Diablo1st Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Hold tie spony fakt Seiko vie dojebabrať že až. A najlepšie je, že im to snáď v každej recenzii vyčítajú, ale proste si idú svoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Dokud to budou lidi s těma sponama kupovat, proč by to měnili. Já tu pitomost udělal taky (v domnění, že to snadno doladím), ale opakovat ji nebudu. Uvažoval jsem i dokoupení SPB083J1 Great Blue Hole, jtery se mi taky strašně líbí, ale kvůli tý sponě jsem nakonec koupil něco jinýho. Mimochodem, ve slabý chvilce jsem chtěl kvůli lapáliím s tahem (resp sponou) vyměnit Bejbiny SPB077J1 za SPB143J1, který vypadají díky skindiver pouzdru skvěle na většině řemenů i gum... jejich design ala ikonický první diver Seiko se mi moc líbil stejně jako u SLA017... No a to taky neklaplo (naštěstí), protože jsem ten "ikonickej" Seiko design zahlídnul na vintage Blancpain Bathyscaphe - indexy, ručky, dokonce i šedej sunburst cifru. Dokud nenačtu, zda s tím designem přišel první Blancpain nebo Seiko, dávám jakýkoliv "Seiko diver" nákupy k ledu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 ahojte kluci! 1.ta spona z Astronu je luxus. Takhle to melo vypadat uz vyroby. Ale sikovny jako ty nebudu. Do toho nejdu.. 2.kupovat nejaky strapcode ( napadlo me to ) mi pripada jako blbost, ten tah se opravdu moc povedl.. A kvuli spony. Neee, budu hledat u Seiko. Divam se i na GS. Ale nevim jak s tim DS a lestenim. 3.SPB083 uplne stejny hodinky jen modrej cifr. Tak kamarade, ty jsi jeste vetsi magor nez ja!! 4.jj, ja uz to udelal a tu novou radu 62MAS mam doma. Jsou paradni. Udelam spolecne fotky - a kdyz dovolis.. pridam. 5.jednu starou fotku, co jsi udelal. Moc se mi libila. Udelam ji dneska taky a prekvapim Vas, OK?! bude to tedy prekvapko. Pri nedeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 (upraveno) Tak to se těším Neřiká se těm novým větším "63MAS"? M. PS: jinak teda Great Blue Hole nejsou úplně stejný - nejde jen o barvu. Modrà vs černá, gradient vs non-gradient, sunburst vs mat, viditelný převisy ruček vs neviditelný kusy ruček, limitka vs seriovka. Upraveno 22. listopadu 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Spona vypada dobre. Aspon neni tak tlusta... jen to brouseni nebude Zaratsu. To by se u techhle seriovek chrlenych po tisicich ubrousili ruce az k loktum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 V 22. 11. 2020 v 10:20, martar napsal: Tak to se těším Neřiká se těm novým větším "63MAS"? M. PS: jinak teda Great Blue Hole nejsou úplně stejný - nejde jen o barvu. Modrà vs černá, gradient vs non-gradient, sunburst vs mat, viditelný převisy ruček vs neviditelný kusy ruček, limitka vs seriovka. Rozšířit Jj, nekde pisou novy 62MAS - nekde nova rada 63.. ja ani nevim. Ale taky to byla laska na prvni pohled. Hned jak jsem je videl, bylo vymalovano. Udelam tedy ty rodinne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 @Dantechno Taky jsem se divil, ale na několika místech jsem to fakt četl. Asi posun významu slova Zaratsu možná dnes stačí, ze to brousi Japonec na japonským stroji. Mimochodem, on je ten posun vidět i jinde - asi všichni známe starý video o broušení náramku AP RO, jak chlapik krátkejma tahama ručně podle přiložniku brousí zkompletovanej náramek naplocho na nějaký abrazivni ploše. No a nedávno jsem viděl na YT video, kde je vidět komplet výroba náramku včetně frézovani segmentů, zatlačování čepů, jejich fixace laserem, broušení a rozlešťování zkosenejch hran... no a nakonec zkompletovanej náramek nalepili nějakou oboustrankou na takový jako pravitko a nastojato ho přebrousili na stole, kde běžel průběžnej brusnej pás... (nemůzu ale vyloučit, že finální brus se dělal ještě nakonec růčo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Tak Panove, jak jsem slibil. Nejprve nejaka rodinna spolecne s SPB147J1 alias nove 62MAS nebo 63MAS. Jak jsem psal, nevim jak je to spravne ok, mozna bude vedet nekdo z Vas..@ten krasny hnedy cihr jsem nechytl na svetle. ( foceno ve 4 odpoledne a uz je tma, hold podzim.. ) Tak pridam jednu starsi na slunicku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Takhle bych chtel, aby vypadaly potapecske spony i u Seika ( od kulickovych lozisek pojistky po moznosti regulace ).. kdyz to jde jinde proc ne tady!! A uz jsem rikal, Seiko tim posere jinak supr cupr hodinky. A my to musime resit a resit. Ja budu hledat u GS. Ale nevim, jak to dopadne.. @ mimochodem mrknete na velke MM, to je ta sama bida!