martar Odesláno 29. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 7 minutami, Postal80 napsal: Ale dyt jo.. ochota kupcu snizit svoje standardy a upustit na svych narocich. Svata pravda, kazdy den ra ruce a clovek si holt zvyka.. Jen takový přiběh na vysvětlenou, proč si já umanutě jedu svou a nechci snižovat nároky: kdysi se kamarád na večírku zapletl se svou kolegyní. Nebyla ani hezká, ani štihlá, kdybych ji měl za něco pochválit, tak za odvahu, s jakou v létě nosila krátká trička končící nad pupikem jejiho hodně klenutého břicha. Protože jsme znali jeho vkus na dámy, byli jsme z toho mírně v šoku. No a on nám řekl, že první den po nástupu kolegyně do práce se mu to hnusilo, ale jak se tam každý den promenovala, tak si na to postupně zvykl... Tak to já prosím nechci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 10 minutami, martar napsal: Jen takový přiběh na vysvětlenou, proč si já umanutě jedu svou a nechci snižovat nároky: kdysi se kamarád na večírku zapletl se svou kolegyní. Nebyla ani hezká, ani štihlá, kdybych ji měl za něco pochválit, tak za odvahu, s jakou v létě nosila krátká trička končící nad pupikem jejiho hodně klenutého břicha. Protože jsme znali jeho vkus na dámy, byli jsme z toho mírně v šoku. No a on nám řekl, že první den po nástupu kolegyně do práce se mu to hnusilo, ale jak se tam každý den promenovala, tak si na to postupně zvykl... Tak to já prosím nechci Noooo tak diky, todle taky ne . Ne vazne, na GS sponu jsem se nevykaslal. Kamarad AD to resi, ale neni to prdel. Vubec origo nahradni dily Japonci.. je to kriz. Otevres model - katalog - zadas nahradni dily, a vyjedou jen origo komponenty. Ale info jestli bude sedet todle z tohoto modelu zase na ten a jinak - vubec, ani Ň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Jo a až na to přijdete, tak potom na to budeš ještě minimálně 2 měsíce čekat jako já na dílek tahu k snowflakum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 To je fakt des to nejsou nejuspesnejsi vyhlidky todle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 5 hodinami, Postal80 napsal: Ja ty velky tristovky proste musim vyzkouset. Kamos je mel taky dvakrat nebo trikrat a taky je vzdy prodal. Ptal jsme se ho, pro Boha proc jsi to udelal? Odpovedel mi - protoze jsem kokot. Musim je aspon vyzkouset na ruce a uvidim. Kdyz ja mam ted uz zase blbec u AD digitalky :)) třístovky jsem měl 2x, ty stejný a nevydržely kvůli velikosti a váze. Jako první den seš z nich na větvi, týden pořád dobrý, po dvou týdnech ti ta váha začne vadit a začneš řešit všelijaký gumy apod, ať snížíš váhu, jenže díky lehčímu náramku/gumě/hadru/kůži(fuj) se pořád přetáčí a nakonec je přestaneš nosit. Je to smutný, ale pokud na to nejsi zvyklej, tak to tak dopadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 7 minutami, pebe napsal: třístovky jsem měl 2x, ty stejný a nevydržely kvůli velikosti a váze. Jako první den seš z nich na větvi, týden pořád dobrý, po dvou týdnech ti ta váha začne vadit a začneš řešit všelijaký gumy apod, ať snížíš váhu, jenže díky lehčímu náramku/gumě/hadru/kůži(fuj) se pořád přetáčí a nakonec je přestaneš nosit. Je to smutný, ale pokud na to nejsi zvyklej, tak to tak dopadá Uvazuju nad nakym modelem od seiko, dnes jsem se zacal premyslet o tristovkach a rikal si, ze asi budou tezke (par let zpatky jsem je zkousel) a jak se asi budou nosit na gume.. Tak tristovky vyradim ze seznamu, tezke (a tim pro me nepohodlne) hodinky nechci. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Jestli nemáš problém s výškou, ale jen s váhou, mohly by být řešením titanové Marinemastery (napadají mne SBEX001). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 S vyskou mam taky problem, hledam neco, o cem na zapesti temer nebudu vedet. Divam se na SPB153, SPB147- u obou se mne l2l a vyska do 14mm a na gume vypadaji dobre. U seika si rikam, ze bych je chtel asi na gume, i kdyz normalne preferuju tahy. Kazdopadne diky za tip, vypadaji supr, akorat vyska 20mm je silenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Ja na reseni cekam - BB58 blue, o tech fakt nevis. A ultimatni potapoky s inhousem to jsou taky. Mel jsem je x krat na ruce a jsou genialni.. ale to neresi nemoc Seiko. Co se Seikem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 BB58 jsem zkousel a fajn, ale neberou me. Seiko jsem mel jenom tunaky v baterce, ty jsem dal tatovi, bo na ne poprdeli dobre vidi Dnes jsem prosel toto vlakno, babyMM jsou taky fajn, zvlast na te gume to vypada dobre; da se porovnat pohodlnost pri noseni s SPB147/153? Ale to asi bude hodne subjektivni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Před hodinou, martar napsal: Jestli nemáš problém s výškou, ale jen s váhou, mohly by být řešením titanové Marinemastery (napadají mne SBEX001). No.. Pokud by se teda popasoval asi víc než trojnásobkem ceny mm300, tak ta velikost je fakt větší než velká zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 aha...nepopasoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 (upraveno) Ale jako tip to není špatný, sou to pěkné kladiva, to zas jako nic proti. Upraveno 29. listopadu 2020 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Sem si říkal, že když je marecenator koupí, ponosí rok a pak vymění za klasický třístovky, bude mu to pŕipadat jak Piaget oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 14 minutami, martar napsal: Sem si říkal, že když je marecenator koupí, ponosí rok a .... ... já bych je pak od něho vzal. @marcenator - jdi do nich! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Uhm...marecenator chce mensi, pohodlne a nizsi hodinky. Tak mu kluci doporuci tady ten komin! (Zdroj: malaysiawatchforum) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 před 9 hodinami, marecenator napsal: BB58 jsem zkousel a fajn, ale neberou me. Seiko jsem mel jenom tunaky v baterce, ty jsem dal tatovi, bo na ne poprdeli dobre vidi Dnes jsem prosel toto vlakno, babyMM jsou taky fajn, zvlast na te gume to vypada dobre; da se porovnat pohodlnost pri noseni s SPB147/153? Ale to asi bude hodne subjektivni... Da, za me MM200 jednoznacne pohodlnejsi, i kdyz vetsi. Je to asi tvarem pouzdra a konkretne u 147 tou gumou. Za me urcite je to tou gumou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Pokud by byl nekdo od Brna / Olomouce s MM200 na gume, rad bych je zkusil; idealne az otevrou hospody a s kafe, rumem a pivem na me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Přinejhorším ti je pošlu na zkoušku.... Ozvi se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Tady je to slíbené video. Asi jsem to omylem nahrál ve fullHD, bacha na to. Snažil jsem se ukázat jak měkkost a elasticitu gumy, tak snadnost nasazení na Bejbiny. No, režisér ze mě evidentně nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se