Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Nove miminko :)

Uz jsem byl rozhodnutej zmenit rasu, ale zase vyhral Dobrmanek....

Aktualne stari 5 mesicu a 25 kg. Se svym plysakem. Bez neho nechodi spat.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To milosh: Krásné mimčo, tak ať dělá radost, jako nám ta naše upírka :smile_anim: Říká se, že kdo měl dobrmánka, nikdy již jiné plemeno nechce.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

To milosh: Krásné mimčo, tak ať dělá radost, jako nám ta naše upírka :smile_anim: Říká se, že kdo měl dobrmánka, nikdy již jiné plemeno nechce.

No ono se totéž říká i o jezevčících :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Protože jak dobrmani vypadají :D

No jo tomu tvému dobrmanovi jako by z oka vypadl-nejsou z jednoho vrhu? :cheers:

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Diky diky! Coz o to, radosti je plnej barak :) Hlavne v aute bylo radosti az az, kdyz mi prekousal dva pasy a menu zavrsil operkou hlavy :)

Tohle je uz muj treti. Predchudce to zabalil loni v rijnu na rakovinu. Uz jsem si rikal, ze na to kaslu. Najit stene s trochu zdravym rodokmenem je tady skoro nemozny. A kdyz jsem si zjistoval na kolik prijde psisko z Ameriky podle jejich standardu, tak jsem jen valil oci. Tezko si zvykam na ty nekupirovany usiska, ale zato vypada jako plysak...

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pánové sbírek jsou mraky,ale podívejte se na toho svého pejska a pak se podívejte sem.Nestojí za to poslat alespoň něco-i málo je více než nic

http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-4082--zapakatel-cz-pro-tyrane-psy-ve-slovenskych-karant

Odkaz ke komentáři

Nikdo nic -nechce se mi věřit , tolik z nás má doma psa který měl to štěstí že se dostal k němu

Odkaz ke komentáři

Klidne bych na pejsky neco dal, ale ne slevovemu serveru ...

Přečetl jsem si k tomu diskuzi vypada to ze to funguje a server beru jen jako prostředníka jak dostat peníze těm potřebným

Můžeš i přímo na WWW.home4pets.cz

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Včera jsme oslavily s tou naší kozou dvouleté narozeniny" Ona dala gothajový dortík a já flašu červěného" Pak jsme se porvali a jí nechtěně prokousl ucho až si kvikla, dost dobrá párty :happybday:

Odkaz ke komentáři

to je náš mazlík :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem zekon7302
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...