Fester Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna před 46 minutami, Lobber napsal: I když moje rasa , je opravdu absolutní prase. A opravdu to 99,99% lidem v životě nedokážu / nedokážeme vysvětlit a nikdo to nepochopí . ( ok spis by to pochopili , kdyby chtěli . Ale nechtějí ) Tak mě hřeje u srdce , že se mi v tom kritickém období cca do roku nestalo , že by se někam do postele, gauče , pelechu … vždy si našel místo na podlaze . nejvtipnější bylo , že nikdy 2x na stejné místo . Pak jsem si začal i značit kde to bylo formou piškvorek . Tak moje Kira je světový šampion v dělání prasat z jiných pejsků, zejména, když je bláto, tak je v něm s gustem vyválí A co máme doma “jakopsa”, tak Kira taky trochu žárlí. Sem tam ho přišlápne packou, když jde kolem, nebo ho “nenápadně” shodí čumákem ze sedačky… Holt už není ta jediná princezna doma, kolem které se točil celý svět… 5 1
Fester Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna A dneska pro změnu obrany. A zvykání na brýle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
DavidLC Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Náš starší se dal na skořápky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
gunman Odesláno čtvrtek v 05:30 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:30 Má 14kg a už to začíná být kus psa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1 2
Lobber Odesláno čtvrtek v 05:41 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:41 V tom autě má pohled jako by si myslela své o tvých řidičských umech a cítila by se bezpečněji , kdyby jste si ty místa prohodili … 2 1
gunman Odesláno čtvrtek v 05:58 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:58 Přesně tak se tváří , ale to bude tím, že sedí s manželkou v autě. 3 1
Lobber Odesláno pátek v 10:07 Nahlásit Odesláno pátek v 10:07 Připravujeme novou pozorovatelnu … A v hamace se mu furt nelíbí …. A to jsem letos koupil KingSize verzi , abychom se nemačkali . Ale stejně raději bude spát dole Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ABCDE Odesláno pátek v 10:39 Nahlásit Odesláno pátek v 10:39 někde tam je pes… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jocker Odesláno pátek v 13:14 Nahlásit Odesláno pátek v 13:14 V 2. 4. 2026 v 7:58, gunman napsal: Přesně tak se tváří , ale to bude tím, že sedí s manželkou v autě. Já tu našu taky tak vozím a už to mále bylo za 2000. jinak škoda, že eště poroste, takhle by mi stačila vzhledově i váhově
Fester Odesláno pátek v 13:38 Nahlásit Odesláno pátek v 13:38 My zase pohoda na chatě. Nemusí se furt cvičit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 1
ABCDE Odesláno pátek v 13:58 Nahlásit Odesláno pátek v 13:58 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 4 2
Lobber Odesláno pátek v 17:42 Nahlásit Odesláno pátek v 17:42 před 4 hodinami, Fester napsal: My zase pohoda na chatě. Nemusí se furt cvičit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přesně…. Už je heeezky , tak krátká vycházka a pak lenora a kochačka… my dnes 9h na jednom místě , on si lízal . Já řezal , sekal, fotil, kopal … zítra do práce . A z neděle na pondělí hezky na maso a pivčo přes noc do hamaky … 1
kamilb Odesláno pátek v 20:25 Nahlásit Odesláno pátek v 20:25 Jsme si s holkama řekli že vás tu musíme pozdravit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1 1
mlsoun1 Odesláno pátek v 20:30 Nahlásit Odesláno pátek v 20:30 Co tam asi zase je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno pátek v 20:31 Nahlásit Odesláno pátek v 20:31 před 4 minutami, kamilb napsal: Jsme si s holkama řekli že vás tu musíme pozdravit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jsi moc hodnýŽe tyto krásné děvčata pozdravujem
mlsoun1 Odesláno pátek v 20:32 Nahlásit Odesláno pátek v 20:32 Nic a větev byla moc velká Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno pátek v 20:33 Nahlásit Odesláno pátek v 20:33 Koupačka je důležitá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
mlsoun1 Odesláno pátek v 20:33 Nahlásit Odesláno pátek v 20:33 Ale klacek je klacek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kamilb Odesláno pátek v 20:34 Nahlásit Odesláno pátek v 20:34 Dík! Anča (ta červená), strávila půl roku na onkologii. Tak rehabilitujem
mlsoun1 Odesláno pátek v 20:34 Nahlásit Odesláno pátek v 20:34 Hodina házeni a záda v loji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se