Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Já mám A6 Allroada a právě tuhle shitovku ... 132 kW s tiptronicem . Teď jsem řešil měch, ale už to fouká v pohodě. Nicméně s vyššími náklady je třeba počítat, oproti Škodovce (OI) , třebas 3x í vícekrát výše - to je realita.
Lamiczka Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Počítám, že to nebude za stejný peníze, ale kamarád co má právě allroada s 2,7 biturbo, tak už v tom je od nákupu za 200k - vlastní práci nepočítá, auto je sice teď v super stavu, ale.... Měchy, převodovka, 2x prasklý obě hlavy, obě turba - zapoměl blbec vyvětrat, nějaký kosmetický věci, ...
honzyk Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=25049&title=zemrel-bjorn-waldeg%26%23229%3Brd
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Počítám, že to nebude za stejný peníze, ale kamarád co má právě allroada s 2,7 biturbo, tak už v tom je od nákupu za 200k - vlastní práci nepočítá, auto je sice teď v super stavu, ale.... Měchy, převodovka, 2x prasklý obě hlavy, obě turba - zapoměl blbec vyvětrat, nějaký kosmetický věci, ... Někde se to tu řeší vedle ... je to vždy o přístupu předchozího majitele,na druhou stranu já u aut řeším i to, co není úplně potřeba ... prostě vozím v autě dcerku a chci mít auto v super stavu. Spotřební věci odcházejí opotřebením, ale když někdo na něem šetří nebo na to kašle, je to průser ... proto se většina aut točí, jako kasičky ...
Lamiczka Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Někde se to tu řeší vedle ... je to vždy o přístupu předchozího majitele,na druhou stranu já u aut řeším i to, co není úplně potřeba ... prostě vozím v autě dcerku a chci mít auto v super stavu. Spotřební věci odcházejí opotřebením, ale když někdo na něem šetří nebo na to kašle, je to průser ... proto se většina aut točí, jako kasičky ...tak až pujde z domu, tak dej vědět, třeba podlehnu
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Tak to bohužel, protože je ve frontě kamarád. Má to váhavý automat a on o tom ví, takže bych si ani nedovolil ji zde nabídnout, kamarád si to opraví a Audinka bude jezdit dále, ale tenhle motor je teda nic moc. Ta 4.2 je mnohem lepší, spolehlivější a hlavně je to osmiválec .
Lamiczka Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 O té vím, ale přijde mi to celý troch over kill - i když údajně nejspolehlivější a nejlepší motor co si do toho koupit, navíc je tuším bez turba...Jinak ty 132KW tuším ještě nebyly takový srajdy jako 114 120 a 125 KW, co mají jiný vstřikování...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Já se přiznám, že nevím, jak na tom byly tyhle motorizace, ale každopádně, já mám se 4.2 jen super zkušenosti z jiného modelu. A jinak tahle 4.2 co se dávala sem je atmosférická s 300 koníky. Počítej spotřeba město 13-17 podle stylu jízdy a mimo město kolem 10-11, zase podle stylu, ale dá se to údajně dobře zplynovat. To jsou potom jiný hodnoty. S tiptronicem je to moc příjemné svezení. Allroadovi přijdeš na chuť rychle, když Tě neznechutí nějakým nepříjemným servisním zásahem.
Lamiczka Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Já se přiznám, že nevím, jak na tom byly tyhle motorizace, ale každopádně, já mám se 4.2 jen super zkušenosti z jiného modelu. A jinak tahle 4.2 co se dávala sem je atmosférická s 300 koníky. Počítej spotřeba město 13-17 podle stylu jízdy a mimo město kolem 10-11, zase podle stylu, ale dá se to údajně dobře zplynovat. To jsou potom jiný hodnoty. S tiptronicem je to moc příjemné svezení. Allroadovi přijdeš na chuť rychle, když Tě neznechutí nějakým nepříjemným servisním zásahem. JJ, tak si to pamatuju dobře, že je to atmosféra, právě jsem s někým řešil, že je to ideální motorizace pro předělání na LPG, rozhodně lepší jak třeba 2,7 Bi-T.
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Biturbo je zbytečný kurvítko ... 4.2 je atmosféra, tak to Ti řekli správně )) . A navíc s krásným zvukem .
Návštěvník Kamil Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 .... prostě jsem na vážkách..... Kdyz si na vazkach, proc davas, kurvadrat, inzerat? Taky me tyhle chytry horakyne stvou a americkej mi mluvi z duse.
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Děláš, jak kdybych byl jedinej Kamile ... jsem rozhodnutej pro prodej.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Děláš, jak kdybych byl jedinej Kamile ... jsem rozhodnutej pro prodej. Ale jedinej ses ozval. Ale vazne, me to stve jaksi obecne, ted jsem ani nekoukal do konkretnich prodeju.
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Protože jsem dneska jedinej na ráně, kdo to napsal, ale stačí sjet dál a budou nás desítky ... .
Honza.manta Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=25049&title=zemrel-bjorn-waldeg%26%23229%3Brd R.I.P. Bjorn!
roman_d Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Me vytociloO2, mi volal nejakej aktivni blb,ze muj tarif na data se rusi a nahrazuje nejakym novym.chytil me na jednani tak se ptam,co budu platit? On v klidu za 5gb 2kila..coz je ok..prislo vyuctovani a ta 6kil..vytocenej volam,zeto rusim a najednou jde 2gb za 100, lhari zlodejsky
TomNguyen Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Normální postup u O2, ceny přepálené, voláte, abyste to zrušili, oni nabízejí strašnou slevu, aby vás udrželi. Takové nečestné lifehack. Prostě zavolejte, že chcete přejít ke konkurentům, že vám nabízejí stejný balík za míň peněz, vymyslete nějakou nesměšnou cenu (co je dle vás fér). Většinou aby vás udrželi tak dostanete přibližnou stejnou cenu, kterou jste určili
straspol Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Protože jsem dneska jedinej na ráně, kdo to napsal, ale stačí sjet dál a budou nás desítky ... .Aaaale nic-
siwi Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Že to tu začíná připomínat Aukro. Já vám nevím, ale jsem na takovýhle písemný projev dosti háklivý: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75689-breitling-colt-superquartz/?p=1229578
mondeo2 Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 (upraveno) Že to tu začíná připomínat Aukro. Já vám nevím, ale jsem na takovýhle písemný projev dosti háklivý: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75689-breitling-colt-superquartz/?p=1229578co Ti na tom vadí - přessnost v chybách je docela dobrá................ Upraveno 30. srpna 2014 uživatelem mondeo2
Doporučené příspěvky