Frantik Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Těch 24 mm na ne taky sedne, taky sem je na tom nosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Těch 24 mm na ne taky sedne, taky sem je na tom nosil.Výborná zpráva, jsem na to zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Ta tvoja zbierka je dokonala Ale k teme, Nemcom sa zjavne nebranis, ked mas GO ako favorita. Co tak Tutima Glasshutte? Nie su take "proflaknute" ako GO. Trebars Saxon One by mohol splnat povodne zadanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Kostro neboj, jen jsem proletěl kousek nad zemí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 10. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Ta tvoja zbierka je dokonala Ale k teme, Nemcom sa zjavne nebranis, ked mas GO ako favorita. Co tak Tutima Glasshutte? Nie su take "proflaknute" ako GO. Trebars Saxon One by mohol splnat povodne zadanie.Díky a díky, ale Tutima má pro mě takový strohý nebo studený design, prostě to není ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 (upraveno) Rozumiem. Nechytili za srdiecko. Bol to len napad.Viem presne, cim si prechadzas. Bol som na tom podobne minuly rok vratane tej 40-ky. Tiez som ako Bludny Holandan rozrazal hodinkove vody od severu na juh, v snahe najst nieco, co by si to jubileum zasluzilo. Akurat rozpocet som mal trocha nizsi. V kazdom pripade drzim palce a hadam sa pochvalis finalnym kuskom. Upraveno 10. dubna 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Díky a díky, ale Tutima má pro mě takový strohý nebo studený design, prostě to není ono.Hele, měl jsem to stejně, ale pak jsem je viděl naživo a veliká paráda. Teda nekoupil jsem je (na to jsem příliš chudý a hloupý), ale líbí se mi od té doby neskutečně. Pravda, ke kulatinám to asi není ono, ale přesto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Tak to vypadá, že jsem si celý koncept trošku rozbil:-) Na cestě další PAMy a v hlavě ty GS co prodává Adamg. Nevyzpytatelné jsou cesty chronomagorovy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 (upraveno) Dablík. Upraveno 12. dubna 2020 uživatelem Kostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Chvilkový odklad vyřešen, ale otázka zůstává:-) Dodělat si svatou trojici z PAM třeba s 233 nebo 372, případně něco v keramice? Nechat to být? Šetřit a čekat na nějaký zajímavý kousek v inzerci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 233 su super a nejsu velke372 su lahke ale stale preferujem 422Keramika krehka ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 233 su super a nejsu velke372 su lahke ale stale preferujem 422Keramika krehka .....Jojo, 422 jsou taky fajn. Ale toto budu muset prvně fakt zkusit na ruce, z těch 47 pouzder už mám fakt respekt:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Neviem, či sú aktuálne nejaké ďalšie návrhy - čo tak JLC Polaris? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 před 28 minutami, octaviakk007 napsal: Neviem, či sú aktuálne nejaké ďalšie návrhy - čo tak JLC Polaris? Ahoj, aktuální to pořád je. Polarisky parádní, na SEWu jsem je zkoušel a byly super. Ale teď buď musím najít záchranný kruh, který mě vytáhne z PAM vlny nebo se na ní plavit dál:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 před 10 hodinami, Kostra napsal: Ahoj, aktuální to pořád je. Polarisky parádní, na SEWu jsem je zkoušel a byly super. Ale teď buď musím najít záchranný kruh, který mě vytáhne z PAM vlny nebo se na ní plavit dál:-) Klukata je cesta chronomagorova :)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Jsem ti chtel zas neco navrhnout, ale nema to smysl. Jsi ztracenej pripad a nevis co chces..:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 A nieco z uplne inej galaxie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 A nieco z uplne inej galaxie? Pekné, len ta dátumovka.. Odoslané z MAR-LX1A pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Datum je tam fakt divny, nechapu proc to tam takto davaji.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Bondovky jsou hodinky na každou situaci. Kdybych měl tvou sbírku, pak bych nevěděl, jestli nosit Tudor nebo Bondovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se