Vortex-Tempus Odesláno pondělí v 16:53 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:53 Tiez tu mam jednu bojovu krasavicu… trenujeme vzdavanie sa… 7 1
Traveller Odesláno pondělí v 18:38 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:38 před 1 hodinou, warann napsal: Kriste pane, to je ale vosklivej pes. Jeste stesti, ze ten nas je mnohem hezci Jj - souhlasím. Naštěstí není můj. Byl jednoho stánkaře v Egyptě. Za párečky od snídaně by udělal strojku. 2
warann Odesláno pondělí v 19:29 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:29 před 51 minutami, Traveller napsal: Jj - souhlasím. Naštěstí není můj. Byl jednoho stánkaře v Egyptě. Za párečky od snídaně by udělal strojku. No jo, co se dá dělat. Ten náš je nám už zůstane.
Fester Odesláno úterý v 17:09 Nahlásit Odesláno úterý v 17:09 před 23 hodinami, edas napsal: A umí u toho i hajlovat… Nejmenuje se náhodou Elon? 1
Vortex-Tempus Odesláno středa v 17:25 Nahlásit Odesláno středa v 17:25 Konecne zase leto Do obeda si vyhrieva kozku pred vchodovymi dverami a po obede vzadu na terasu. Psi zivot 1 2
Fester Odesláno středa v 18:01 Nahlásit Odesláno středa v 18:01 Když na mě páníček sere, zabavím se sama… 1 1
Emiliano Odesláno středa v 20:27 Nahlásit Odesláno středa v 20:27 před 29 minutami, ouskavl napsal: Dřímota Co je polštář a co pes?
Spongebob Odesláno čtvrtek v 11:24 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 11:24 před 17 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Konecne zase leto Do obeda si vyhrieva kozku pred vchodovymi dverami a po obede vzadu na terasu. Psi zivot Krása..dle těch dveří bych ani netipoval že je to "od nás" 1
Vortex-Tempus Odesláno čtvrtek v 15:36 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:36 před 4 hodinami, Spongebob napsal: Krása..dle těch dveří bych ani netipoval že je to "od nás" Je to u nas na chalupe na juznom slovensku… ale mas pravdu mame to v trochu inom style ako je tu zvykom. 1 2
Zdenek1307 Odesláno včera v 17:59 Nahlásit Odesláno včera v 17:59 Už máme za dva dny asi 1300 výškových, je to borec a baví ho to. 4
Fester Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami Tak nevím, jestli mám psa, nebo vydru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se