travex Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 To jsou kruhy v obilí, asi mimozemšťani neboco.
Tittus Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Příště ti vyfotim leda tak hovno. Taky to je tvoje chalupa? A budeš fotit svoje, nebo moje? Abych ti případně včas dal avízo...
Honza.manta Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 To nemáte co dělat a nudíte se? Kupte si medvídka mývala!!
mondeo2 Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 To nemáte co dělat a nudíte se? Kupte si medvídka mývala!! Asi si pro ně zajedu, potřebuji vykopat ještě pár kubíků betonu. Vono by je to tam přešlo a určitě by se zkamarádili....... :lol2:
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Pribejva to sem vselijaka pakaz.
MadButcher Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Jsem zvedavy kolik tady na foru bude zitra omluv "ja byl vcera ozraly a nevedel jsem co pisu" :-) Tittus, krtenek, YPO... vynechal jsem nekoho?
M3maniac Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Že starou sere, že jsem v pátek chlastal do pěti, včera byl na padesátce a dnes si dal na nohejbálku tři pivka...prej jsem vožralec aranda je ta , že jsem se letos vožral jen 5x......
MadButcher Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Jen 5x ses letos ozral? A mezitim jsi byl vzdycky aspon dva dny strizlivy, ne? Tak proc tak vyvadi???
Honza.manta Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Mývala. Bylo opraveno, ještě, než jsi to napsal - to je ten zatr. našeptávač v telefonu. Jsem zvedavy kolik tady na foru bude zitra omluv "ja byl vcera ozraly a nevedel jsem co pisu" :-) Tittus, krtenek, YPO... vynechal jsem nekoho?Budu hádat - ani jedna?
M3maniac Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Jen 5x ses letos ozral? A mezitim jsi byl vzdycky aspon dva dny strizlivy, ne? Tak proc tak vyvadi???To právě nevím, má se jak prase v žitě.....
M3maniac Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Mě tak napada, nemám se ji omluvit ? :-))))
MadButcher Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Kdepak s kytkou - s flaskou prece. :-)
M3maniac Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 nasrat chlapci, nasrat :-) tady plati jen jedno, sáhnout ji na životní standard :-)
AndyAaron Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Nastvalo me, ze vetsina bonus programu z hotelu nepocita body, pokud si hotel nerezervujete primo pres jejich rozhrani. Tudiz pri pouziti bookings.com nebo priceline.com ma clovek smulu. Takze mych 7 noci v Quebec City s SPG je fuc. U Marriottu je to to same, to uz jsem zjistil loni ve Washingtonu a Philadelphii.
little_w Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Nastvalo me, ze vetsina bonus programu z hotelu nepocita body, pokud si hotel nerezervujete primo pres jejich rozhrani. Tudiz pri pouziti bookings.com nebo priceline.com ma clovek smulu. Takze mych 7 noci v Quebec City s SPG je fuc. U Marriottu je to to same, to uz jsem zjistil loni ve Washingtonu a Philadelphii. Ty woe tvoje starosti bych chtel mit. Zivot je fakt pes, co?
AndyAaron Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Tvl ani mi nemluv. Vcera jsem pak nemohl najit v penezence stovku, abych si zapalil doutnik. Jen same dvacetidolarovky a to to pak tak nechutna. Past vedle pasti totok! A zkazenej vikend...
siwi Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Chtěl jsem si po obědě koupit v automatu pití. Tak jsem do něj naházel peníze, namačkal kód a vypadla Margotka Ten kód jsem namačkal špatně. Takže si jdu uvařit čaj a pokud máte někdo zájem, Margotka je k dispozici.
Doporučené příspěvky