Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, tohle nás rovněž čeká, jako celou Evropu, je to jenom otázka času, znám už pár lidí ze svého okolí, kteří začali dělat zásoby jídla a vody ve sklepě a pořídili slušnou výzbroj.

Odesláno

Ano, tohle nás rovněž čeká, jako celou Evropu, je to jenom otázka času, znám už pár lidí ze svého okolí, kteří začali dělat zásoby jídla a vody ve sklepě a pořídili slušnou výzbroj.

k čemu, když jedinou cestou bude utéct. Protože případnou tsunami bahna  lopatkou nezastavíš.

Odesláno

Bohužel, ono nebude kam utéct. Nebude to tsunami, prostě bude pomalu stoupat voda, která poteče tou nejjednodušší cestou, tedy cestou menšího odporu.

Odesláno

Bohužel, ono nebude kam utéct. Nebude to tsunami, prostě bude pomalu stoupat voda, která poteče tou nejjednodušší cestou, tedy cestou menšího odporu.

trochu to odlehčím - konečně úřad ombudsmana k něčemu bude, solidní ubytovnička ;)

Odesláno

Australie resila pred casem stejny problem a vyresili to nadmiru efektivne. Kazdy kdo se dostane nelegalne do zeme automaticky straci sanci na azyl a je vyhosten na Papuu-Novou Guineu.

A tam ho sezerou.....

Odesláno

nejhorsi je, ze tahle situace s uprchliky nema reseni.. podle me neexistuje zpusob, jak je zastavit.

Existuje-vyházet pseudohumanisty z Bruselu a nahradit je armádou..

Odesláno

Kurňa, jedu 600km a poslednich 150 po CZ jsem temer nedojel. Tolik bezohlednosti neni ani v Madarsku.

A ted si konecne sednu na jidlo v restauraci a jedno male dítě tady nadela tolik hluku, ze mi prestalo chutnat. Asi si budu muset najit restauraci, kde je vstup az od 18 let...

Odesláno

už se nedá ujet snad ani 10 kilometrů aby nebyla nějaká uzavírka na silnici. Já teda chápu že na nás venkovany se kašle, že ty nejvíc rozbitý silnice se nespraví nikdy, že jsou důležitější trasy ale co teda fakt nechápu je že se spravujou silnice co jsou úplně v pořádku. Jel jsem dnes ráno kousek po silnici mezi Třebíčí a Náměští nad Oslavou a najednou koukám jak trubka, u Studence semafor, omezení, půl silnice odfrézovaný. O pár kilometrů dál zas. Dyť je ta silnice úplně luxusní! Proč mám pocit že je něco špatně? Mám dojem že ty opravy jsou prostě naplánovaný v tabulkách, na silničkách mezi vesnicema jednou za 100 let, na vyšších třídách za 50 let, dálnice za 40 let a občas se udělá loterie, sáhne se do krabice a opraví se něco mimořádně. A zbytečně.

V Měříně, to je hned vedle D1, jistě jste tudy někteří někdy už museli jet, odfrézovali silnici přes půl městečka, osadili patřičné omezující a zakazující značky a .........zmizeli v neznámu. Pokračovat se bude v srpnu, čili ve skutečnosti nejspíš v říjnu. Vedle ve vesnici kde bydlí kolega dělali loni kanalizaci. Do zimy měli opravit povrch silnic. Nestihlo se, na jaře. Hádejte co? Promiňte ten výraz, prd. Máme půl června a nic.

U nás to je právě teď. zatím kopou na obecních pozemcích, na cestě za barákem mám tankodrom. Do silnic půjdou brzy. Prý má být zachovaná průjezdnost pro autobusy akorát teda netuším jak budou levitovat nad výkopama když to má vést přímo uprostřed silnice. Má být komplet hotovo do listopadu. Tomu nevěří nikdo, ani ten vedoucí. Prý si asi pořídí nějakou nemoc aby u toho nemusel být. Nadává na projektanty kudy chodí. Oni ty plány asi malovali jen tak namátkou, naslepo, místama si neujasnili kam je to z kopce a kam do kopce. Ale hlavně že máme informační bilboard s unijníma hvězdičkama.

