dr.sphinx Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Zrovna tobě DIY není cizí, to je výzva, ne? (A až se to naučíš, stavím se se 103.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Kdyby nemělo pouzdro diashield, už by tam ty díry byly. Takhle mám trochu obavy z odštípnutí tvrzené vrstvy pouzdra a nástrojař bude mít obavy o svý vrtáčky Já furt doufám, že se nějakej výrobce vzchopí a udělá pěknou gumu. Když to Seiko nechce nebo neumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Takže do normálního Stahlu by to pro tvého nástrojaře problém nebyl? Hmmm... Jo a ohledně toho, jestli vyrobit gumu Seiko nechce nebo neumí - připomnělo mi to jeden starý vtip: ?Děti, jak se nazývá muž, který chce mít pohlavní styk a nemůže??Děti nevědí, tak učitelka praví:?Impotent.??A, děti, jak se nazývá muž, který pohlavní styk mít může, ale nechce??Děti mlčí , tak učitelka praví:?Hajzl, hajzl je to děti!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 :D Mně bylo řečeno, že to pro Seiko prostě není zajímavý. Ekonomicky to chápu a respektuju, ale v tom případě nemůže značka čekat, že ji budu milovat a adorovat. Top produkty se od těch ne-úplně-top liší mimo jiný i drobnýma detailama, který člověk ocení často až časem. Něco jako " kurwa, to je ale dobře vymyšlený... tady někdo fakt přemejšlel hlavou... a myslel i na zákazníka a jeho pocity, ne jen na vejvar". Můj nástrojař šel loni do důchodu a novýho nemám, doktore. Dokud se nepřežene korona, nemám chuť řešit ani finále úpravy tahu MM200, natož nějaký Sinny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Jak se to říká - čert vězí v detailech. Proto nakonec ty rolby nosí i jinak docela příčetné osoby. Asi bude potřeba nastoupit na Crafter Blue Ale fakt - když dělají i šóguny, tak se třeba s MM200 taky zadaří. Mimochodem - tohle nebude marný. Ale skoro bych dal přednost původním MM200 ručičkám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Čumím, tohle vůbec neznám. Pěkný. Já si ale už hodně zvykl na tu relativně úzkou černou lunetu. Tahle má stejnou barvu jako rantl lunety a působí tak širším dojmem. Ztrácí se tím jeden ze sexy prvků MM200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 (upraveno) To jsou leaky z WUSu, teprve to bude. Souhlasím, že úzká černá luneta je báječná. S tou kovovu je to ale LX killer Upraveno 20. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Navic je tam podle fotky/renderu fazeta na safíru/hardlexu... to vypadá fakt zajimavě. Úzká černá luneta je pro mě designově top. ? PO, ? 300 Master 41, MM200... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 (upraveno) Podle mně je to jen odraz v rehautu. A to je vlastně druhá novinka - zdá se, že problémy s křivou minutovou indexací vnitřních lunet konečně začínají řešit systémově - jejím odstraněním Upraveno 20. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 (upraveno) vždycky když čtu tvý ironický postřehy, tak si říkám, jak to s tím Seiko vlastně máš. Protože jestli je to láska, tak taková ta ironicky shovívavá, jak v pěkným manželství po dvaceti letech. Nebo jsi jenom GS lover? Ať jen nekecám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. dubna 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Nejlíp by to řekli Němci: Hassliebe Jo a zachvíli budu ženatý 18 let, takže jsi možná kápnul na to, odkud se ta ironická shovívavost bere. Ještě k těm novým vnitřním lunetám - člověk se tomu může posmívat a ZÁROVEŇ z toho mít radost. (Smysl pro docenění jemných paradoxů tohoto druhu Seiko u svých fanoušků programově pěstuje, jinak si to vysvětlit nedovedu . ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 (upraveno) ...starke Gefühlsbindung, die aufgrund von Disharmonie oder Nichtübereinstimmung zwischen Hass und Liebe wechselt. Já ty Němce žeru PS: v japonštině musí díky existenci Seika být ekvivalentní slovo. Ten znak bych rád někdy viděl. Upraveno 20. dubna 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Na Hassliebe nevím, ale na přístup Seika k loajálním zákazníkům - aktuálně zejména majitelům SLA033 - už dávno asijský znak existuje: ? ? ??????? (???) * _______________ *Literatura: http://japaneseemoticons.me OK, to už je spíš SZ humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Tak já díky Jardovi už muzu taky, sem fakt nadsenej, lesk jak blesk, sedej luxusně, čitelnost bozi. Jen už by CB mohl udělat pořádnou gumu k pouzdru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 V 27. 4. 2020 v 15:48, Moty napsal: Tak já díky Jardovi už muzu taky, sem fakt nadsenej, lesk jak blesk, sedej luxusně, čitelnost bozi. Jen už by CB mohl udělat pořádnou gumu k pouzdru. Rozšířit Paráda! Povedlo se ti zachytit probouzejicí se lumi, to na nich žeru. A že uměj svitit i venku v pravý poledne ve stínech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 (upraveno) Dlouho sem z hodinek fakt něbyl tak nadšenej, nicméně nesmím zapomenou poděkovat jak Tobě za tohle téma, tak Doktoru Solfernu Sphinxovi, který to takhle ďábelsky vymyslel Upraveno 27. dubna 2020 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Kdepak, děkuj jenom martarovi, ze mě se stal konvertita hlavně díky němu. P.S.: ušetřil jsem ti pár kaček, za to se díky přijímají Jen škoda, že ta blbá modrá guma stojí dvaapůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 V 27. 4. 2020 v 20:05, dr.sphinx napsal: P.S.: ušetřil jsem ti pár kaček, za to se díky přijímají Jen škoda, že ta blbá modrá guma stojí dvaapůl. Rozšířit Máš u mě 14ku Ipu, až jí Lípa zase uvaří Jo ta guma je běsná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 (upraveno) Až se všechno otevře, rád si ji pojedu dát s tebou přímo ke zdroji, jsem akutně nevyvýletovaný. K věci: tyhle seikogumy jsou příjemný a docela hezký (černou variantu snesou i GS divery), ale rychle se zejména na hranách oleští, esteticky humáč. Pokud jde o vizuální a taktilní stálost, super jsou ty uretanový (na způsob tý dodávaný k SBDX001/017 třeba). Mají jiný nevýhody, ale tohle problém nebývá. Upraveno 27. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Mně neděkujte, děkujte Chumpusovi ja si šel původně do Koscomu pro SPB051 a jen diky němu mám nakonec 077. Je teda fakt, ze kdybych vzal ty 051, tak jsem - pokud jde o řemeny a gumy - uplně happy... ale ony se i MM200 dočkají nějaký parádní gumy od Crafteru nebo Uncle, chce to jen vydržet. Jak řiká doktor, kdyz se gumy dočkaly šóguny, tak 077 se dočkaj taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se