filo-boxer Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Když fotíš psa takhle zvrchu a zblízka, tak to pak vypadá jak ........... jak to vypadá. Zkus si příště dřepnout, nebo kleknout, trošku odstup a uvidíš, že to bude lepší.
lucid Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Když fotíš psa takhle zvrchu a zblízka, tak to pak vypadá jak ........... jak to vypadá. Zkus si příště dřepnout, nebo kleknout, trošku odstup a uvidíš, že to bude lepší. Je po mně, nerad se fotí, jakmile vidí, že jdu do dřepu a mířím na něj fotoaparátem nebo mobilem, okamžitě prchá pryč, točí se záměrně zadkem nebo se mne snaží povalit na zem, většinou úspěšně.
lucid Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Tebe bych teda nechtěl fotit. Takových je víc, někteří členové by mohli vykládat
instant Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Ti co nemaj slovenské základy Ti asi nebudou rozumět.......... prederavit = urobit dieru skrz nieco, heh. sa ucte jazyky, holoto! ten pitrisov vystrelovaci cholerik vyzera, ze tam vzadu na kopecku chodi do prace alebo co
mondeo2 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) prederavit = urobit dieru skrz nieco, heh. sa ucte jazyky, holoto! ten pitrisov vystrelovaci cholerik vyzera, ze tam vzadu na kopecku chodi do prace alebo co mě to nevysvětluj, já slovensky docela i umím..... ...........vždyť mám odtud rodiče a celý přibuzenstvo... Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem mondeo2
MR1990 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Ti co nemaj slovenské základy Ti asi nebudou rozumět..........
Roubass Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 IMG_4379a.jpgBoxeři jsou nejlepší...
Pitris.k Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 (upraveno) prederavit = urobit dieru skrz nieco, heh. sa ucte jazyky, holoto! ten pitrisov vystrelovaci cholerik vyzera, ze tam vzadu na kopecku chodi do prace alebo co Dobre si ho vystihl :-) Upraveno 19. dubna 2015 uživatelem Pitris.k
Roubass Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 My už skotačíme po venku Sent from my iPhone using Tapatalk
Roubass Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Dnešní pohoda na zahradě.chronomag.jpgVidím, že tady je ráj boxíků
warann Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 (upraveno) Tak jsem naší potvoře nevděčný koupil novej pelech - myslím, že to je tento: http://www.justhunter.cz/cs/gent-antibakteriell-postylka Myslel jsem kdo ví, co jsem jí nekoupil a ona si odmítá na to lehnout. Zřejmě jí ten starej zasmraděnej pelech vyhovoval víc. Nakonec jsme jí tam dali starší deku a tak to vzala na milost. Jinak u toho Huntera mají dost pěkný věci, i když některý stojí docela pálku. Upraveno 24. dubna 2015 uživatelem warann
Roubass Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Tak jsem naší potvoře nevděčný koupil novej pelech - myslím, že to je tento: http://www.justhunter.cz/cs/gent-antibakteriell-postylka Myslel jsem kdo ví, co jsem jí nekoupil a ona si odmítá na to lehnout. Zřejmě jí ten starej zasmraděnej pelech vyhovoval víc. Nakonec jsme jí tam dali starší deku a tak to vzala na milost. Jinak u toho Huntera mají dost pěkný věci, i když některý stojí docela pálku.Ten náš pelech dostal třikrát a vždycky ho rozcupoval, stejně nejraději spí na gauči nebo na koberci... Sent from my iPhone using Tapatalk
speedwalker Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Vidím, že tady je ráj boxíků Njn je nás tady dost. Kdysi dávno jsme měli amer. kokra, po něm pár teriérů a teď už sedm let boxerku. A našli jsme pro nás ideální rasu-(mazel, sportovec, hračička, ochránce, hlídač, pohodář a nevím co ještě). Kdo poznal ví o čem píšu, super psisko se skvělou povahou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se