Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Čím krmíte vaše psíky?Zjišťuju,že dnes vybrat něco,co by se podobalo trochu jídlu a nestal pytel dvojku (2000 kč) je velmi obtížné,takřka nemožné??Čím přesně krmíte,značka,druh atd.Díky za postřehy,třeba mě to inspiruje.

My začínali (když jsem se v tom tehdá vůbec neorientoval a nevěděl co a jak) na Fitminu (osolené obilí s umělou vůní masa),pak Calibra (to samé co Fitmin),Acana (která už se podobá trochu skutečnému jídlu (Ale psíkům prostě nesedla :-( ),A teď delší dobu Brit Care Salmon all breed,který sice psíkům sednul,ale mně se to složení prostě nelíbí.Takže teď jsem vzal na zkoušku zase Acanu,akorát jiný druh,tak snad jim to sedne,ale bojím se toho.A pokud to nesedne,tak už nevím co kupovat.Nebo-li věděl bych,ale je to dost peněz a na BARF nemám čas,takže musím řešit granule.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čím krmíte vaše psíky?Zjišťuju,že dnes vybrat něco,co by se podobalo trochu jídlu a nestal pytel dvojku (2000 kč) je velmi obtížné,takřka nemožné??Čím přesně krmíte,značka,druh atd.Díky za postřehy,třeba mě to inspiruje.

My začínali (když jsem se v tom tehdá vůbec neorientoval a nevěděl co a jak) na Fitminu (osolené obilí s umělou vůní masa),pak Calibra (to samé co Fitmin),Acana (která už se podobá trochu skutečnému jídlu (Ale psíkům prostě nesedla :-( ),A teď delší dobu Brit Care Salmon all breed,který sice psíkům sednul,ale mně se to složení prostě nelíbí.Takže teď jsem vzal na zkoušku zase Acanu,akorát jiný druh,tak snad jim to sedne,ale bojím se toho.A pokud to nesedne,tak už nevím co kupovat.Nebo-li věděl bych,ale je to dost peněz a na BARF nemám čas,takže musím řešit granule.

Ahoj, my jedeme Acanu Grasslands od miminka a zatím naprostá spokojenost (naše, pes nic neřikal) koukni SEM snad ti to pomůže při výběru. U nás bych jako Top označil Orijen.

Těžko něco doporučovat, ono co pes to originál a každému bude šmakovat něco jiného, můžeme akorát ohlídat aby to byla kvalita z masa a né sra... plná obilí a kukuřice. Někde jsem četl, že pro některé výrobce není žádnej problém tam mít rakovinotvorné látky které jsou v potravinářském průmyslu zakázané.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, my jedeme Acanu Grasslands od miminka a zatím naprostá spokojenost (naše, pes nic neřikal) koukni SEM snad ti to pomůže při výběru. U nás bych jako Top označil Orijen.

Těžko něco doporučovat, ono co pes to originál a každému bude šmakovat něco jiného, můžeme akorát ohlídat aby to byla kvalita z masa a né sra... plná obilí a kukuřice. Někde jsem četl, že pro některé výrobce není žádnej problém tam mít rakovinotvorné látky které jsou v potravinářském průmyslu zakázané.

Přesně jak říkáš,co pes,to originál a co jede jednomu,z toho může mít druhý průjem,ztrácet na váze atd. atd.Chce to prostě zkoušet a zkoušet až si to sedne a je vyhráno,pokud se nezmění receptura daných granulí.Tak jako třeba u Acany,která prý nedávno změnila recepturu a zase,někdo si to chválil,druhý nadával,je to těžké no.Dotaz jsem psal i proto,že mi třeba někdo rozšíří rozhled o další značky,které neznám,ikdyž z našich končin znám asi většinu,teda aspoň těch,které se aspoň trochu za krmiva považovat dají.Nejvíc

S tím Orijenem to vidím podobně,u nás asi nic lepšího sehnat nejde a to je na tom líp tak minimálně o třídu,než ostatní,aspoň co se obsahu masa týče.Bohužel dnes ti výrobci vůbec nedbají na to z čeho to vyrábí,ale za jakou cenu se dá něco semlet a vydávat za krmivo a díky tomu pak oblbují lidi nehoráznýma sračkama jako je třeba Pedegree,kde si každý myslí že to je to nejlepší,co můžou psíkovi dávat ale ve skutečnosti mu dávají jen osolené obilíPosted Image.Hold,dobře zvládnutá kampaň prodá vše,ale největší problém je v totální neznalosti lidí,ale to je sálodlouhé povídání.Díky za postřehy.

