mAra_ Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Jedna naše, jedna našich :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Jak v motorkarskem vedlejším vláknu se modlím za jaro už šest měsíců, tak tady můžu s klidem napsat, že nám bude zima chybět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RenEdi Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 to my si procházky venku taky užíváme, to asi hledal "jaro" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Dnes po 14 letech, jsem pro nemoc musel nechat uspat kámoše. Hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RenEdi Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 hm, vím jak ti je, já to zažil 28. únoraza dva dna jsem jel pro štěndo, bo prázdná zahrada bylo peklo plné vzpomínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 JJ,to jsou blbé chvíle.My taky pořídili během 14 dní nové štěně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Jaro je ještě daleko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Menej svetla prosim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Kdyby mě někdo uměl podepsat, prosím, pod tu petici ohledně toho zm.da z Prachatic, nemám ksichtoknihu, vše potřebné pošlu do s.z. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Taky jsem podepsal, ale četl jsem, že prý tyto petice kromě mediálního tlaku nemají žádnou páku a nejsou právoplatné Odesláno z mého Redmi 4A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Taky jsem podepsal, ale četl jsem, že prý tyto petice kromě mediálního tlaku nemají žádnou páku a nejsou právoplatnéOdesláno z mého Redmi 4A pomocí TapatalkPokud mas fuck book podívej se na Matouše Rajmonta jeste jsem sním nemluvil jak to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 (upraveno) Současná sestava...... Upraveno 19. března 2018 uživatelem mtruelle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Pěkné rodinné foto . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Ten, co je v kresle nejdal, to vypada na bosse...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Ten, co je v kresle nejdal, to vypada na bosse...?Nee, to je hodna fenka, boss je boxer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Nee, to je hodna fenka, boss je boxer :-)Toho jsem netipoval naschvál, kvůli velikosti:-). Ale hlavně tu fenku proto, že jednak má všechny před sebou (což možná určils ty) a tím pádem má nad všema přehled, a taky její výraz říká, že je naprosto v pohodě a nic ji nerozhodí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Toho jsem netipoval naschvál, kvůli velikosti:-). Ale hlavně tu fenku proto, že jednak má všechny před sebou (což možná určils ty) a tím pádem má nad všema přehled, a taky její výraz říká, že je naprosto v pohodě a nic ji nerozhodí:-)Máš pravdu, je to největší salámista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nokia_tcx Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Mam Labrador Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Mám kavkazak :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Flatík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se