Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak manželku to nepřekvapilo ani trochu, prý už se mnou nějákej ten pátek je... :lol2: My ještě připomněla když jsem si před léty koupil parádní Goretexku od NorthFacu a ještě ten den, kdy jsem si ji dovezl šel dolejt vodu do baterky v autě. No trochu to na mě tenkrát šplejchlo a do rána v bundě velké díry skrz na skrz :bag:  Kraťasy v čoudu, na zahradu ale good, dnes jedu pro nový....dějí se horší věci, ale naštve to no"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak manželku to nepřekvapilo ani trochu, prý už se mnou nějákej ten pátek je... :lol2: My ještě připomněla když jsem si před léty koupil parádní Goretexku od NorthFacu a ještě ten den, kdy jsem si ji dovezl šel dolejt vodu do baterky v autě. No trochu to na mě tenkrát šplejchlo a do rána v bundě velké díry skrz na skrz :bag:  Kraťasy v čoudu, na zahradu ale good, dnes jedu pro nový....dějí se horší věci, ale naštve to no"

Ty ses fakt vejlupek :-)).

Odkaz ke komentáři

Hlavně Afri pozor, tyhle ty věci se většinou dějí v sériích. Ja si za posledních 14 dní nalil kafe do noťasu, oholil omylem obočí a vypil panáka s Dithiadenem a tím pádem úplně umřel na grilovačce:-) Ale si říkám, že už mám vybráno a bude zas chvíli klid :-)

Odkaz ke komentáři

Hlavně Afri pozor, tyhle ty věci se většinou dějí v sériích. Ja si za posledních 14 dní nalil kafe do noťasu, oholil omylem obočí a vypil panáka s Dithiadenem a tím pádem úplně umřel na grilovačce:-) Ale si říkám, že už mám vybráno a bude zas chvíli klid :-)

Jsi se ožral, nebo jak se ti povedlo oholit si obočí? :lol2:  Já zlitej se už radši údržbě o moji vizáž vyhýbám obloukem poté, co jsem se jednou rozhodl asi po deseti pivkách si sestřihnout knírek a ustřihl si kus pysku, bolest hrůzostrašná, krve jak z prasete a dodnes ho mám tak citlivý, že každý polibek mě bolí.

Odkaz ke komentáři

Rudykopalsson: Jo, to znám. Takto jsem se ráno na dovolené vzbudil a šel se oholit. Ve chvíli, kdy mi sjela ruka, jsem věděl, že je zle. Zmizela mi téměř celá pravá strana kníru. Tak holt celý dolů. Manželka se mnou 2 týdny nemluvila :D

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Rudykopalsson: Jo, to znám. Takto jsem se ráno na dovolené vzbudil a šel se oholit. Ve chvíli, kdy mi sjela ruka, jsem věděl, že je zle. Zmizela mi téměř celá pravá strana kníru. Tak holt celý dolů. Manželka se mnou 2 týdny nemluvila :D

To me pripomina, pred 6-ti lety jsem si zastrihaval sam konecky vlasu a ejhle, do umyvadla spadl celej cop( uvolnila se gumicka a ja proste strihl), no a sel jsem poprve v cepici ven k holicce a na jezka. Hroznej pocit.

Odkaz ke komentáři

Mám podobnou příhodu přímo od holičky. Před dávnými lety, když jsem měl ještě vlasy :), mi po dostříhání holička bez nástavce mašinkou oholila krk, zarovnala to kolem uší a pak si všimla, že uprostřed hlavy trčí pár vlasů. Tak je chtěla sestřihnout a tou mašinkou bez nástavce mi vyrobila krásnej GT pruh. Její první reakce byla,že to nějak zarovná... Tak jsem to vzal celý dohola a bylo, ale smáli se mi tehdy všichni.

Odkaz ke komentáři

Jo, holička. Když jsem tam ještě kdysi chodil (to jsem měl ještě dost vlasů :D), tak jsem jednou přišel domů bez kouska ucha. Chodil jsem k exmanželčině sestřence do salónu. Ta se mi vždy náležitě věnovala. Mytí vlasů s masáží, pak stříhání nůžkama, pak zase mytí... A jednou si tak stříhá kolem mého ucha a kolegyni zákaznice dost hlasitě vyjekla, páč ji kolegyně šťouchla něčím nechtěně do tváře. Ta moje holička se ohlédla a jelikož zrovna zavírala nůžky a nekoukala, tak kus ucha najednou chyběl. Krve jak z vola, nešlo to zastavit, bílé tričko bylo najednou rudé a holka se téměř zhroutila.

No nic, dobře to dopadlo. Krev se zastavila, tričko mi hned vyprala a o víkendu jsme se tomu zasmáli u ní na grilovačce. Ale od té doby, když jsem k ní šel, tak jsem si vždy držel ucho. Vždy krásně zrudla a vyskákaly ji v obličeji pihy :lol2:

Odkaz ke komentáři

Ty si holíš obočí...?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

My sme se šli jednou s kámošem nechat ostříhat, tak jsme se sešli v 10:00 Na růžku a někdy odpoledne už jsme seděli pod takovejma těma helmama v dámským kadeřnictví a volali na nás policajty. Tak jsem šli jinam, z dlouhejch vlasů dohola a ten kámoš se pak v cca devět večer v hospodě ve spánku pochcal.

Odkaz ke komentáři

Já sem se teda nepochcal..

Ale.

Včera sem po dlouhý době vytáh do baru Formule, a na kaučuku se mi utrhly vobě ty poutka na zastrčení zbytku pásku (ani netuším, jak se to vodborně menuje, zas takovej chronomagor nejsem).

Sejří mě to fest...dá se to někde pořídit??

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...