Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, mlsoun1 napsal:

A jde se plavat,takže 206 minut,31,8 km a teď odměna kterou si donesl z luhů a hájů☺️

Já jsem prostě v úžasu nad těma výkonama - jestli ujdeš skoro 32 km za 3 a půl hodiny, tak máš průměrnou rychlost přes 9 km/h. Přitom 6 km/h je už hodně ostrá chůze, takže to v podstatě celou dobu za tím psem klušeš? Neměříš to nějak divně? Nebo je to změřeno GPS na obojku toho pejska?  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tak to potom mění situaci - to mě napadlo, že to nalítá ten pejsek, ale ne ty 😄 To už trochu smysl dává, i když teda je to frajer trénovanej. V neděli jsem bral dva jezevčíky na výšlap, a to postupně, protože oba najednou neuřídím. Mladšímu je 3 a půl a tak zhruba po 7 km trasy bylo vidět, že trochu ztrácí výkon. :D Ten starší (12) se mnou šel jen asi 5 km a měl na konci docela dost, ale držel se statečně. Pak lehli a chrápali.

Upraveno uživatelem Bushman
Odkaz ke komentáři

Tak podle obojku možná (a ještě ×2 za 4 nožičky), jinak si to s obligátním psím ňucháním, káčkáním, čůráním, kocháním se zdechlinama a pózováním pro fotky neumím představit :speak_cool:

Poslední týdny jsem nachodil v průměru 16km denně, přes 5km/h leda z kopce - a náš seniorní jezevčík už se se mnou bojí vylejzat před barák, protože po podobné nakládačce by se domů dostal leda v batohu :skull:

Odkaz ke komentáři

PS: Ať ty výkony malého srdnatého vodomilného drsňáka jenom nezlehčujeme, možná by tu trasu bylo dobré porovnat s nezávislým trackingem v mobilu, který umí díky AGPS a akcelerometrům klasické neduhy holého “lokalizačního” GPS (stačí chvíli stát u plotu z vlnitého plechu nebo plechového vagónu a díky odrazům se začnou dít věci, ale přesnost lokalizace dovedou při pohybu v desítkách metrů rozhodit i husté stromy - prosím neporovnávat s navigací v autě, která lže a “přitahuje se” k nejbližší silnici) přece jenom trochu líp srovnat s realitou. Každopádně i kdyby to pak byla “jenom půlka”, je to pořád obdivuhodné pro oba :speak_cool:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...