mlsoun1 Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Tak snad ano,stane se.Nám se předchozí Beník počůral když přijela neteř,velmi ji miloval.Však uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 hele stát se může, mohla být natěšená, tak si cvrkla a jak píše mlsoun těšení se mohlo udělat také své. Můj předpřed Neelem jezevčík, když jsem přijel domů po měsíci ze služebky, (stačilo po týdnu), tak ještě než jsem otevřel dveře od baráku, musel jsem si vyhrnout rukávy, jinak bych je měl od jeho radosti počůrané. Minulý jezevčík na toto byl ok, a současný Neelča, přijel jsem domů a on se vítal, skákal a učůrával - na mě, podlaha, zeď, taška do práce, taška na noťas, v lepším případě si lehl na záda vystrkoval na mě pupík chtěl honem drbat a počůrával sám sebe (no a vynadejte mu za to, že se na Vás tak těšil), teď se to zlepšilo už to není tak časté, ale stane se. Jinak u nás dnes pohroma, já odjetý na služebce a manželka mě volá, že pes začal být letargický, červené oči a chrčení. Tak zatelefonovala jejímu bráchovi, jestli může okamžitě z práce a jet s ní a Neelíkem na veterinu s podezřením na alergickou reakci - včela, nebo vosa. Švagr v malé chvíli přijel a když vešli na veterinu a viděli jak pes vypadá, tak hned kolem něj začali fofry. 3x injekce, kalciovka a na posílení srdce a srovnání tepu a aby se nakopl do normálu. Za chvíli se docela srovnal a začal se s paní doktorkou mazlit, ale on je s každým kámoš a na naší paní doktorku obzvlášť drží, ale ona na něj taky a navíc je fakt super a opravdu celkem za lidové ceny. No a teď doma po pár hodinách si s manželkou děláme srandu, co mu to vlastně píchla, protože místo toho aby odpočíval, tak lítá po baráku a zlobí (a jsem za to rád) a venku už zase zkoumal obrovského čmeláka (no za to už rád teda nejsem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Tak hlavně aby venku "nezkoumal" něco jako tahle potfora, letos už jsem jich potkal víc než za posledních 10 let dohromady... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 No tvl, jsem netušil, že něco takového máme i v naší přírodě, díky za odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Odpoledne zase řádil a ještě teď chrápe.To bude zase do půlnoci dělat randál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Tak hlavně aby venku "nezkoumal" něco jako tahle potfora, letos už jsem jich potkal víc než za posledních 10 let dohromady... Nedávno som si ich tiež všimol hojne. Je to Májka (meloe). Je jedovatá, ale pokiaľ to neberieš do ruky tak je neškodná. Riešili to či nie je premnožena. Živí sa larvou určitého druhu včely. Tie premnožené nie sú, tak sa nepredpokladá, že ani Majka nebude premnožená. Je obdobie kedy sa paria, preto je normálne, že sa dajú stretnúť veľa pokope... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Až teraz som si všimol priložený link . Len ma napadol hneď ten článok o tom či sú premnožené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Rozhodně nejde o to že by byly dospělé Majky "přemnožené" (třeba jako vosy koncem léta u odpadkáčů) a někde se hromadily, spíš mi přijde že v minulých letech bylo mnohem vzácnější tak impozantního, samotářského a celkem neohrabaného brouka potkat - no a pokud láká včely pomocí feromonů, je otázka nakolik "zajímavá živá hračka" by mohl být puchýřník pro mladé rozpustilé psisko. Když si vzpomenu kolikrát ten náš trpajzlík zamlada zchramstnul rejska (párkrát v křoví chytnul i potkana a jednou rozespalého zajíce, ale ty naštěstí neuměl zakousnout) - a jak se ho nedožranec snažil spolknout abychom mu ho nesebrali, vždycky jsme akorát trnuli aby to nebyla zdechlina co předtím sežrala něco jedovatého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 (upraveno) Mikołaj jako správné štěně buď spí, něco žere, nebo si hraje na torpédo. Vyfotit ho lze jej ve fázi spánku A za ten týden co ho máme, přibral dvě kila... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. dubna 2024 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 A Alby standardně hlídá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Naše mládež. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Hezká fotka,yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Zabiják dětí po ránu...endorfiny a úžasně modrá karma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Čemu se tak tlemí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Tak ještě jednu, jen tak před spaním... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Jsou vážně boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Jsou krásní oba dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 Co to zde asi proletělo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 A hop tam s rozběhem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2024 (upraveno) Ze on byl v minulym zivote vydra ? Upraveno 16. dubna 2024 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se