milosh Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2011 Nove miminko Uz jsem byl rozhodnutej zmenit rasu, ale zase vyhral Dobrmanek....Aktualne stari 5 mesicu a 25 kg. Se svym plysakem. Bez neho nechodi spat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 To milosh: Krásné mimčo, tak ať dělá radost, jako nám ta naše upírka Říká se, že kdo měl dobrmánka, nikdy již jiné plemeno nechce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 To milosh: Krásné mimčo, tak ať dělá radost, jako nám ta naše upírka Říká se, že kdo měl dobrmánka, nikdy již jiné plemeno nechce. No ono se totéž říká i o jezevčících Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 No ono se totéž říká i o jezevčících Protože jak dobrmani vypadají Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 (upraveno) Protože jak dobrmani vypadají No jo tomu tvému dobrmanovi jako by z oka vypadl-nejsou z jednoho vrhu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. listopadu 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Nene, tohle se rika o Boxerech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosh Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 To milosh: Krásné mimčo, tak ať dělá radost, jako nám ta naše upírka Říká se, že kdo měl dobrmánka, nikdy již jiné plemeno nechce. Diky diky! Coz o to, radosti je plnej barak Hlavne v aute bylo radosti az az, kdyz mi prekousal dva pasy a menu zavrsil operkou hlavy Tohle je uz muj treti. Predchudce to zabalil loni v rijnu na rakovinu. Uz jsem si rikal, ze na to kaslu. Najit stene s trochu zdravym rodokmenem je tady skoro nemozny. A kdyz jsem si zjistoval na kolik prijde psisko z Ameriky podle jejich standardu, tak jsem jen valil oci. Tezko si zvykam na ty nekupirovany usiska, ale zato vypada jako plysak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Pánové sbírek jsou mraky,ale podívejte se na toho svého pejska a pak se podívejte sem.Nestojí za to poslat alespoň něco-i málo je více než nic http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-4082--zapakatel-cz-pro-tyrane-psy-ve-slovenskych-karant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 (upraveno) Nikdo nic -nechce se mi věřit , tolik z nás má doma psa který měl to štěstí že se dostal k němu Upraveno 30. listopadu 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Nikdo nic -nechce se mi věřit , tolik z nás má doma psa který měl to štěstí že se dostal k němu Klidne bych na pejsky neco dal, ale ne slevovemu serveru ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 (upraveno) Klidne bych na pejsky neco dal, ale ne slevovemu serveru ... Přečetl jsem si k tomu diskuzi vypada to ze to funguje a server beru jen jako prostředníka jak dostat peníze těm potřebným Můžeš i přímo na WWW.home4pets.cz Upraveno 30. listopadu 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Včera jsme oslavily s tou naší kozou dvouleté narozeniny" Ona dala gothajový dortík a já flašu červěného" Pak jsme se porvali a jí nechtěně prokousl ucho až si kvikla, dost dobrá párty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 (upraveno) to je náš mazlík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. prosince 2011 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mademoiselle Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 Toto sú moji miláčikovia. Gucci a Nelly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Co delaj ty coklove na stole ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 (upraveno) Odpocivaj, nevidis? V pelisku. Pokud je to tam bavi a nedelaj bordel, proc ne? Dva psi na matraci, celkem o rozmerech stredniho notebooku, to by mi na stole nijak zvlast neprekazelo... Upraveno 14. prosince 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Delam si srandu .. mojeho by to tam taky bavilo ale musim ho drzet zkratka , je to mrcha vychcana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Delam si srandu .. Já možná taky Každopádně - svýho psa bych na stůl nepustil, ale rozhodně mě to nijak nepobuřuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Arnold a Shelly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Arnold je ten netopýr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se