Effe Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 (upraveno) chlor z hotelového bazénika....mrdky to tam hážou lopatou a na to nejsme zvyklí.....nezabírá na to ani ten jejich datlový chlastík ,vlastně se nehodí ani na to... Upraveno 12. července 2016 uživatelem Effe
Radek124 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Když už je tu řeč o lopatě, si tak dneska po večeři venčím jozefčíka - a najednou od přejezdu houkání jak od polskýho krále silnic + poněkud delší skřípot...Za chvíli vidím majáčky, sanitka, hasiči, fízli - a vypadá to že další pytel sraček se rozhodl optimalizovat genofond lidstva srovnáním sil s rozjetým Railjetem.To se ten bezmozek nemoh nesobecky oběsit a nebo skočit z jeřábu na beton aby se to dobře uklízelo, to musel zkazit večer desítkám lidí ve vlaku a kolem?Fujtajksl, tuhle hoknu hasičům fakt nezávidím...
tombed Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Ležím na pokoju, čumím na moře a k tomu chroupu antibiotika. Kua pít nemožu, slunit se nemožu, kupat se nemožu a žrádlo nechcu ani vidět. Chytil jsem do obou uší asi tu vaginální mykózu neboco. V pátek jsem byl ještě geržebra. oj, ale dneska ráno už jsem potupně volal hotelového doktora na pokoj.Potěšila mne alespoň diskuze v tomhle vlákně ;o)Nesimuluj mykotiku, na ATB normálně chlastám... Ale jinak pešek, si měl radši se mnou jít na Ostravu a žebra. Upraveno 12. července 2016 uživatelem tombed
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Když už je tu řeč o lopatě, si tak dneska po večeři venčím jozefčíka - a najednou od přejezdu houkání jak od polskýho krále silnic + poněkud delší skřípot...Za chvíli vidím majáčky, sanitka, hasiči, fízli - a vypadá to že další pytel sraček se rozhodl optimalizovat genofond lidstva srovnáním sil s rozjetým Railjetem.To se ten bezmozek nemoh nesobecky oběsit a nebo skočit z jeřábu na beton aby se to dobře uklízelo, to musel zkazit večer desítkám lidí ve vlaku a kolem?Fujtajksl, tuhle hoknu hasičům fakt nezávidím... Velmi vtipne popsano. Snad ses u sepisovani tohodle hnusu dobre pobavil, ty jozefciku. Upraveno 12. července 2016 uživatelem Zmizík
Radek124 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 2Zmizík: A zkličující nekrolog s fotkou toho frajera bys nechtěl, aby to další emouše chytlo za srdce a nakoplo ke společné akci?FYI, soused-hasič mi kdysi vysvětloval, že právě morbidní sarkasmus jim (a funebrákům) pomáhá z těchdle věcí nezcvoknout - a to s tím věšením/jeřábem je jsou vlastně jeho slova...
African Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 (upraveno) Se můžeš do stejné situace dostat raz dva a taky si nebudeš vybírat ten správný strom aby někomu nespadlo náhodou pár jablek až ti to škubne s krčiskem, tak se nerouhej .... Upraveno 12. července 2016 uživatelem African
DavidLC Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Dík, je to na pytel...ležím na pokoji a poslouchám namluvenou knížku a i to je na howno páč blbě slyším ;o)Drž se, hlavně že to jde marodit tam. My jeli minulý rok zpátky z dovči po 4 dnech (měl jsem zánět žaludku a jater) a mám to od zbytku famílie na talíři pořád
Baldic Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Do stejny situace se nemuze dostat kde kdo. Do ni se dostanou pouze slabosi. A kdyby aspon byli trochu slusni a hodili si to nekde v nejakym klidnym lese a neotravovali tim ostatni.
