Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Příště ti vyfotim leda tak hovno. Taky to je tvoje chalupa?

A budeš fotit svoje, nebo moje? Abych ti případně včas dal avízo...

Odesláno

To nemáte co dělat a nudíte se? Kupte si medvídka mývala!!

Asi si pro ně zajedu, potřebuji vykopat ještě pár kubíků betonu. Vono by je to tam přešlo a určitě by se zkamarádili....... :lol2: :lol2:

Odesláno

Že starou sere, že jsem v pátek chlastal do pěti, včera byl na padesátce a dnes si dal na nohejbálku tři pivka...prej jsem vožralec  :D aranda je ta , že jsem se letos vožral jen 5x......

Odesláno

Mývala.

Bylo opraveno, ještě, než jsi to napsal - to je ten zatr. našeptávač v telefonu.

Jsem zvedavy kolik tady na foru bude zitra omluv "ja byl vcera ozraly a nevedel jsem co pisu" :-) Tittus, krtenek, YPO... vynechal jsem nekoho?

Budu hádat - ani jedna?

Odesláno

Nastvalo me, ze vetsina bonus programu z hotelu nepocita body, pokud si hotel nerezervujete primo pres jejich rozhrani. Tudiz pri pouziti bookings.com nebo priceline.com ma clovek smulu. Takze mych 7 noci v Quebec City s SPG je fuc. U Marriottu je to to same, to uz jsem zjistil loni ve Washingtonu a Philadelphii.  :taz: 

Odesláno

Nastvalo me, ze vetsina bonus programu z hotelu nepocita body, pokud si hotel nerezervujete primo pres jejich rozhrani. Tudiz pri pouziti bookings.com nebo priceline.com ma clovek smulu. Takze mych 7 noci v Quebec City s SPG je fuc. U Marriottu je to to same, to uz jsem zjistil loni ve Washingtonu a Philadelphii.  :taz:

Ty woe tvoje starosti bych chtel mit. Zivot je fakt pes, co? :cheers:

Odesláno

Tvl ani mi nemluv. Vcera jsem pak nemohl najit v penezence stovku, abych si zapalil doutnik. Jen same dvacetidolarovky a to to pak tak nechutna. Past vedle pasti totok! A zkazenej vikend...

Odesláno

Chtěl jsem si po obědě koupit v automatu pití. Tak jsem do něj naházel peníze, namačkal kód a vypadla Margotka Ten kód jsem namačkal špatně. Takže si jdu uvařit čaj a pokud máte někdo zájem, Margotka je k dispozici.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...