Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

My máme doma Cane Corso a stafíka (ne toho velkého americké nebo anglického, ale takového toho malého). Oboje fenky. Cane Corso jsou strašní závsilsáci a špatně nesou samotu a pořád je má člověk pod nohama... Na druhou stranu stafík je naprosto perfektní zvíře, rád se mazli a hraje si, ale když na něj nemáte čas, tak si prostě lehne a neotravuje nebo si vyhraje sám. Takže malého stafíka můžu jako psa jen doporučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Jojo, může to být porucha zraku, sluchu, čichu... Většinou to tak dle mých zkušeností bývá, že pokud má zvíře v nepořádku nějaký smylový orgán, tak je docela vzteklé

Odkaz ke komentáři

Ahoj,mám problém se vzrůstající agresivitou psa na cizí lidi a pomalu i na známé.nemáte někdo zkušenost nebo informaci o tomto?

http://www.psycholog-psu.com/

kamarád u něj měl argentinskou dogu..a max spokojenost :) myslím, že bere jen opravdu problémové psi.

Ale kontaktoval bych ho, poradí. Co to je za psa? kolik mu je?

Odkaz ke komentáři

co je to za psa? muze to mit ruzne priciny - vek, nemoc... :)

přesně tak...+ třeba nějaký nepříjemný zážitek....

ale Desenský je výbornej....sice magor,ale se psama to umí.........

Kdy reaguje zle???? Co ho vytáčí??? Je tam nějaký katalyzátor,nebo startuje z ničeho nic??? Rovnou útočí,nebo předtím dává výstrahu(vrčení,uči,pysky,zuby....)?????

Odkaz ke komentáři

přesně tak...+ třeba nějaký nepříjemný zážitek....

ale Desenský je výbornej....sice magor,ale se psama to umí.........

Kdy reaguje zle???? Co ho vytáčí??? Je tam nějaký katalyzátor,nebo startuje z ničeho nic??? Rovnou útočí,nebo předtím dává výstrahu(vrčení,uči,pysky,zuby....)?????

Je to Border kolie 3 roky,startuje bez výstrahy a nedává výstrahu. Už jsem Desenskýmu volal a nemá zájem.Prý je to pastevecký pes a nedostatek pohybu řeší agresivitou.I když chodíme často ven,i na kole,plus velká zahrada, vím že je spousta Borderek,který mají míň pohybu a nic se neděje.Tak mám pocit,jestli něco nezdědil po matce.Byla dost nervozní a v podstatě pořád na dvorku 4x4 metry.

Odkaz ke komentáři

jo, chovatele nekdy nevyrazuji psy nevhodne pro chov - treba kvuli agresivite, aby vic vydelali... :gun_bandana:

To bude asi případ toho co nám prodal štěně. Pak jsem se dověděl,že feně udělal pastevecký výcvik,jen aby zvýšil hodnotu štěňat a od té doby viděla jen 4 stěny dvorku bez výhledu. No nic díky za info.

Odkaz ke komentáři

to je k nas*ani...

nevim, jak moc je pes agresivni, obecne bych zkusil se mu venovat - zajem, jasne vymezeni roli ve smecce + ho utahat... ale treba to delas... :)

ještě to budu zkoušet,ale spíš to bude nějak vrozený nebo tak nějak.jeho denní režim je furt stejný a najednou vyjede po dceři asi 15 vteřin po bouřlivém přivítání. No uvidím.........

Odkaz ke komentáři

to je k nas*ani...

nevim, jak moc je pes agresivni, obecne bych zkusil se mu venovat - zajem, jasne vymezeni roli ve smecce + ho utahat... ale treba to delas... :)

Utahat borderku není možné :D Ségra jí má a vím, o čem mluvím. Když se vrací z mnohakilometrové procházky (každý den), tak už běží domů, kde hned hledá hračky a chce, aby jí je někdo házel. A to je celý den na zahradě (teda v těch mrazech asi nebyla). Ale jinak je to úžasný pes, teda fena - poslušná, vychovaná, hravá.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,mám problém se vzrůstající agresivitou psa na cizí lidi a pomalu i na známé.nemáte někdo zkušenost nebo informaci o tomto?

K nemu bych se nehrnul. Kor pokud jsi zatim nic jineho nezkusil.

Radsi si zajdi k nejakemu veterinari v okoli co ma dobrou povest a zeptej se, pohledej na netu...

Dobra je kniha " Proč můj pes? " od John Fisher najdes ji např. tady http://www.kosmas.cz/knihy/123161/proc-muj-pes/

Je to psane tak, ze je polozena otazka z realneho zivota a na ni nasleduje rozepsana odpoved proc to pes dela a jak to odstranit/jak to resil a jaky to melo vysledek.

Dozvis se tam dost veci i takhle mimo...

Hodne zdaru ;)

Odkaz ke komentáři

K nemu bych se nehrnul. Kor pokud jsi zatim nic jineho nezkusil.

Radsi si zajdi k nejakemu veterinari v okoli co ma dobrou povest a zeptej se, pohledej na netu...

Dobra je kniha " Proč můj pes? " od John Fisher najdes ji např. tady http://www.kosmas.cz/knihy/123161/proc-muj-pes/

Je to psane tak, ze je polozena otazka z realneho zivota a na ni nasleduje rozepsana odpoved proc to pes dela a jak to odstranit/jak to resil a jaky to melo vysledek.

Dozvis se tam dost veci i takhle mimo...

Hodne zdaru ;)

Díky,zkusím to, v každém případě se poučná knížka doma hodí vždycky.

A taková je celé 3 roky nebo kdy se změnilo chování?

začalo to tak ve dvou letech

Odkaz ke komentáři

ještě to budu zkoušet,ale spíš to bude nějak vrozený nebo tak nějak.jeho denní režim je furt stejný a najednou vyjede po dceři asi 15 vteřin po bouřlivém přivítání. No uvidím.........

a jak to potom řešíš ???? Jsi si jist,že má jasně vymezené místo ve "smečce"????

Odkaz ke komentáři

Zdravím pejskaře,přišel mě tenhle mejl od kámošky.Takže kdo máte zájem o štěnata hlaste se na daných kontaktech.

Nemá někdo zájem o štěně? Hledají se vážní zájemci o štěňata Golden

Retriver.

Narodilo se jich tolik, že nejspíš budou uspána. V případě zájmu budou

štěňata předána zcela zdarma.

Pokud máte zájem,

volejte 515 294 956 nebo 736 752 507. Pavlína Přikrylová

Pavlina10@email.cz

post-735-1237187210.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím pejskaře,přišel mě tenhle mejl od kámošky.Takže kdo máte zájem o štěnata hlaste se na daných kontaktech.

Nemá někdo zájem o štěně? Hledají se vážní zájemci o štěňata Golden

Retriver.

Narodilo se jich tolik, že nejspíš budou uspána. V případě zájmu budou

štěňata předána zcela zdarma.

Pokud máte zájem,

volejte 515 294 956 nebo 736 752 507. Pavlína Přikrylová

Pavlina10@email.cz

http://hoax.cz/hoax/psik---7-stenat-retriv...lden-retriever/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...