Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Když fotíš psa takhle zvrchu a zblízka, tak to pak vypadá jak ........... jak to vypadá. :D Zkus si příště dřepnout, nebo kleknout, trošku odstup a uvidíš, že to bude lepší.  :cheers:

Je po mně, nerad se fotí, jakmile vidí, že jdu do dřepu a mířím na něj fotoaparátem nebo mobilem, okamžitě prchá pryč, točí se záměrně zadkem nebo se mne snaží povalit na zem, většinou úspěšně.

Odesláno

Ti co nemaj slovenské základy Ti asi nebudou rozumět.......... :D

prederavit = urobit dieru skrz nieco, heh. sa ucte jazyky, holoto!

ten pitrisov vystrelovaci cholerik vyzera, ze tam vzadu na kopecku chodi do prace alebo co :)

Odesláno (upraveno)

ten pitrisov vystrelovaci cholerik vyzera, ze tam vzadu na kopecku chodi do prace alebo co :)

mě to nevysvětluj, já slovensky docela i umím..... :lol2:...........vždyť mám odtud rodiče a celý přibuzenstvo... B)

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno (upraveno)

Dobre si ho vystihl :-) Upraveno uživatelem Pitris.k
Odesláno (upraveno)

Tak jsem naší potvoře nevděčný koupil novej pelech - myslím, že to je tento:

http://www.justhunter.cz/cs/gent-antibakteriell-postylka

Myslel jsem kdo ví, co jsem jí nekoupil a ona si odmítá na to lehnout. Zřejmě jí ten starej zasmraděnej pelech vyhovoval víc. Nakonec jsme jí tam dali starší deku a tak to vzala na milost. Jinak u toho Huntera mají dost pěkný věci, i když některý stojí docela pálku.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Tak jsem naší potvoře nevděčný koupil novej pelech - myslím, že to je tento:

http://www.justhunter.cz/cs/gent-antibakteriell-postylka

Myslel jsem kdo ví, co jsem jí nekoupil a ona si odmítá na to lehnout. Zřejmě jí ten starej zasmraděnej pelech vyhovoval víc. Nakonec jsme jí tam dali starší deku a tak to vzala na milost. Jinak u toho Huntera mají dost pěkný věci, i když některý stojí docela pálku.

Ten náš pelech dostal třikrát a vždycky ho rozcupoval, stejně nejraději spí na gauči nebo na koberci...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Vidím, že tady je ráj boxíků :)

Njn je nás tady dost. Kdysi dávno jsme měli amer. kokra, po něm pár teriérů a teď už sedm let boxerku. A našli jsme pro nás ideální rasu-(mazel, sportovec, hračička, ochránce, hlídač, pohodář a nevím co ještě). Kdo poznal ví o čem píšu, super psisko se skvělou povahou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...