Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zpět ke službám....Příště se asi obchodu na kravaty v US vyhnu. Ale mám zkušenosti z jiných nákupů (např. nože z e-bay) v US, když to jde poštou, ale i jinou špedicí a poplatky (clo, daň) jsou uhrazeny prodejci, pak to nikde na celním úřadu (pošta 120) neleží.

Odesláno

Dnes jsem měl perfektní zážitek. Jel jsem do Prahy ve starých botách. Plánoval jsem si koupit nové sandály. Nakonec jsem našel na Andělu sandály od značky J. Seibel, kterou mám rád. Vyšel jsem z prodejny, prezul na lavičce boty, staré v krabici položil vedle odpadkáče s odkráčel v těch nových. Ušel jsem asi 300 metrů, když jsem měl pocit, že řemínky potřebují upravit. Trochu jsem je utahl a ušel dalších pár kroků, když se mi to zase zdálo volne. Podivam se dolů a řemínek byl utržený od spodní části. No nic, vrátím se do obchodu. Než jsem tam došel, utrhla se i druhá pata. Vyzvedl jsem si krabici se starymi botami, přezul se a boty vrátil. Prodavačky koukaly jak na zjevení :)

Odesláno
  V 15. 8. 2015 v 20:28, JaRooN napsal:

Dnes jsem měl perfektní zážitek. Jel jsem do Prahy ve starých botách. Plánoval jsem si koupit nové sandály. Nakonec jsem našel na Andělu sandály od značky J. Seibel, kterou mám rád. Vyšel jsem z prodejny, prezul na lavičce boty, staré v krabici položil vedle odpadkáče s odkráčel v těch nových. Ušel jsem asi 300 metrů, když jsem měl pocit, že řemínky potřebují upravit. Trochu jsem je utahl a ušel dalších pár kroků, když se mi to zase zdálo volne. Podivam se dolů a řemínek byl utržený od spodní části. No nic, vrátím se do obchodu. Než jsem tam došel, utrhla se i druhá pata. Vyzvedl jsem si krabici se starymi botami, přezul se a boty vrátil. Prodavačky koukaly jak na zjevení :)

Ještě pořád máš značku J.Seibel tak rád? Zůstaneš jí i nadále věrný?

Odesláno
  V 15. 8. 2015 v 20:46, straspol napsal:

Ještě pořád máš značku J.Seibel tak rád? Zůstaneš jí i nadále věrný?

Jsem na rozpacích. Měl jsem už 2x boty teto značky, jedny teda ještě mám a max spokojenost. A teď toto...

Odesláno
  V 15. 8. 2015 v 20:52, villain83 napsal:

Jestli vona to nebyla vod nich nejaka sabotaz,kdyz poznali,ze nejsi mistni?

Myslíš něco jako Pražské spiknutí? A sakra, abych se začal bát. 90% bot, co mám doma je z Prahy:D

Bob: Jedny sandály potřebuji. Tenisek mám dost a žabky nemám rád...

Odesláno
  V 15. 8. 2015 v 21:40, Bob napsal:

Clovece v zivote jsem sandaly nemel a to mi tahne na 40 :-)

No vidíš, a já měl sandály vždy a to mi táhne na 50 :D

Odesláno

V Praze a bos? Na to se mám příliš rád. Zvlášť, když mám před sebou 7 km a to i v oblastech, kde je výskyt bezďáků a smažek (Petřín + centrum)...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já to nečet celý, jak je to vlastně? JaRooN normálně chodí bos, ale na Prague Pride si koupil nové sandály a voni se mu rozbily?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...