 alebo teraz BB36 teraz21-22 obvod. Ty 36mm už byly prostě málo. Tohle je ideál. Vyzkoušel sem toho dost a každý tvar pouzdra má svoje. V každém případě to chce zkusit naživo. Upraveno 29. prosince 2019 uživatelem Radimk
Diablo1st Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 Radimik ake mas zapestie? Lebo mne sa zda tych 36 malo, no kazdopadne musim skusit asi. Vyzera ze je jasno, teraz ci pockam mesiac dva na BB58 alebo teraz BB36 teraz Radšej by som počkal na BB58. Proporčne mi prídu lepšie ako BB36.
MíraMíra Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 NRadimik ake mas zapestie? Lebo mne sa zda tych 36 malo, no kazdopadne musim skusit asi. Vyzera ze je jasno, teraz ci pockam mesiac dva na BB58 alebo teraz BB36 terazNa tvou ruku bude 36 úplně super! BB58 mají sice průměr 39, ale lug to lug 48 mm a to není úplně málo. Vyloženě velký ti asi nebudou, ale zrovna malý teda taky ne. Ty BB36 ti podle mě sednou úplně skvěle.
ondrejm Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2019 36 budou akorát, pro porovnání - 36 mm DJ na 16-16,5 ruce
artsvk Odesláno 11. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Tak nakoniec som skoncil u ciernych Omeg SMP, ktore som kupil od miestnehoo clena Maxel. Prve pocity su skvele! Ale po kratkom rozhovore to vyzera za pol roka na upgrade BB58. Uvidime...
ondrejm Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Paráda, gratuluji! Tak to je skvělý výběr, na tvojí ruku akorát a ty hodinky se fakt hodí víceméně na vše. Zkus mrknout i na zealande gumu, vypadají na ní dobře.
Maxel Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Tak nakoniec som skoncil u ciernych Omeg SMP, ktore som kupil od miestnehoo clena Maxel. Prve pocity su skvele! Ale po kratkom rozhovore to vyzera za pol roka na upgrade BB58. Uvidime...Ať dobře slouží a dělají radost Díky za fajn pokec, ačkoliv moc času nebylo. Jo a šťastnou cestu dom! Myslim si vybral dobře, na ?naší? ruku tydle SMP značka ideál. A později směr Tudor, jak jsem ti řikal ? BB58 jasná volba. Kdyby trocha extravagance a přežil?s vyšší dýnko, pak North Flag. Anebo BB36, kdyby to mělo být hodně decentlisch. Good luck anyway
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se