mlsoun1 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 To je mi líto.Stojí to prostě za pendrek,taková chvilka na světě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Před chvílí jsem mluvil se zvířecím doktorem.Ve čtvrtek jdeme na zákrok,tak držte Arťovi palce,prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Držím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Jasnačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Když odejde pes je to strašný,ale pořád tu je možnost si pořídit nového, který vám ten smutek a bolest dokáže lépe překonat a máte nového parťáka sice ne stejného ,ale přece jen. Bohužel když vás opustí blízký člověk tak tuhle šanci nemáte.Takže každému kdo o pejska přijde a má možnost lze jen doporučit na nic nečekat a pořídit si co nejdříve nového. Nás v červenci po 15 letech opustil náš buldoček Bobeš.Po týdnu jsme si pořídili tohoto divocha jménem Willy.Nedávno mu byl 1 rok a dělá jen radost - aktuálně s prokouslým horním víčkem :-(. ,byl to nevydařený pokus o přátelení se s trochu větším rafanem,oko to minulo o milimetry ,víčko už splasklo a s pomocí antibiotik snad bude vše ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Máme nemocnou malou, tak přijela tchýně, aby mi pomohla (a já sám předstírám home office)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Edit už nestíhám.... Tak jsem malou vzal na váhu a krásných 52 kg. Na sedmi měsících Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 (upraveno) Ještě jedna na spaní Tady vypadá jak štěňátko... Upraveno 6. června 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 před 2 hodinami, mAra_ napsal: Edit už nestíhám.... Tak jsem malou vzal na váhu a krásných 52 kg. Na sedmi měsících To bude teľa... S tou váhou býva občas sranda, napr. keď si v lekárni pýtaš nejaké antiparazitiká (pipety): ...najväčšie aké máte, prosím... ...tak na 40 - 60 kíl, to je max. ...hm, ďakujem, ale to je málo ... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Drzte nam palce chlapci a devcata,pred chvili jsem Artu nachaval na klinice na operaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 @mlsoun1tak jak ? My drželi co to jen šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Diky,operaci zvladl a zije.Ale ze ma 12,tak jsem se s lekarkou domluvil,ze si ho radeji na klinice nechaji pres noc na pozorovani a rano mu jeste udelaji dalsi vysetreni.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Malej smutni,nezere a od rana knuci.Kdo by rekl,ze si na sebe tak zvyknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Držte se kuci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Tak před chvílí jsem měl ještě telefon od dr.Procházky,že Arťovi zítra udělají biopsii ledvin.Prý to vypadá na Cushingův syndrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Achjo Taky držím palce! Sám výjimečně přispěju i já z veselejšího soudku. Ve středu jsem měl vzácnou návštěvu a tím pádem možnost asi 4 hodiny pohlídat tohodle krásnýho asi dvouletýho chlupáče. Na to, že jsem se s ním poprvé nenadále seznámil teprve v úterý večer a "nastoupil" ke mně hned další den ráno, to zvládnul naprosto bravůrně a užili jsme si to spolu. Bylo mi skutečným potěšením! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Krásnej Jezevčík. Hlídáme často sousedům jejich mazla a je to super.Takže si jsi to alespoň pořádně užil a tak to má být.Nám hlídal kamarád hafany a od té doby chodí venčit hafany do útulku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Jinak Arťa je pořád na klinice,dnes jsem si měl pro něj na 100% jet o šesté večer a nakonec zůstává přes noc na klinice,neboť biopsii nestihli kvůli jiným případům ráno udělat.Už mi moc chybí a jsem jak na trní.Už aby byl doma.Mám z toho divný pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Tak Arta je porad na klinice,cisty i nador odstraneny.Biopsie neprokazala nastesti metastaze.Behem odpoledne az vecera budu vedet vice.Diky za podporu kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Tak jsme jeli za neteri se podivat na nove stenatko a zabit cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se