Lobber Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Bud rád že Shih-tu nevychovalo ČéVo , to bys asi psal krapek jiné posty . a stavěl jim dvojdomek
DavidLC Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna V 22. 1. 2026 v 9:58, Lobber napsal: Nezná někdo dobrý recept na psíčkovou ??? Jdu pustit mentosku na zahradu , položím si na venkovní botník rukavice s vodítkem , jdu si nalít kaffee do cestovního hrníčku ( cca akce na 30sec ) . A tahle mentoska mi z rukavice udělá Balenciaga styl :0D . A ja myslel že už je velkej a bude se chovat rozumně hovna zlatá rybko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Klasický nálet molů a ty to házíš na tu nevinnou němou tvář 1
Jocker Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Vše pokryto ledovkou…nech mě spát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 5 2
Fester Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna My dneska cvičili vyhledávání v plochách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Lobber Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Předem se omlouvám za elaborát . Ale …… Rád bych tady ještě rozdmýchal malou debatu. Polemizuji o založení vlákna (dejme tomu POHLED NA FLÓRU – FAUNU) a rád bych si přečetl názor i vás ostatních na určité problematiky v tomto odvětví, jak samotné flóry a fauny, tak i našich kroků – k dobru či ke škodě. Nemám ale teď opravdu kapacitu toto téma zakládat a ani nevím, jak ho uchopit, abych neplevelil fórum. Tak začnu zde. Zajímal by mě váš názor na 2 zákony, které letos vešly v plném rozsahu v platnost, a to: CHOV NA ŘETĚZU & MNOŽÍRNY Z mého pohledu jsou oba zákony dobré, ku prospěchu našich čtyřnohých miláčků. Jenže: Začnu řetězem. Tento zákon vznikl kvůli menšině dementů, kteří si vezmou psa a následně zjistí, že na něj nemají čas nebo ho nezvládají. Ale podle mě jsou tím biti i majitelé psů, kteří mají tyhle „mentosky“ jako členy rodiny. Zákon je dle mě absolutně neúplný, má mezery a není dotažený. Já mám při vycházkách – potažmo při kempování – toho blba na ocelovém lanku kvůli bezpečnosti jeho i okolí. Samozřejmě dbám na jeho bezpečí, lanko má vždy připnuté na postroji. Když není v dosahu lanka přírodní napajedlo, má vždy misku s vodou. A já mám klid, že neskočí na náhodného turistu nebo mi v noci nebude lítat za srnkami. Ale vlastně tímto porušuji zákon. Druhá věc – jezdíme rádi ke kamarádovi na chatu. Vlastní jen pozemek pod chatou, tudíž nulová možnost oplocení. Nastává ta samá situace. Bezpečí jeho i okolí. Opět na lanku, opět s přísunem vody a bezpečně připnuté k postroji – tudíž nehrozí žádné poranění psa. Se psem mám v průměru nachozeno každý den 12 km (běh i procházka), když nepočítám výšlapy do hor či jiné turistické akce. Kde je pak týrání? A druhá věc – množírny (to bude možná kratší). Toto je za mě boj s větrnými mlýny. Lidé jsou svině a vždy si podle mě najdou cestu. Vždyť máme uzákoněné povinné očkování (ok, vlastně jen vzteklinu) a povinné čipování, tudíž máme vlastně docela přesný přehled o tom, kolik psů v ČR máme (počítám, že určitě existují i po těch letech furt nějací psi, kteří čip nemají). Proč se tedy stát místo vymýšlení dalších nesmyslných zákonů nerozhodne třeba kontaktovat veterináře a na základě některých indicií nezavede povinné kastrace? Máme tu žluté a modré očkováky (samozřejmě modrý očkovák není jen na chov, ale na vycestování). Takže už na základě tohoto tu máme nějaké indicie, kdo to bere vážně a kdo ne. Tak že ještě jednou : jaký na to máte pohled vy ? ! je to a bude to ku prospěch , nebo více buzerace nás zodpovědných !?
vzduch Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Nedělní ráno s paničkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Fester Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna před 21 hodinami, Fester napsal: My dneska cvičili vyhledávání v plochách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ještě z pohledu zachráněného Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2
Jocker Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Děsivé bojové plemeno Bella obdivuje zachránce a hlasí úspěšný boj s leností. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1 2 1
Vit Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna V 23. 1. 2026 v 15:08, PaloZV napsal: ...my mame NO a k nemu shih-tzu s poruchou osobnosti - vychovala ho ta NO tak si myslli ze je tiez NO a uplne adekvatne tomu sa chova...no blazinec... To znám, rodiče tak měli rottweilera, kterého vychoval jezevčík. ----------------------------------------------------------------- Náš pes hřivnatý: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
MK3D Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna V 25. 1. 2026 v 19:15, Jocker napsal: Děsivé bojové plemeno Bella obdivuje zachránce a hlasí úspěšný boj s leností. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypadá fakt bojovně . Taky si venku okolo jdoucí lidé berou své vzteklé čivavy náruče? Vždycky jim řeknu, že jsem rád, protože se bojím o svého stafíka. Někteří koukají divně .
MK3D Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna V 16. 1. 2026 v 20:36, Lobber napsal: Co to jest za chlupatou mentosku Takhle chrápe náš stafík taky, asi větrají .
Lobber Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 10 hodinami, MK3D napsal: Takhle chrápe náš stafík taky, asi větrají . To u nás dokáže větrat i při vycházkách , když ho to popadne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 7
MK3D Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 41 minutami, Lobber napsal: To u nás dokáže větrat i při vycházkách , když ho to popadne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To už je vyšší level 1
edas Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Amstaff taky umí “větrat” Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Jocker Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 17 hodinami, MK3D napsal: Vypadá fakt bojovně . Taky si venku okolo jdoucí lidé berou své vzteklé čivavy náruče? Vždycky jim řeknu, že jsem rád, protože se bojím o svého stafíka. Někteří koukají divně . Já říkám, že sám mám strach a na procházce nejsem dobrovolně, ale z donucení. Jinak bych musel spát na zemi. 1
Rybkin Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Se ségry trhačem, taky Teriér Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Trawex8 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Zlaťáček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Fester Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna U nás se větrá takhle, hlavně ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
FantasticFabio Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 1 hodinou, Rybkin napsal: Se ségry trhačem, taky Teriér Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je patice …. Skoro jako Vilda Čok… 1 4
Vit Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna (upraveno) Papučák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. ledna uživatelem Vit 8
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se