Odesláno (upraveno)

JaRooN: Souhlasím s tebou, sám to zažívám několikrát ročně a pořad je to stejné, ale slétne se tu na tebe hejno, které bude hlasitě tvrdit, že v Česku se jezdí stejně, jako jinde a že to přeháníš a že jim někdo vjel do cesty i v Německu a tak dále.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Nechápu, že Procter nebo jiný výrobce deo nedělá. kampaně se vzorky zdarma, obzvláště v techto dnech je cesta tramvají laboratoř... Jenomže je to nejenom jediná možná alternativa, ale i o půl hodiny rychlejší než autem. ;-)

Odesláno

Kurňa, jedu 600km a poslednich 150 po CZ jsem temer nedojel. Tolik bezohlednosti neni ani v Madarsku.

A ted si konecne sednu na jidlo v restauraci a jedno male dítě tady nadela tolik hluku, ze mi prestalo chutnat. Asi si budu muset najit restauraci, kde je vstup az od 18 let...

Taky jsem měl hezkej víkend. Jel jsem s kamarádem na jeho chatu na Vranov, kde jsou pěkný serpentiny. Jedu z kopce za autem, najednou auto zastaví, vyskočí maník na inlinech, a rozjede se z kopce. Takže jede maník a za ním dvě auta. Jeli jsme tak 30 km/h, najednou přikvačí třetí auto, a hned začne předjíždět, i když absolutně nebylo vidět dolů do zatáčky. Samozřejmě - když se řadil zpátky, borce na inlinech málem sejmul.

Přijedem na chatu, kde si kamarád vyudoval hezký parkoviště pro dvě auta. Řetěz, kterým bylo parkoviště chráněný štíplej, a na parkovišti stojí na štorc auto. Majitel se za celej den neobjevil.

Jedu zpátky zase do kopce do těch serpentinů, a maník mě začne přes plnou předjíždět v místech, kde není vůbec vidět před sebe. Jenže mu to jaksi nejelo, a asi dostal bobky, že ho něco sejme, tak se tak vehementě vrátil do pruhu, že kdybych to nezašlápl, nemám teď v čem jezdit.

Odesláno

Hasňa: ať si říká kdo chce co chce. Projel jsem celé Maďarsko a to jsou prasata. Blinkry nepoužívají, ve městech zavodí od semaforu k semaforu a další prasarny, ale jsou předvídatelní. Na Slovensku klid a pohoda, protože jak tam zvedly pokuty, tak se všichni bojí. A tady? Na D1 2x sklopené zrcátko, když se nevešli do užšího pruhu. Po sjezdu 2 mrtvi motorkáři někde u Chýnova. Dědek, cca 70+ nám najel z vedlejší - to jsem měl namále. Debil na červený oktavce předjížděl za každou cenu a než se mu to povedlo, tak jsem ho měl 3x téměř v kufru. Pak to samé udělal tomu přede mnou... Omezení, objížďka, zákaz nad 7.5 tuny, ale vojenský náklaďák vedoucí OTP má asi výjimku. 20 minut, než zjistil, jak se vyhnout protijedoucimu autu na 4m široké silnici. No zážitky jako blázen...

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

ja to tu mam fakt rad. najezdim tak 50 za rok a v zasade pohoda. nikam se uz nezenu, v tech zuzenich se necpu do levyho, sice bych se vesel, ale nestoji mi to za to..

Ja nosim taky M a L mi prijdou mega velky, takze i ty 3mm jsou aspon na mym ksifte sakra znat :-)

Sem se nejak teleportoval z vlakna o brejlich... :-)

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

Ja nosim taky M a L mi prijdou mega velky, takze i ty 3mm jsou aspon na mym ksifte sakra znat :-)

Sem se nejak teleportoval z vlakna o brejlich... :-)

Popleto.... :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...