filo-boxer Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Kdo mu vypíchl oko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 To on sám, čenichal blízko plotu a takhle dopadl. Každopádně to je starší fotka a oko už je cajk. Ale představ si, že tohle na tebe čučí celej večer v hospodě. Strašidelný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 To teda jo... Jedna z dneška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Já žádnýho, ale kámoška má pěknýho mopsla. Není to mopsl, ale mops. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Není to mopsl, ale mops. Takže má mo-psa? Etymologicky hádám, že Horhe nechtěl napsat, že kámoška má mopslíka, jak říká většina lidí - páč chlapi přece neužívaj zdrobnělin - a tak vznikl mopsl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Takže má mo-psa? Etymologicky hádám, že Horhe nechtěl napsat, že kámoška má mopslíka, jak říká většina lidí - páč chlapi přece neužívaj zdrobnělin - a tak vznikl mopsl To je blbost, co píšeš! Pes se jmenuje mops (anglicky pug), takže má mopse, zdrobněle mopsíka. Na slovo mopslík jsou chovatelé a majitelé obzvláště alergičtí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 nerad se fotí,a pořád něco vysvětluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 To je blbost, co píšeš! Pes se jmenuje mops (anglicky pug), takže má mopse, zdrobněle mopsíka. Na slovo mopslík jsou chovatelé a majitelé obzvláště alergičtí. Tak pardón vašnosto. To jsem netušil, jak jsou na to chovatelé a majitelé alergičtí. Normálně tady v okolí říkáme všem mopsům mopsl a zatím se nikdo neozval, tak jsem to bral jako společensky akceptovatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Tak pardón vašnosto.Nic se neděje. Já jen jak slyším mopslík.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 To je blbost, co píšeš! Myslel jsem to v žertu, Kamile. Kdepak blbost, sám Horhe to potvrdil - lidi říkaj mopsl. Odteď už ten patvar z úst nevypustím a jeho užívání budu ve svém okolí potírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 (upraveno) Přidám teda ještě kromě raněné Emy Pepíka a Otíka a Pepíka II., který nahradil zesnulého Pepíka I.Škoda že jsem na psy alergickej, asi bych nějakýho mopse pořídil. Jsou tak vizuálně specifičtí, až jsou krásní. Upraveno 29. dubna 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Jsou tak vizuálně specifičtí, až jsou krásní. Jako Seiko Monster.. My zatím mopsíka nemáme. Máme jen tohohle psíka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 tak já můžu zodpovědně prohlásit, že označení mopslík mi tlak nezvedá:-) a abych nebyl off topic přidávám fotku, jak to vypadá, když mi Hugo pomáhá s prací:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Té naší bylo dnes takové vedro, že na procházce rezignovala na chůzi a museli jsme ji donést domů v náručí... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Té naší bylo dnes takové vedro, že na procházce rezignovala na chůzi a museli jsme ji donést domů v náručí... :D voni boráci to vedro špatně snáší:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Instant se louci pred odletem do Ciny.. http://www.youtube.com/watch?v=po8IlsIlG9M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Hehehehe.. v stredu idem s magorom na ockovanie tak zapnem kameru. on je z doktorov strasne pripokakany, ako vsetci hrdinovia - bujaci - vajcaci. dvojnohi aj stvornohi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 stara guma z motorky a tento spešl polkilovy hadzaci gumový granát s predlzeným doletom - za tieto dva aportiky by zbural betonovy mur http://www.youtube.com/watch?v=3Z3NoBCzqJM&feature=youtu.be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 GlideCam je prostě nářez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Kdeze glidecam. pekne full hd na mobil nech je z coho orezavat a zvysok softver.. aj youtube ma priamo v sebe taku ficuriu, autodetekcia trasenia a ponukne ti to autokorekciu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se