Odkaz ke komentáři

Naše RR baští od štěnete Eukanubu a šmakuje jí...ale ten Orijen asi zkusím, dík za tip

Pokud neřešíš peníze,pak nic lepšího u nás na trhu asi sehnat nejde a to jak jsem psal aspoň o třídu lepší než všechny ostatní.Dokonce tam nejsou žádné pšenice,kukuřice,oves a podobné hnusy,z čeho pes nic nemá a co s ní,to zase jde ven.

Ale není to záruka,že to psíkovi sedne.Vůbec mu to nemusí sednout a nenaděláš nic,ale kvalitní to rozhodně je.Úplně nejlepší je BARF,ale na to já bohužel nemám čas.

Odkaz ke komentáři

BSO co som mal predtym, nech mu je zem lahka, bol priebercivy ako macka. Pohrdol aj grilovanou slaninou, a "BARF" ukusoval z vidlicky a tak, aby sa vidlicky ani nedotkol. To treba zazit aby clovek uveril. Keby mohol tak by zdvihal malicky.

Tento ma Royal Canin a sedi mu to vyborne, predtym stenacia Acana ale odpadu dvojnasob, to krmenie sa mi nepacilo, sm.delo mu to z huby, mna z toho napinalo len som to otvoril. Inac je ochotny zrat cokolvek bez obmedzenia mnozstva a casu. A to je taky slachovity cholericky magor, co si neda ani v tychto horucavach pokoj a steka pod garazou kym s nim nejdem za dom aportovat.. Aportik lieta na 50m, je z gumy a byva v garazi - pre vysvetlenie :)

btw, eukanuba je este horsia slichta ako Royal Canin :)

edit: na fotke s novym kamosom :)

post-4112-083185500 1340577359.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Eukanuba má pouze jméno,ale složení za tu cenu,za kterou se prodává,je velmi slabé teda.Jedno z nejdražších krmiv u nás,ale to složení slabé.Ale Royal Canin určitě lepší jak Eukanuba není podle mě,ale taky i záleží,jakou řadu porovnáváš,ale všeobecně má Eukanuba lepší složení,než RC,ale né teda nějak závratně,jak by cena mohla napovídat:-).

Filipes:Tak jsem se díval na ty stránky a to složení vypadá solidně,ale i ta cena je teda docela vysoká,ale na poměry zdejšího trhu je to určitě nadprůměrné krmivo.Díky za odkaz.

Tak jsem dnes psíkům dovezl novou Acanu a vrhli se na ni okamžitě a zblajzli ji hned,takže chutnat chutná.Teď už je jen otázkou,co vyjde ven,co na to srst atd.Ale po minulé zkušenosti se bojím,ale tohle je jiná řada než jsem měl předtím,tak třeba to bude v pohodě.

Odkaz ke komentáři

tak tomu říkám dvojka :D , jak spolu vychází? malej nahrazuje bráchovi plyšáčka ne ...jinak s Orijenem si určitě chybu neudělal!

Asi by ses divil:smile_anim:, mám doma 8 letýho NO ( absolutně dominantní pes ) a ročního malého knírače, znaj se od malička malého a malej má z velkýho trhací kalendář, až před ním při hrách musí velkej utíkat.Spěj spolu na jednom pelechu ( když teda malej nespí s někým v postýlce ), pijou z jedný misky ( jen žrádlo dáváme odděleně- to bych neriskoval, navíc musí každej jiný krmivo ). A obráceně ( starší malej pes ) je taky většinu v poho, malej je vůdce smečky a velkej se přizpůsobí.

Když koukám na fotky "sibiře" tak je mě "jasný", kdo je trhač a kdo domácí mazlík:smile_anim:.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...