Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takhle na první dobrou to nevypadá zle. Uvidíme ale, jak to bude sedět na ruce. Zatím za nejlepší kousky, které Robot doposavad udělal považuji model Aerodynamic a FliegerFriday (obě fotky stažené z jejich webu)

Robot_FF_-5-1920x1280.jpg.jpg

000res_Silver-Metalic-carousel-life2x015.jpg.jpg

• Like 1
Odesláno

Robotic One je za mě skvělý. Líbí se mi tím víc, čím dýl na něj koukám. Cenovka není nízká, ale jako přepal mi to nepřijde. Zvlášť s ohledem na to, kolik ten model musel stát na vývoji a že výroba asi taky nebude nejlevnější (různé povrchovky, specifický tah,...). Když jsem ho viděl poprvé, spontánně jsem řekl "Streamliner". Až pak jsem zjistil, že ho designoval vhlapík, který pro Mosera Streamliner skutečně nyvrhl. takže o to je mi Robotic One sympatičtější. těším se, až ho uvidím naživo. 

Odesláno (upraveno)

Za mě příjemné překvapení. I kdyby nic jiného, tak tleskám za neotřelý design. Cena, myslím, odpovídá tomu, že vývoj a výroba nejsou za hubičku a taky to nebude masovka pro davy. Počkám si na recenze a případně bych o nich uvažoval. Už jenom pro ten netradiční vzhled. Jestli se značka Robot našla a bude se ubírat tímhle směrem, tak super. 👍

Ještě edit: jestli bude i modrý cifr, tak asi pustím chlup. :) 

556827383_1387343463394511_3360189324469959183_n.jpg

Upraveno uživatelem KurtCz
Vloženo foto.
Odesláno

Já jim fandím. Oceňuji že konečně hledají tu svou originální cestu bez marketingových keců jako třeba Sutnar nebo Kafka... Cena mi přijde úplně v pohodě tyhle hodinky museli stát fakt hodně. Když jsem poprvé robot uviděl říkal jsem si bože co to je ale teď to beru zpět a i když nikdy nebudu jejich zákazník fandím jim protože to evidentně mysli vážně a rozhodně je to zajímavější než nekonečné opakování limitek Orlíků. 

Odesláno

Robotic One jsou skvělé. Pocitově velmi kvalitní, hlavně tah je krásně "tekutý" a on-the-fly mikroregulace hezky vyřešená (povšimněte si tlačítka, které elegantně zapadne to překlopené části spony při zapnutí - hezké :-)). Tady je asi nejvíc vidět pravděpodobná inspirace Streamlinerem od Mosera, který ostatně designoval stejný člověk (M. Eilinger). Celé hodinky mají poměrně komplikovaný finishing. Hodně různých kontrastních úprav leštění a broušení. Chronograf jde krásně lehce, asi i díky sloupkovému kolu. Člověk jej nemusí "nutit". 

Pouzdro je trochu větší, takže pro úzká zápěstí to bude asi limitující. Na druhou stranu nemá nožky a řemen/tah se napojuje (hezky plynule) rovnou do pouzdra. Tvarem někomu (mně) pozdro možná připomeně "helmovité" tvary Rado Diastar, byť oproti němu není Robotic One tak výrazně tvarovaný.

Ciferník je ve všech variantách moc zajímavý. "Děje" se toho na něm hodně (aplikované prvky, protiváha na vteřinovce, kontrastní ručky,...), bavilo mě na to koukat. Asi nejlepší kompromis mezi nejvýraznější stříbrnou a nejstřídmější celomodrou/celočernou variantou je tady ta varianta níže, tj. modrý lesklý cifr s kontrastními oranžovými ručkami. 

Ano, cena není nízká, ale za sebe říkám, že si ji tenhle kousek obhájí. Za mě skvělý počin a Robot si podtrhávám jako značku, která se nedrží při zdi a nebojí se riskovat. Palec nahoru!

20251022_153056.thumb.jpg.20f85b19751c84cad83355fa6c3e9b6a.jpg20251022_152703.thumb.jpg.e23ec02f3ce4cf6629f3f52f03d42e62.jpg20251022_152534.thumb.jpg.2025daea986cc4eda07be7a6b110a13a.jpgimage.thumb.jpeg.fd456ad5c244d39f6cfda8d7429d2b90.jpeg

• Like 5
Odesláno

Ohledně barevných variant odepsali tohle: 

"Model Robotic One se bude prodávat ve třech variantách: černé, modré a stříbrné."

Odesláno
před 11 hodinami, KurtCz napsal:

Ohledně barevných variant odepsali tohle: 

"Model Robotic One se bude prodávat ve třech variantách: černé, modré a stříbrné."

20251012_124307.jpg

Odesláno

Konečně kousek, kterému nemám co vytknout, včetně - jak už zmíníl Bert - normálního představení bez nesmyslných a zbytečných marketingových blábolů. Už se těším, až je prubnu naživo. 

• Like 2
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...