gerhard Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) Ahoj Janko. Takeho chceme ale si pockame . Tento sme boli skoro obtiahnuti o peniazky po 15 mailoch je to cisto toto http://katastrofy.meteopress.cz/content/podvod-s-prodejem-psa Uf tesne to bolo. Pozor!!!!! Funguje stale!!!!! Upraveno 4. března 2016 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Do rodinky k nam zajtra pribudne Lincoln. Asi nezaspim. Lola pozdravuje :-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) A to sme dotycnej len pisali otazku na cenu....inzerat bol situovany do okolia Bardejova,zrazu Belgicko...... Podvod!!!!!@@@@@!!!!!!! Inzerat meno Dorisa,mail Anna Majkova a osoba sa predstavila Maria Chebanova. No tak od zaciatku to bolo divne. Upraveno 4. března 2016 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 A "jakoby" cena? Podle toho se dá často rovnou odhalit, že je to celé nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Jasne. Mail ako z cirkusu,cena ze zadarmo. Chceli sme prenho ist,ze si spravime vylet a to zas nie ze oni to poslu letecky na vlastne naklady. Blud na blud. Je toho plny google od civavy az po kone,fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Hela to je divný.....................mi taky přišlo něco podobnýho................ale ta cena se mi nelíbila........ Roniera Maska (ronieramaska@gmail.com),Kavalír King Charles španěl štěňata,25. 2. 2016, 18:05:30Komu: klucik.r@seznam.czgDobrý den, milý,Jmenuji se Roniera, a píši vám ohledně Kavalír King Charles španělštěňata, které jstepožadovali.Nejprve chci vám poděkovat za zájem, který máte pro štěňata, a chcivás ujistit, že nebudete litovat, že ty malé anděly jako domácímazlíčky.V současné době dáváme čtyři (4) plemene Kavalír King Charles španělštěňata a jsouodčervená, očkovaná, čipovaná a se všemi doklady.Mají perfektní zdravotní záznamy a přijde se všemi z nich, včetněněkterých herních hraček.Můžete v popisu níže znát jejich jména a sex.Frisco .............. Muž (11 týdnů)Rien............ Muž (11 týdnů)Beauty .......... Žena (11 týdnů)Liki............ Muž (11 týdnů)Přílohou tohoto e-mailu jsou fotky štěňat, a budete musetzkontrolovat fotografie a sdělte nám štěně vás zajímá.Trváme na tom, že byste nám měl říct štěně (y), o kterou máte zájem(jméno a pohlaví), takže pak můžeme hovořit o štěně (y), pokud je tomožné, více fotografií a jak budete mít.Štěňátka přijde s následujícím.Balíček startér,rodokmenTASSO registrace.dekaA kupní smlouvy dokument.Naše štěňata jsou vychováváni v domě s našimi malými 8 let chlapec,králíků a ostatními psy, a proto jsou velmi dobře socializují. Dávámejim, protože potřebujeme pečovatelské domy, které budou brát velmidobrou péči o ně a dát jim lásku, kterou si zaslouží.Moje povaha práce opravdu dělá mi zůstat mimo domov pro mnoho hodin(hodně cestování a štěňata mě nemůže následovat všude i go)Takže prosím, budeme rádi, aby nám nějakou malou informace o sobě.Máte zkušenosti v chovu domácích mazlíčků ??Jaká je vaše povaha práce ??Máte děti ??Prosím, nebuďte v rozpacích, my jen chceme vědět, jak nový ráj pro tynejmenší bude vypadat.Jeden štěně bude vás to stát 5000 Kč.5000 Kč budete platit za jednoštěně zahrnuje dopravu, aby se vydal na vás ve vašem domě.Nacházíme se v Německo, a že je místo, kde budeme přepravu štěně z.Tak, aby k přepravě štěňata k vám bez problémů, budeme potřebovatnásledující od vás.Jméno štěněte přijímači (jako ve vašem občanský průkaz nebo cestovní pas)Adresa dům (kde bude štěně dodávány dodací agenty.)Město a PSČtelefonní čísloNejbližší letiště do svého domu.A také nám sdělit štěně vás zajímá, pokud nejste s více než jednu štěně.Máme-li všechny tyto adresu, budeme mít štěňátka na letiště a my sezaregistrovat štěně (včetně kupní smlouvy dokumentu, které budouzpracovávány na letišti vlastní oddělení s pomocí vaší adresy),adresa.Bude to trvat asi 4 hodiny maximum pro vás získat štěně.Budeme čekat přečíst od vás znovu.díkyRoniera a rodina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Do kelu. Sa ma pytali na profesiu,mal udat policajny zbor ako sused,to by po rvom maily vyhasol zaujem. Hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Chlapi vy si dopisujete so spam-botmi? Ze sa na to nevyprdnete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) Hej,ved uz nebudem. ? Upraveno 4. března 2016 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Ja si vyssie pisal ze "po 15 mailoch".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Já si taky nedopisoval, tohle mi přišlo jako odpověď na můj dotaz na jednom inzertním servru................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Boti, spamy, podvodne emaily... to poznas s prstem v nose To takhle pred lety manzelka vyguuglila "vhodny do domacnosti". Po par mesicich jsem zacal guuglit ja a zjistil, ze JRT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Chlapi vy si dopisujete so spam-botmi?....nie je to tak davno, co si mohol maximalne tak odvravat radiu a hen, dnes sa mozes pustit kludne do interaktivnej hadky s botom...pokrok nezastavis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 lib - proste chovatelia JRT poznali vtip o slonikovi ako prvi Ivan - nepotesil si ma. Ked uvazim, ze termofor je uz tiez vynajdeny, zacinam premyslat o zmysle manzelstva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Enngy si vypočula výsledky slovenského volebného exitpollu. s jej reakciou sa stotožňujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 tiez mas fpici na lehatku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Ženská zvědavá :-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Krasavice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Ženská zvědavá :-)! Bacha, viš co udělala méďovi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Vrcholný psí zen budhizmus .Bohužel tato psí slečna není moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se