Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já mám opačnou zkušenost - náš staff se koček bojí.  :eek:

Ale jinak myslím, že to problém nebude. SBT je velmi tolerantní pes a dokáže vycházet s kýmkoliv. Důležitá bude socializace, ale to dá rozum. 

Odesláno

Díky. Jak jsem psal, bulina s nimi vycházela naprosto skvěle, jednoho dokonce adoptovala za štěně a kocour z toho byl kapku rozházenej :) Po dvou letech, co už ji má ex v D, jsem si ji půjčil na venčení a návštěvu. Kočky viděla s takovým nadšením, že jí v hlavě trošku přeskočilo a tím bulím stylem "vše na 100%" letěla kočku vítat, v tom přestala přemýšlet a normálně jí chtěla sejmout... tak to na mě působilo, protože normálně venku kočky i psy ignoruje.

Mimochodem - to psí zmatení, když ho někam po dvou letech vedete a on najednou ví, které to jsou dveře, že se musí tudy do výtahu a přitom vidíte, jak mu to přijde divný, takže nadšení a zmatek, no sranda :D

post-12534-0-00757500-1424102105_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Ještě tuto :) Ranní probuzení :)

post-12534-0-78309000-1424102209_thumb.jpg

Upraveno uživatelem solidus
Odesláno

Nádhera. Ty bulíci jsou prostě úžasný.  :wub:

Jinak si opravdu myslím, že s tím problém nebude - pokud spolu budou odmalička. Mám doma dva králíky a vše v pohodě. Měl jsem i osmáka, ale ten bohužel nedávno zemřel (dožil se úctyhodných devíti let). 

Viděl jsem i zajímavější kombinace než SBT + kočka jako například SBT + morče, agama, slepice atd. :) 

Návštěvník cecil
Odesláno

Staffbull a slepice?No já už jsem sousedovi dvě zaplatil...

Návštěvník cecil
Odesláno

Koukám že tvýmu staffíkovy pěkně uši leží do lístkurůže dle standartu.No já s tím mám trochu problém,pop prvním hárání je má stojaté.Snažím se to lepit,dávám vápník a bosch a trošku si to sedá ale ještě to není ono.Nevím zda se to vůbec povede vzhledem k tomu že už má kolem 10měs.Ale asi to chce trpělivost.

Odesláno (upraveno)

Cecil: to není můj SBT, pod fotkou je uvedený zdroj. Dával jsem to pouze jako příklad toho, že správná socializace umožní soužití SBT s ostatními zvířaty.  :)

edit: vím, že jsme si nedávno spolu přes SZ o těch uších psali - nezlepšilo se to? 

Upraveno uživatelem Trololo
Návštěvník cecil
Odesláno

Omlouvám se jsem popleta.No popravdě moc né.Jen jak jsem začal lepit a dávat výše zmíněný bosch spolu s vápníkem od veterináře.Nechce si nechat uši slepené,sundává tu izolepu.Zkusím podle nějaké rady dávat ty suplementy do jogurtu to má ráda možná se to zlepší.A možná změnit krmivo.Ještě prý je možnost drobného chirurgického zákroku ale to až bych vyčerpal všechny možnosti dám tomu ještě 2měsíce a pak se uvidí.

Návštěvník cecil
Odesláno

Jo ten satelit kolem krku je pěkně na prd,akorát s tím všechno kolem sebe zbourá..

Odesláno

No pak do toho samozřejmě vstupuje přítelkyně, která má zachranitelské pudy a nutně potřebuje dát domov nějakému zklamanému pejskovi z útulku. Já to samozřejmě chápu, ale stafbul je stafbul :D Navíc já jsem povahou taky bull plemeno a vůbec, co vám to vysvětluju - jsou to prostě nejlepší psi :) samá sranda, mazlení, perfektní na běhání, na vandr, na výlety, na dovču ...

Návštěvník cecil
Odesláno

Přesně tak jsou to opravdu mimořádně milý a čiperní pejsci.Když jsem se o ně ještě nezajímal tak jsem si myslel že se jedná jen o podsaditějšího a nižšího pitbula.Ale jsou opravdu dost povahově rozdílní.

Odesláno

Omlouvám se jsem popleta.No popravdě moc né.Jen jak jsem začal lepit a dávat výše zmíněný bosch spolu s vápníkem od veterináře.Nechce si nechat uši slepené,sundává tu izolepu.Zkusím podle nějaké rady dávat ty suplementy do jogurtu to má ráda možná se to zlepší.A možná změnit krmivo.Ještě prý je možnost drobného chirurgického zákroku ale to až bych vyčerpal všechny možnosti dám tomu ještě 2měsíce a pak se uvidí.

Nevím jestli jsem z tohoto příspěvku pochopil správně, ale jestli ano, tak Tvému hafikovi stojí uši? Izolepa je na to samozřejmně na nic. Já jsem lepil normálně tenčí lékařskou náplastí, která držela, ono toho totiž moc na těch chlupech nedrží. Jenže pokud se ji staví uši, chtělo to lepit od mala. Je to o silných chrupavkách a podpůrné prostředky do jogurtu/krmiva jsou dle mého blbost ze které zase těží VET. Nu a drobný chirurgický zákrok? No nejsem proti tomu, ale svému mazlikovi, bych to neudělal ... zkus ještě lepit. 

Návštěvník cecil
Odesláno

Jak píšu až když vyčerpu všechno co se dá,nebo se nato prostě vyprdnu je mi to fuk.Většinou je má stejně sklopené ale všimnul jsem siže dost pomáhá masáž uší a hlazení.Na výstavy ačkoliv má nebo krom uší mněla výtečné předpoklady chodit stejně nehodlám.Koupil jsem tu doktorskou.pásku a drží dobře ale pořád si to z uší sundává.Zákrok spočívá v tom že se nařízne pouze chrupavka a pak si to snad lehne.Ty uši ji bohužel stouply až po hárání do té doby je mněla perfektní.

Odesláno (upraveno)

Ahoj kamarádi jmenuji se Duck, jsou mi tři roky a ještě jsem si nevrznul.

Páníčkové mi shánějí nevěstu, no nejsou, nejsou......

post-10957-0-30483600-1424205776_thumb.jpg

Upraveno uživatelem vladimir72
Odesláno

Ahoj kamarádi jmenuji se Duck, jsou mi tři roky a ještě jsem si nevrznul.

Páníčkové mi shánějí nevěstu, no nejsou, nejsou......

my mame doma takuto hnedu nevestu  :) ale bez PP

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...