spaja Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Ahoj gentlemani.Poslední týdny tu na fóru doslova žeru veškerou četbu o Rolex, že už se se mnou žena kvůli tomu ani nebaví. Zvažuji že bych toho domácího ticha využil a další část úspor uložil do nějakých pěkných hodinek. Padl mi do oka, kromě Dayton, tento vintážní Rolex Submariner 1680.Rád bych se zde zkušených zeptal, zda by mně mohli, pokud někde uvidí kvalitní kousek a sami jej kupovat nebudou, zda by mně mohli na tento poukázat. Případně kdyby někdo pouštěl ze sbírky.Klidně bych zvážil i jinou referenci, tady se mi moc líbí ten cifr.Sám sice projíždím ch24 a další ale nemám to ještě v oku.Předem Vám děkuji za každou radu a přeji hezký podvečer.Tomáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 No jo no, chtelo by to vejlet do Ameriky :-) https://www.hqmilton.com/timepieces/436x593r/1982-rolex-submariner-16800-matte-dial-with-papers-A2643 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Někde jsem tady četl, že majitel hqmiltonu Jacek to bastlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Za tie prachy odporúčam kúpiť ref. 19018/9 s rare ciferníkom v pôvodnom, ideálne top stave a fullset balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 19018 jsou daydaty ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Kupovat vintage Rolex pokud tomu fakt nerozumis a pokud si to sam neochmatas je skvelej recept na to prijit o hromadu penez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Přesně tak, budeš se divit, ale i patina se dá nafejkovat, bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Vše bylo řečeno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 19018 jsou daydaty ne?Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 (upraveno) To chce opravdu hodně a hodne studovat. Kvůli tomu ceněnýmu červenými nápisu se to fejkovalo hodně. Když už něco takového tak full set. Podobné jsem viděl tady mají dokonce i původní lunetu https://www.chrono24.cz/rolex/red-submariner-ref-1680-mk-iv-1975-full-set--id12963658.htm Upraveno 20. února 2020 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Cortes jede jinou ligu. Dyz sem videl sultany, tak sem zezelenal zavisti a sel si koupit white goldy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 19018 jsou daydaty ne?Ale Oysterquartz daydaty. Bozi hodinky, ale sehnat je s dobrejma hranama chce trosku trpelivosti. Kazdopadne ale jeden z porad docela podcenovanejch modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 AnoDaydate jsou moc pěkný stroje, líbí se mi to řešení dne v týdnu. Naživo jsem je neviděl a nezkoušel ale dle mého názoru se hodí spíš k obleku a ten jsem měl naposledy na funuse před dvěma lety. Potřebuju ke svému stylu spíš sporťáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Daydate jsou moc pěkný stroje, líbí se mi to řešení dne v týdnu. Naživo jsem je neviděl a nezkoušel ale dle mého názoru se hodí spíš k obleku a ten jsem měl naposledy na funuse před dvěma lety. Potřebuju ke svému stylu spíš sporťáky.Jestli te to uklidni tydle stare mrdky jednou tuknes, vysype se ti tritium a jdes si hodit provaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Jsem opatrnej, neplánuju je nosit do práce, dělám rukama a na práci mám keramické apple watch. Jen opatrné víkendové nošení, na střídačku s igenama a orlíkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Jestli te to uklidni tydle stare mrdky jednou tuknes, vysype se ti tritium a jdes si hodit provaz Ve vintazkach se moc nevyznám. Zajímalo by mě, jak se pak taková patálie vzhledem k charakteru materiálu resi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Tohle je vážně vyšší dívčí.Když se to dalo koupit do 150, tak nebylo o čem. Kup si Moony, holy grail se 1450 tahem. Ty se tolik nefejkujou. 1680 redy hlavně z Itálie jsou lahůdka. Když pak neznáš serial range, tak pak muzes hodně zahucet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 21. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Ve vintazkach se moc nevyznám. Zajímalo by mě, jak se pak taková patálie vzhledem k charakteru materiálu resi.Slyšel jsem, že se vysypaná lumi dá rozdrtit, přidat trochu pojiva a vrátit zpět. Nevím jestli to je možné i u Tritia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 21. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 To chce opravdu hodně a hodne studovat. Kvůli tomu ceněnýmu červenými nápisu se to fejkovalo hodně. Když už něco takového tak full set. Podobné jsem viděl tady mají dokonce i původní lunetu https://www.chrono24.cz/rolex/red-submariner-ref-1680-mk-iv-1975-full-set--id12963658.htmDíky za tip a info ohledně lunety, aspoň už vím, že původní luneta má mít fat font a servisní už měly thin font. Hodinky preferuji z EU, ať se na ně mohu jet podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Kdyz sem tu kupoval redy s notama za 220, tak sem je stejne moc nenosil, bo sem mel strach, ze s nema nekde jebnu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se