safi Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 tak hlasujte. Pokud zaškrtnete odpověd 1-3, tak do vlákna prosím vložte foto.
rorda Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 Zlatý indexy a ručky se asi nepočítaj, ne?!?
Baker Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 Pro me jsou zlate vsechny, ktere me zrovna bavi
safi Odesláno 6. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 Zlatý indexy a ručky se asi nepočítaj, ne?!? Ty asi ne
koblih69 Odesláno 6. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 tak hlasujte. Pokud zaškrtnete odpověd 1-3, tak do vlákna prosím vložte foto. Už je tma... spodní řada, uprostřed ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
safi Odesláno 6. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2008 Už je tma... spodní řada, uprostřed ... značka/model?
afrikab Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 U tehle ani moc neni poznat, ze jsou zlacene. Pri tom designu.... Vice fotek: http://picasaweb.google.com/tomaskovyhodin...tok2234Movement Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Starší seika quartz bicolor (ocel, jinak luneta, ručky, indexy a dílky tahu zlaceny). Pozlacení drží jak čert 15 let bez známky únavy.
Conrad Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 V anketě chybí jedna možnost-ta by se vztahovala na mě -mám,ale právě proto že jsou pozlacené / zlaté , bicolor/ nenosím
Jakubisko Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Pri zvlastnich prilezitostech nosim zlacene Prim Diplomat. Foto myslim netreba. Lakaji me ale nejake vintage Rolex...
boo-beek Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Fotky nemam, ale nosim obcas zlacene oblekovky od Poljotu, hodne placaty protahly pouzdro, a zlaty Chronographe Suisse. Myslim, ze k obleceni, ktere nosim, se to pomerne hodi - mam rad prirodni barvy, takze casto nosim piskove nebo hnede kalhoy, kosile s hnedym prouzkem, ruzove kosile, ... A k hnede, ruzove, apod. se IMHO zlato hodi vic, nez nerez. Btw, sorry za OT, ale nemuzu si odpustit... Safi, citace o trojite niti... necekate Vy potomka?
Frantik Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Ja bych teda peknej zlatej kousek klidne unosil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Malaket Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Mám a občas nosím tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mají sice jen ETu, ale taky COSC a dostal sem je se slevou asi za 19000,- K některýmu oblečení se hodí... A teď v létě, když je člověk opálenej, tak ta zlatá celkem pasuje Ale Paneraie a pilotky Steinhart mám rád víc
Pe3xxx Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 moje su len zlatene samozrejme, a ide o ruzove zlato. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 (upraveno) Chybí mi odpověď: Mám, ale nenosím EDIT: Aha, už to psal Conrad. Upraveno 7. srpna 2008 uživatelem Kamil
skalis Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Zlate hodinky me prilis neberou az na jednu vyjimku. Moc se mi libily jedny zlate vintage Omegy, ktere jsem nedavno potkal. Takze bych si rad takove (nebo podobne) poridil. O novych zlatych neuvazuji.
Conrad Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 (upraveno) Chybí mi odpověď: Mám, ale nenosím EDIT: Aha, už to psal Conrad. Fotku hodinek jsem nenašel, jsem líny tahat foták,tak alespon pro představu z e bay Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. srpna 2008 uživatelem Conrad
B.F.G. Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Chybí mi tady možnost: Ano mám zlacené a chci si jendou pořídit zlaté. :F (Ty zlacené jsou Prim Cal 68, ciferník ala pepek námořník )
mengelis Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Když zlaté funglovky, tak tyhle z dream kategorie, a tyhle jako reálná možnost
Conrad Odesláno 7. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2008 Co se týče mě, jak zpívá Wabi Daněk- zlatý zuby zlatý srdce prostě zlatej chlap-
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se