Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

To je mi líto s tím pudlíkem, někteří páníčkové své psy vůbec nezvládají. Kdy mají labradory, tak se to dá přežít (ti nejsou moc agresivní :-) ), ale i u nás v ulici mají rotvajlera s nevalnou pověstí. Prej se už zklidnil (jako řepka...haha), ale pořád je to o strach, jít se psem ven když tam běhá on.

Jinak, pánové, nehádejte se o velikosti fotek, já jsem zase rád, že můžu pudlíkovo šošolku prozkoumat detailněji :thumbsup_anim:

Vzakz od naší labradorky...let it be

post-3630-1223131312.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

toP P: proč nesehnat ještě menšího psa a neudělat jeho ještě větší fotku?

btw: to že pracuješ v IT, tím se moc nechlub. U nás je to nadávka :D

sorry kibi.. ty pracovat u nás, tak je to samozřejmě všechno jinak :)

btwII: všem novinkám jako v této oblasti se vyhýbám a mžná díky tomu jsem stále bohatý :D :D :D

Odkaz ke komentáři

2 měsíce utekly jak voda a máme znovu potrhanýho pudla :crying_anim:

tentokrát rotvajler, kterýho panička venčila navolno a bez košíku - je totiž "děsne hodnej"

nezodpovědní majitelé velkejch psů by zasloužili zastřelit :gun_bandana:

To mě moc mrzí a přeju brzké uzdravení.

Dost mě štve, jak několik blbců dovede pokazit pověst plemene (mám taky RTW).

Odkaz ke komentáři

Špatně se mi počítají chlupy v té růžové sponce. Nemůžeš prosím poslat foto s větším rozlišením? Ideálně tak 30-ti megové rozlišení, to by bylo ideální.

Tak táto hláška vskutku nemá chybu ! :speak_cool: :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jako pánček mírumilovné feny se asi taky budu muset ozbrojit, protože nebezpečí číhá všude. Přemýšlím o teleskopu, ktery by jinak posloužil jako obranná věc do auta. V praze se mi už párkrát stalo, že se situace vyhrotila (lidi v kolonách,horko...) a byl jsem svědkem i docela ostrých vystoupení.

Ten sprej je druhá varianta, ale zase se bojím nějakého rizika pro ty čokly - aby jim to nějak nepoleptalo čumáky. když ho přetáhnu přes hřbet tak ho to zabolí, uteče, ale ten sprej by mohl možná ublížit tak nějak zákeřněji. Nebo ne?

Odkaz ke komentáři

Jako pánček mírumilovné feny se asi taky budu muset ozbrojit, protože nebezpečí číhá všude. Přemýšlím o teleskopu, ktery by jinak posloužil jako obranná věc do auta. V praze se mi už párkrát stalo, že se situace vyhrotila (lidi v kolonách,horko...) a byl jsem svědkem i docela ostrých vystoupení.

Ten sprej je druhá varianta, ale zase se bojím nějakého rizika pro ty čokly - aby jim to nějak nepoleptalo čumáky. když ho přetáhnu přes hřbet tak ho to zabolí, uteče, ale ten sprej by mohl možná ublížit tak nějak zákeřněji. Nebo ne?

Sprayem psa spolehlivě vyřadíš,ale nepoškodíš,teleskopem mu můšeš přerazit hřbet jako majitel jezevčíka který si od žádného psa nenechá foukat a postrádá pud sebezáchovy pro jistotu při venčení nosím pepřák v kapse / a Kubu mám na voditku /

Odkaz ke komentáři

sprej - peprak - je dobrej, ale pri rvacce to nejspis schyta i tvuj pes... :(

ja obvykle nosim stale Tauruse 85 UL, nejaky ten nuz - vetsinou S.W.A.T. - ale ty jsou mnohem destruktivnejsi a lidi na to reagujou desne blbe, vyzkouseno...

teleskop (doporucuju trochu priplatit a koupit kalenej) je odstrasujici uz zvukem pri vysouvani, udrzis ciziho psa (nebo panecka) od tela a s rozumnou uderovou silou treba na dlouhe svaly... psa spolehlive otravis... taky vyzkouseno... :)

vloni v lete po buline na nejake hromadne akci vyjel "volne lozenej" pittbull, panecek nikde, dvakrat jsem ho zahodil, ale stejne utocil... tak jsem ho priklekl, priskrtil a pak jednou rukou zvedl za krk (pry to neni mozne, ale ja byl fakt nasranej) v te chvili pribehl panecek a zacal vyhrozovat ze ME zabije... mel jsem je odprasknout oba, ty potize potom by byly asi mensi...

vyrizovali to policajti, ktery mezitim nekdo zavolal, chlap slibil potvrzeni od veterinare a kopii ockovaciho prukazu (pitt me lehce kousnul do levacky), ale vykaslal se na to - a pak uz mi jenom vyhrozoval, ze me... kdyz ho neprestanu otravovat... a policajti neudelali vubec lautr nic... tak jsem to risknul a vzteklinu nedostal, ale fakt nedoporucuju... :)

ja mam jasno, pristiho psa, co zautoci, sejmu... nebo ho necham staffine, ta to umi taky... :D

Ježišmarjá, revolver fakt nosit nebudu, to si říká o průser! Nůž taky ne, s tím bych toho psa zabil a ne odstrašil. Si říkám, že když se ti porve pes s někým podobně vyzbrojeným, tak se tam asi postřílíte :gun_bandana:

edit: teleskop kalený, koukám na nabídky...jaká délka je ideální?

Upraveno uživatelem Alessio
Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny pejskaře,

protože u nás doma věčně nikdo není, tak pro jistotu máme hned dvě feny - jedna větší potvora než druhá. Jedna je čtyřletá fena Slovenského čuvače a k ní jsme si pořídili ještě fenu Kavkazského ovčáka - ta teď měla rok. Obě dvě jsou zlatíčka, výborně hlídají, ale zároveň jsou to také nejlepší společnice co znám.

post-68-1223196216.jpg

post-68-1223196315.jpg

Odkaz ke komentáři

staffbulina je taky jak snezna freza kombinovana s krokodylem, ale nechci zvysovat antipatii proti "bojovym plemenum", tak ji nenechavam, at si pohraje sama... ;)

čoveče ale ještě jsem nenarazil na agresvního psa tohodle plemene...většinou jsou hraví (asi dobře vycvičení). Ale to může být klam, protože asi jinak reagují na neškodnou labradorku a jinak na vlčáka.

Odkaz ke komentáři

Ježišmarjá, revolver fakt nosit nebudu, to si říká o průser! Nůž taky ne, s tím bych toho psa zabil a ne odstrašil. Si říkám, že když se ti porve pes s někým podobně vyzbrojeným, tak se tam asi postřílíte :gun_bandana:

edit: teleskop kalený, koukám na nabídky...jaká délka je ideální?

...26"kalený(67cm)

post-2313-1223209886.jpg

post-2313-1223209905.jpg

post-2313-1223209926.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Mno, nevim, jak bych reagoval, kdyby se mi jiny zvire pustilo do Vikiny, ale asi bych ho sel zabit, pokud by to bylo nejak vazny.

Jinak zatim jsem se potkali akorat s agresivnim jezevcikem, pred kterym Vikina utekla - me do naruce :D

Jinak - manzelka, Vikinka a "skoronase" Fanynka (byvaly pritel svagrove si ji koupil, bydli u nej na zahrade, ale kdykoliv je cas, tak ji berem se zenou ven spolu s Vikinkou :) ), Vikina je to mrnavy, Fanyna je bernsky salasnicky:

post-1203-1224053467.jpg

post-1203-1224053493.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...