Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V anketě chybí jedna možnost-ta by se vztahovala na mě -mám,ale právě proto že jsou pozlacené / zlaté , bicolor/ nenosím

Odesláno

Fotky nemam, ale nosim obcas zlacene oblekovky od Poljotu, hodne placaty protahly pouzdro, a zlaty Chronographe Suisse.

Myslim, ze k obleceni, ktere nosim, se to pomerne hodi - mam rad prirodni barvy, takze casto nosim piskove nebo hnede kalhoy, kosile s hnedym prouzkem, ruzove kosile, ... A k hnede, ruzove, apod. se IMHO zlato hodi vic, nez nerez.

Btw, sorry za OT, ale nemuzu si odpustit... Safi, citace o trojite niti... necekate Vy potomka? ;)

Odesláno

Mám a občas nosím tyto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Mají sice jen ETu, ale taky COSC a dostal sem je se slevou asi za 19000,-

K některýmu oblečení se hodí... A teď v létě, když je člověk opálenej, tak ta zlatá celkem pasuje :thumbsup_anim:

Ale Paneraie a pilotky Steinhart mám rád víc

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)

Chybí mi odpověď:

Mám, ale nenosím

EDIT: Aha, už to psal Conrad.:)

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Zlate hodinky me prilis neberou az na jednu vyjimku. Moc se mi libily jedny zlate vintage Omegy, ktere jsem nedavno potkal. Takze bych si rad takove (nebo podobne) poridil. O novych zlatych neuvazuji.

Odesláno (upraveno)
Chybí mi odpověď:

Mám, ale nenosím

EDIT: Aha, už to psal Conrad.:)

Fotku hodinek jsem nenašel, jsem líny tahat foták,tak alespon pro představu z e bay

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Chybí mi tady možnost: Ano mám zlacené a chci si jendou pořídit zlaté. :F (Ty zlacené jsou Prim Cal 68, ciferník ala pepek námořník :))

Odesláno

Co se týče mě, jak zpívá Wabi Daněk- zlatý zuby zlatý srdce prostě zlatej chlap- :thumbsdown_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...