RadekB Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 Super, super a ještě jednou super, ani to naštěstí nebylo pro diváka moc na nervy, protože Kostelecký jim dá se říct, nedal šanci. Nádhera. Kdyby se náhodou zajímal o hodinky a přišel sem na chronomag, tak MOC GRATULUJI !!!
Alessio Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 V tomto světle je mrzuté, že na atletiku se tam dostane "kdejaký" sportovec, co u nás běhá extraligu, ale Jiří Beran v šermu se tam nedostal z 22. místa ve světovém žebříčku - kvůli tomu, že musí být (povinně!) zastoupeni i šermíři z afriky atd... takže tam nakonec jede někdo, kdo má o třídu nižší výkonnost a ne ten, co na to dře čtyři roky. Nespravedlivé
redd Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 V tomto světle je mrzuté, že na atletiku se tam dostane "kdejaký" sportovec, co u nás běhá extraligu, ale Jiří Beran v šermu se tam nedostal z 22. místa ve světovém žebříčku - kvůli tomu, že musí být (povinně!) zastoupeni i šermíři z afriky atd... takže tam nakonec jede někdo, kdo má o třídu nižší výkonnost a ne ten, co na to dře čtyři roky. Nespravedlivé ... njn, takový MS ve fotbale je to samý.
BUBÁK Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 Přímý přenos, ze zapálení olympijského ohně: http://video.google.com/videoplay?docid=6304447980554417691
Snow Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 Gratulace slovenským kolegům k olympijskému zlatu.
lolohh Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 Část ohňostroje při zahájení olympiády byla pouze digitální animací
maxs Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 Gratulace slovenským kolegům k olympijskému zlatu. Zatiaľ sa celkom darí. Vy dve zlaté, my zlato a striebro.
heboš Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Tak a Katka Emmonsů druhý metál, tentokrát stříbro.Gratulace!
rorda Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 ... njn, takový MS ve fotbale je to samý.Přesně tak ... Gratulace slovenským kolegům k olympijskému zlatu.Poté, co předvedl to svoje extempóre s nacionalistickym nádechem, tak mu nemůžu přijít na jméno, šmejdovi ... A to jsem mu vždycky fandil ...
cigi Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2008 Je to namachrovanej čobol, ale stejně mám radost, že vyhrál ! Ostatně, kdyby do mě nabořil svou kánoe, tak bych mu dal najevo svůj názor na jeho původ a peprně
maxs Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 (upraveno) Tak aj Hochšíci to zvládli. Máme ďalšie zlato. Tý vaši motáci, čo sa pletú našim super-vodákom do cesty skončili druhý Upraveno 15. srpna 2008 uživatelem maxs
maxs Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 (upraveno) Tak vraj aj Kaliská má zlato. Či my nebudeme, tá .... olympijská veľmoc. Páánečku druhej dala 14 sekúnd. Upraveno 15. srpna 2008 uživatelem maxs
rorda Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Tak aj Hochšíci to zvládli. Máme ďalšie zlato. Tý vaši motáci, čo sa pletú našim super-vodákom do cesty skončili druhý Martikán se chystal zaplout ke kraji, ale v poslední chvíli si to rozmyslel a jel dál, přičemž ti "motáci" už byli rozjetí a vyrazili na trať ... Můžou za to oni, protože v tu chvíli vyráželi na trať z kraje a nesjížděli jí, ale ty nacionalistický kecy si moh ten paňáca odpustit, na ty mam alergii nejen já ...
hciq Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 taky jsem asi zjistil, že nějaká olympiáda existuje
maxs Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Martikán se chystal zaplout ke kraji, ale v poslední chvíli si to rozmyslel a jel dál, přičemž ti "motáci" už byli rozjetí a vyrazili na trať ... Můžou za to oni, protože v tu chvíli vyráželi na trať z kraje a nesjížděli jí, ale ty nacionalistický kecy si moh ten paňáca odpustit, na ty mam alergii nejen já ... To bol ftípek. Mne sa tá Mišova reakcia zdá rovnako trápna ako tebe. Holt inteligencie veľmi nepobral.
lolohh Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 To bol ftípek. Mne sa tá Mišova reakcia zdá rovnako trápna ako tebe. Holt inteligencie veľmi nepobral. Jak to bylo s tou jeho bouračkou? Jen jestli si to pamatuješ z hlavy. Mně se to nechce hledat. Matně si pamatuji, že někoho porazil snad na přechodu, ale nevím, jak ta osoba dopadla, ani jak dopadl on.
maxs Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Jak to bylo s tou jeho bouračkou? Jen jestli si to pamatuješ z hlavy. Mně se to nechce hledat. Matně si pamatuji, že někoho porazil snad na přechodu, ale nevím, jak ta osoba dopadla, ani jak dopadl on. Nechce sa mi to hľadať. Myslím že autom zrazil/zabil niekoho opitého pri krajnici, nie na prechode. Potom dostal prezidentskú milosť.
rorda Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Když Čin-dao, tak točenýJestli to hned za rohem vypijou, tak je to skoro jako natočený do džbánku ...
lolohh Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2008 Nechce sa mi to hľadať. Myslím že autom zrazil/zabil niekoho opitého pri krajnici, nie na prechode. Potom dostal prezidentskú milosť. Nevím, jak moc důvěryhodný je serves pluska.sk, ale píší tam toto: "Michal Martikán (29) v novembri 1997 zrazil pri obci Veľké Zálužie muža, ktorý v nemocnici na následky nehody zomrel. Podľa polície Martikán nerešpektoval značku obmedzujúcu rýchlosť na 40 km/h. Zlatý olympionik dostal sedemmesačný podmienečný trest a zákaz vedenia motorového vozidla. On však napriek tomu aj bez vodičského preukazu jazdil ďalej, a keď to polícia zistila, hrozilo mu, že si trest naozaj odsedí. Od pobytu za mrežami napokon Michala Martikána uchránila milosť prezidenta Rudolfa Schustera." Musí se nechat, že v tom, co dělá, je nejlepší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se