mlsoun1 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Vydrýsek to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května To je živočich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Nemate nekdo anglickeho buldoka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května V 1. 5. 2024 v 18:14, mlsoun1 napsal: Vydrýsek to je Ja ho fakt zeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Já taky,nic si z toho nedělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května A jde se zkoumat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Už letí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Že by měl dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Ale prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května A jde se plavat,takže 206 minut,31,8 km a teď odměna kterou si donesl z luhů a hájů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Z toho kuřete jen čistě prsní maso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Žena mi poslala fotečku jak se vyhřívá na sluníčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: A jde se plavat,takže 206 minut,31,8 km a teď odměna kterou si donesl z luhů a hájů Já jsem prostě v úžasu nad těma výkonama - jestli ujdeš skoro 32 km za 3 a půl hodiny, tak máš průměrnou rychlost přes 9 km/h. Přitom 6 km/h je už hodně ostrá chůze, takže to v podstatě celou dobu za tím psem klušeš? Neměříš to nějak divně? Nebo je to změřeno GPS na obojku toho pejska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Jedu podle satelitu, přesně dle vysílačky kterou má na obojku.On mi nejde dle nohy.Lítá si sám a vrací se ke mě. https://www.dogtrace.com/cs/p-131-vyhledavaci-zarizeni-dog-gps-x30t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května To je jak s detma na ture. Decka "ujdou" skoro dvojansobek trasy dospelejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května (upraveno) Jo tak to potom mění situaci - to mě napadlo, že to nalítá ten pejsek, ale ne ty To už trochu smysl dává, i když teda je to frajer trénovanej. V neděli jsem bral dva jezevčíky na výšlap, a to postupně, protože oba najednou neuřídím. Mladšímu je 3 a půl a tak zhruba po 7 km trasy bylo vidět, že trochu ztrácí výkon. Ten starší (12) se mnou šel jen asi 5 km a měl na konci docela dost, ale držel se statečně. Pak lehli a chrápali. Upraveno 3. května uživatelem Bushman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Tak podle obojku možná (a ještě ×2 za 4 nožičky), jinak si to s obligátním psím ňucháním, káčkáním, čůráním, kocháním se zdechlinama a pózováním pro fotky neumím představit Poslední týdny jsem nachodil v průměru 16km denně, přes 5km/h leda z kopce - a náš seniorní jezevčík už se se mnou bojí vylejzat před barák, protože po podobné nakládačce by se domů dostal leda v batohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května (upraveno) PS: Ať ty výkony malého srdnatého vodomilného drsňáka jenom nezlehčujeme, možná by tu trasu bylo dobré porovnat s nezávislým trackingem v mobilu, který umí díky AGPS a akcelerometrům klasické neduhy holého “lokalizačního” GPS (stačí chvíli stát u plotu z vlnitého plechu nebo plechového vagónu a díky odrazům se začnou dít věci, ale přesnost lokalizace dovedou při pohybu v desítkách metrů rozhodit i husté stromy - prosím neporovnávat s navigací v autě, která lže a “přitahuje se” k nejbližší silnici) přece jenom trochu líp srovnat s realitou. Každopádně i kdyby to pak byla “jenom půlka”, je to pořád obdivuhodné pro oba Upraveno 3. května uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se