bohus76 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: A úlovek taky musí být Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vydra v akci
mlsoun1 Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 21 minutami, bohus76 napsal: Vydra v akci Však je to Tvůj synek
Fester Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května @mlsoun1 ona na zvířátka kašle. Z vody tahá lidi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
FantasticFabio Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 3 hodinami, Fester napsal: @mlsoun1 ona na zvířátka kašle. Z vody tahá lidi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Asi jí jde o to , aby to neodnesli hodinky ….. zachraňuje teda lidi , ale jde jí hlavně o ty hodinky….. je sqělá ! 2
Fester Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 8 hodinami, FantasticFabio napsal: Asi jí jde o to , aby to neodnesli hodinky ….. zachraňuje teda lidi , ale jde jí hlavně o ty hodinky….. je sqělá ! Mám jich plnou kabelku 1
ABCDE Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Murphy97 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května jen jedna, druha se fotit nechtela Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
FantasticFabio Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 7 hodinami, Fester napsal: Mám jich plnou kabelku No tak bys začal plnit druhou
Fester Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května @FantasticFabio kdybych napsal, že po dvou svatých grálech 7750 jsem už dva roky nesundal z ruky Ultry, tak se se mnou přestanete bavit. Tak to sem radši psát nebudu…
Vit Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května (upraveno) Trest za to, že jsem si dovolil vyjet na kole bez milostpána ... (aneb velká pomsta malého psa) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. května uživatelem Vit 2 6 1
mlsoun1 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 42 minutami, Vit napsal: Trest za to, že jsem si dovolil vyjet na kole bez milostpána ... (aneb velká pomsta malého psa) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobře Ti tak 1
mlsoun1 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května před 1 hodinou, Fester napsal: @FantasticFabio kdybych napsal, že po dvou svatých grálech 7750 jsem už dva roky nesundal z ruky Ultry, tak se se mnou přestanete bavit. Tak to sem radši psát nebudu… Ale klidně to napišKamarád si koupil jeho vysněné BP a už sem přestal i chodit
mlsoun1 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Toz u mne kolo nikoliv,bo mne staci nase torpedo a 20 km k tomu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Lobber Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
bohus76 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Před hodinou, mlsoun1 napsal: Dobře Ti tak před 1 hodinou, Vit napsal: Trest za to, že jsem si dovolil vyjet na kole bez milostpána ... (aneb velká pomsta malého psa) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To se pozná osobnost 1
ABCDE Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
mlsoun1 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
mlsoun1 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
mlsoun1 Odesláno 2. května Nahlásit Odesláno 2. května Kuk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
mlsoun1 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Postel,to je jehoNež jsem vyslovil to kouzelné slovo……půjdeme za srrrrrrrrrnečkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se