sibirnaya Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 A kdyby aspon byli trochu slusni a hodili si to nekde v nejakym klidnym lese a neotravovali tim ostatni. jj, trebas si zaletet do Japonska https://cs.wikipedia.org/wiki/Aokigahara
martar Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 To může fakt fungovat jen pro Japonce, nevidím tam žádnou větev, která by mě unesla
Rudykopalsson Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Ta herečka je škaredá, na to koukat nebudu:-)
Návštěvník Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Před časem jsem dštil síru na chování laktóz. Varuju ostatní, nedělejte to. Laktózy mají tajné společenství a najdou si vás. Mě si našly na dovolené. Útulný horský hotýlek. večeře. Skladba hostů pade na pade mladé rodiny a zbytek. Smradi lítají po hospodě. Třískají plastovými věcmi po zemi. Číšníci kličkují. Vysvětluji své náctileté dceři, že toto je pozitivní diskriminace hostů. Že mám sto chutí začít lítat po hospodě, kopat do kostek, brečet, že mi nepůjčili sekačku a křičet na manželku, že jsem se pos.ral. A uvidíme, jestli to ostatní hosté budou brát jako roztomilé.U snídaně repete. I když jedna jediná laktóza, dokáže otrávit snídani celé restauraci. Smrad lítá, řve, nudli u rypáku, laktóza koulí očima po celé restauraci, jak to má ale těžký, a mladý alfa samec sedí pyšně u stolu a tváří se, že výsledek nejlepší šukačky jeho života musí všem dát najevo, že on je budoucím světapánem. A po půlhodině laktóza prozře, že malej je unavenej, a že ho půjde uložit. Alfa samec alfasamčím způsobem kývnutím hlavy schvaluje.A já se rozhlídnu po restauraci. Tamhle sedí mladý pár a jejich andílek si brouká a kreslí, tuhle rodina s dvěma dětmi papá buchtičku a řeší, jestli jet do aquaparku. Je klid, mír. Není to o dětech. Je to o laktózách a ev. mladých alfasamcech. prosím mladé kolegy v zájmu nás starších a nerudných. Držte populační laťku našeho národa, radujte se s dětmi, je to krásný čas. Ale prosím, snažně prosím, v hospodách a hotelech tolerujte fakt, že to kurwa nejsou dětské hřiště. věřím, že moje poslední věta byl jen teoretický povzdech, protože nevěřím, že kombinace mladý alfa samec a laktóza se na tomto fóru vyskytují.
Andrew Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Chceš tím říct, Romane, že jsem "starší a nerudný"?
Návštěvník Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Chceš tím říct, Romane, že jsem "starší a nerudný"? Vítej v klubu
MadButcher Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 (upraveno) Romane, mam to naprosto stejne jako ty. Posledne jsem se takhle na.sral vcera na poste, tak otravne dite na 5 metrech ctverecnich da po 10 minutach velké premahani abys ho s chuti nenakopnul :-) Mam posledni dobou neodbytny pocit ze na tomto jejich chovani-nevychovani ma znacny podil skolka.A vsimli jste si kolik 4 az 7 letych deti vubec neumi mluvit? Sislaji, rackuji, neumi rict souvislou vetu, vyjadrit srozumitelne co si mysli nebo co chteji? Bylo jich vzdycky tolik? Upraveno 13. července 2016 uživatelem MadButcher
Rudykopalsson Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Prd školka, vždy je to o rodičích.
Frantik Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Jste blbci, nepoznate moderni montessori přístup
Marfael Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Roman l. Me by zajímala jedna věc. Proč jim neco nerekls? Myslím tím slusne samozřejmě. Ja jsem na tom stejně jako ty a to je mi jen 35 skoro, ale na tohle jsem vylozene alergicky, a už nekolikrat jsem se ozval. Ono totiž pokud jim to nikdo neřekne, tak jim nedojde, ze to není v pořádku. I když ono jim to kolikrát nedojde ani tak, to je fakt, ale aspoň je fakt chvilku klid vždycky.Ono na tu vychovu jsou dnes dva pohledy a mam moznost vidět v okolí oba dva, ale vyhovuje mi teda jen jeden.
Klotzman Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Odesláno 13. července 2016 Nám se tohle stalo vloni o dovolené - v hospodě rodinka s x dětma (podle hluku tak 40, ale reálně asi tři) a řvaly a řvaly a řvaly. A řvaly. Až jsem to nevydržel a zaječel taky. Přiběhla číšnica a vypakovala je. Manželka se smála asi dva dny a soudí, že ten můj jekot ála gorilí samec v říji připsali taky těm dětem a proto je personál vyrazil.
Doporučené příspěvky