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 V 4. 3. 2020 v 21:33, martar napsal: Pár fotek z poslední doby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Tuhle tvou fotku jsem myslel Martare, krasna dvojka!!! Mas dobry vkus chlape!!! . Tak a uz dam pokoj - dekuji za prostor pratele. Mam z nich opravdu radost. Pekny vecer.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 (upraveno) Jo, spona z Pelagosů je dobře udělaná, i když už má teda docela výšku. Akorát když jsem si ji prohlížel, ŕíkal jsem si, že ta vnitřní mechanika a pružinky už je docela komplikovaná věc, když uvážím, že se do toho bude dostávat bahno, písek a sůl. Jak dlouho už Pelagosy máš a co zažily? Jak snadno se vnitřek spony čistí od bordelu? Edit: moony máš se safírem? Upraveno 22. listopadu 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Pelagosy mam chvili. A sorry, nezazily nic moc. nejsem tak bohaty, abych z takovych hodinek delal tooly. Bahno, pisek a spol nepripada v uvahu. Jo vim, jsou presne na to urceny - a k cemu je teda mam?! Hmm, 3 roky jsem je miloval a chodim kolem nich.. Taky obrovska laska a chtic! Proste jako s zenskou. Navic ten titan se hned dodrbka, ne ne. Pelagosy a Bondovky mam jako lestenky. Az budu fotbalista jeko David B. potom s nima budu mlatit na jachte.. Jo, vlastne nemam jachtu.. Ano, Moony mam se safirem. To je to samy. Strasne jsem se bal o ty hesalitovy, ze bych to .. .. .. to samy jako vyse. A vim, ze plastaky jsou hezci. U AD jsem mel v ruce oboje. Je to znat. Ne, na tool mam Stajny, Eternu a Squal. Ale Seika jsou proste lepsi!! A to budou hodinky co jsem potreboval - pravy tooly. Ale nevim co ten dodrbkanej DS. To bude asi problem, no. Ale mam v hlave ted jinou vec. Po dvou dnech, kdyz mi tohle udelaly Babyny, co ty dospelacky? Ty pro veliky chlapy?! Hergot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Co sem lezeš, bez jachty?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Tak tých spon s mikroreguláciou je viac druhov, stačila by aj obyčajnejšia ako ponúka Zelos, Christoper Ward či Monta. Keď to ide u mikrobrandov nechápem prečo to nejde u Seika a Grand Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 V 22. 11. 2020 v 17:29, martar napsal: Co sem lezeš, bez jachty?! Rozšířit Sorry, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 V 22. 11. 2020 v 17:38, Diablo1st napsal: Tak tých spon s mikroreguláciou je viac druhov, stačila by aj obyčajnejšia ako ponúka Zelos, Christoper Ward či Monta. Keď to ide u mikrobrandov nechápem prečo to nejde u Seika a Grand Seika. Rozšířit Ani mikroregulaci nepotrebuji chlapi - staci kdyz najdu nejakou ktera bude alespon vypadat k svetu.. Tahle, je fakt hruza. Jak to rict distingovane - je hnusna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 U Seika umí mikroregulaci, ale raději žádnou, než tu hrůzu z MM300. To je fakt ostuda... Na tom by mohli kluci šikmooký zapracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Ta spona, co je tam z výroby, mi přijde v pohodě na SKX, tam člověk nic vic nečeká. U MM200 je to fakt trapárna podtržená nečekanou kvalitou samotnýho náramku. Vadí mi její vzhled lisovanyho plechu, vadí mi ten přidavnej plechovej článek se schovanou extenzí, vadí mi zvuk co vydává v otevřeným stavu... no prostě alergie jak prase Průšvih je, že nabídka hezčích Seiko spon s DS povrchem je minimální a bez DS to prostě bude jinak "barevný" (= divný). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 V 22. 11. 2020 v 18:00, martar napsal: Ta spona, co je tam z výroby, mi přijde v pohodě na SKX, tam člověk nic vic nečeká. U MM200 je to fakt trapárna podtržená nečekanou kvalitou samotnýho náramku. Vadí mi její vzhled lisovanyho plechu, vadí mi ten přidavnej plechovej článek se schovanou extenzí, vadí mi zvuk co vydává v otevřeným stavu... no prostě alergie jak prase Průšvih je, že nabídka hezčích Seiko spon s DS povrchem je minimální a bez DS to prostě bude jinak "barevný" (= divný). Rozšířit Ok, Martare - vime teda o nejaky pasujici spone s DS? Nemyslim, vyrob si sam jako u te z Astonu. Treba u GS, nebo nevim. A jak jsem zminil, nemusi mit ani zadnou mikroregulaci. Jen, aby nevypadala jak ten hnusnej plech co tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Já nic lepšího než tu Astron/LX sponu nevymyslel Libila se mi tahle GS spona, ale nenašel jsem ji ve správný šířce... a pak, sehnat cokoli origo Seiko je taky dost porod. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se