Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nebola to Octavia? Kolegovi takto vybrali notas a iné veci.. Cez zadné dvere sa dostanú do vnútra, sklopia sedačku a výberu kufor... Celé zle

Medvěd

Odesláno

Medvěd

Zrušil jsem internet banking u obou bank, změnil si heslo na seznam, kluk z práce mi změnil heslo na firemním email, odpáral jsem karu a účet z paypal. nezapomněl jsem na něco?

Odesláno

Zrušil jsem internet banking u obou bank, změnil si heslo na seznam, kluk z práce mi změnil heslo na firemním email, odpáral jsem karu a účet z paypal. nezapomněl jsem na něco?

Nejake doklady jsi tam mel ? To je taky dobre nahlasit na policajty.

Odesláno (upraveno)

Nejake doklady jsi tam mel ? To je taky dobre nahlasit na policajty.

Ne, v počítači scan snad žádný. Policajti sepsali Vojnu a mír. Zejtra jdu na pojišťovnu

Teď vybírám nějaký lehký notebook. Už nikdy v tašce zvlášť, ale to jsou hrozný rakety za ty ultrabooky

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

bagl f kufru. Ale kokot jsem si do  kufru vlez pro peněženku, a chlapci viděli, co neměli.

Odesláno

Mne se osvedcil starej nissan. Kdo by kradl/vykradal stareho japonce...

Kazdopadne tohle teda nastve a je to velka neprijemnost. Preju pevne nervy se vsim tim vyrizovanim...

Návštěvník qoyi
Odesláno (upraveno)

Kazdopadne tohle teda nastve a je to velka neprijemnost. Preju pevne nervy se vsim tim vyrizovanim...

Jo to ja si o 20 let starý mrtce myslel taky .. moje tolerance byla na opravdu vysokem levelu, v zime jsem si to chtel nechat zahrat, nastartuju, skocim do prace pro doklady, vratim se a auto pryc ("do prace" mysleno 20 metru a pres sklo jsem mel auto na dohled, bylo to tedy jen o tom se otocit, taky byla tma no). Tak ze mě na fízlárně udělali akorát kreténa, druhej den jsem jel ráno hned na servis s tim že potřebuju další "nový" auto ... oni že dají vědět až něco bude ... za hodinu jsem si doje_aný ukradený auto sám našel, zavolal fízly, dostal od fízlů pokutu za to že jsem si ho nezabezpečil proti krádeži ... no a od tý doby mám na fízly hooodně špatnej názor.

Dneska přijedu domu a koukam že mam na dodávce ohnutý zrcátko, bylo jen pootočený nahoru, což je ok (stejně jako často mívám sklopený všechny zrcátka a vzpřímený stěrače. Na cizí auta se nesahá a jakmile někoho chytnu tak dostane kopačku na xicht, příště si to rozmyslí. Zmr_i.

Upraveno uživatelem qoyi
Návštěvník km.kmk
Odesláno

bagl f kufru. Ale kokot jsem si do kufru vlez pro peněženku, a chlapci viděli, co neměli.

My byli takhle kdysi s firmou na semináři. 12 aut, 12 lidi, 3 dny v hotelu a nic, poslední den všichni naložili věci do aut, oběd a ze se vyráží domu, v době oběda 5 aut vykradenych. A jen ty holčičí, notasy, hadry, .... Kamera na park byla zrovna v tu chvíli vypnuta :-/

Byl to hotel u dálnice z Olmiku na Mohelnici.

Odesláno

To mně zase Starej dobrej favorit, občas se mi stane, že ho ani nezamknu... Ale těch věcí uvnitř jako noťas, doklady, plná nádrž by mi bylo dost líto při krádeži. Též se přidávám, hodně štěstí v řešení
Odesláno

To mně zase Starej dobrej favorit, občas se mi stane, že ho ani nezamknu... Ale těch věcí uvnitř jako noťas, doklady, plná nádrž by mi bylo dost líto při krádeži. Též se přidávám, hodně štěstí v řešení

Hm, fakt vám zavidím- mě se staré auto neosvědčilo- felicie, včera jsem si nechal měnit zámky u obou předních dvěří ( už to prostě nezamykalo ) a hádejte, co dneska ráno- zase se do toho nějakej p...s snažil dostat ( nic tam nemám- zadní plato je dávno v pánu, kazetové rádio bez panelu), zas poškozený. Ale jde to aspon zamknout. Už na výměnu kašlu. 

Jo a naštval mě novej Svěrákův film, ještě není ani natočenej, ale chtěj kvůli němu pozavírat skoro půlku Vršovic.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...