mAra_ Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Jak v motorkarskem vedlejším vláknu se modlím za jaro už šest měsíců, tak tady můžu s klidem napsat, že nám bude zima chybět :-)
RenEdi Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 to my si procházky venku taky užíváme, to asi hledal "jaro"
HonzaX Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Dnes po 14 letech, jsem pro nemoc musel nechat uspat kámoše. Hrůza
RenEdi Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 hm, vím jak ti je, já to zažil 28. únoraza dva dna jsem jel pro štěndo, bo prázdná zahrada bylo peklo plné vzpomínek
Denda Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 JJ,to jsou blbé chvíle.My taky pořídili během 14 dní nové štěně.
DavidLC Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Kdyby mě někdo uměl podepsat, prosím, pod tu petici ohledně toho zm.da z Prachatic, nemám ksichtoknihu, vše potřebné pošlu do s.z. Děkuji.
Suke Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Taky jsem podepsal, ale četl jsem, že prý tyto petice kromě mediálního tlaku nemají žádnou páku a nejsou právoplatné Odesláno z mého Redmi 4A pomocí Tapatalk
jebiga Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Taky jsem podepsal, ale četl jsem, že prý tyto petice kromě mediálního tlaku nemají žádnou páku a nejsou právoplatnéOdesláno z mého Redmi 4A pomocí TapatalkPokud mas fuck book podívej se na Matouše Rajmonta jeste jsem sním nemluvil jak to dopadlo
mtruelle Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 (upraveno) Současná sestava...... Upraveno 19. března 2018 uživatelem mtruelle
Marfael Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Ten, co je v kresle nejdal, to vypada na bosse...?
mtruelle Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Ten, co je v kresle nejdal, to vypada na bosse...?Nee, to je hodna fenka, boss je boxer :-)
Marfael Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Nee, to je hodna fenka, boss je boxer :-)Toho jsem netipoval naschvál, kvůli velikosti:-). Ale hlavně tu fenku proto, že jednak má všechny před sebou (což možná určils ty) a tím pádem má nad všema přehled, a taky její výraz říká, že je naprosto v pohodě a nic ji nerozhodí:-)
mtruelle Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Toho jsem netipoval naschvál, kvůli velikosti:-). Ale hlavně tu fenku proto, že jednak má všechny před sebou (což možná určils ty) a tím pádem má nad všema přehled, a taky její výraz říká, že je naprosto v pohodě a nic ji nerozhodí:-)Máš pravdu, je to největší salámista.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se