Návštěvník km.kmk Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Tolja: Jasně... tatík to měl taky kdysi doma, pak mu to skříplo prsty a šla z baráku... : -) teda jen ten kužel :-) Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Přivezl jsem sekačku Honda v záruce z opravy za 600 čistění karburátoru ptal jsem se jak tomu předejít a odpověď byla tomu se předejít nedá dělají to to přísady biopaliv že se to zalepuje kupujte jen tolik kolik hned spotřebujete a přidávejte stabilizátor takže budu kupovat benzin po litru-ale to mi zase nedá stojan kurva řepkovej kšeft Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Pokud vím, tak MEŘO se nedává do benzinu, ale do nafty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Martare, je to možný, páč jak jsem měl kapku naváto, lítal jsem tam jenom v takovejch volnejch trenýrkách.. škoda, že neni mladší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Přivezl jsem sekačku Honda v záruce z opravy za 600 čistění karburátoru ptal jsem se jak tomu předejít a odpověď byla tomu se předejít nedá dělají to to přísady biopaliv že se to zalepuje kupujte jen tolik kolik hned spotřebujete a přidávejte stabilizátor takže budu kupovat benzin po litru-ale to mi zase nedá stojan kurva řepkovej kšeft máš dvě možnosti,buď kupovat benzín od 98 okt a nahoru,nebo nalij FuelFit a taky máš klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Tolja: Jasně... tatík to měl taky kdysi doma, pak mu to skříplo prsty a šla z baráku... : -) teda jen ten kužel :-)tohle ale asi nedělá bordel, co budí sousedy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Jsem sednul s kámošem na zahrádku dát si oběd a vedle asi čtyři metry u dalšího stolu rodinka s dvěma čivavami nebo co to bylo...ty hezky na tom navíjecím vodítku, tak přišli k nám a začali štěkat, ale jak. Paní se otočila, usmála se na nás a dál se věnovala se rodině. Psy štěkali a štěkali, dost dlouho, kámoš říká chápeš to? Tak jsem se otočil k paní a říkám, počítám do pěti a pak dupnu těm vaším dvoum zmrdům na krk :-) Paní se začali klepat ty tři brady co měla kráva na ksichtě a psy stáhla, něco si tam ještě pak broukala... Ta mě vytočila, no prostě arogantní pizda. Ani ten oběd mi pak nechutnal, jak mě hla žlučí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 A křičel jsi u toho ?:-) Jsem sednul s kámošem na zahrádku dát si oběd a vedle asi čtyři metry u dalšího stolu rodinka s dvěma čivavami nebo co to bylo...ty hezky na tom navíjecím vodítku, tak přišli k nám a začali štěkat, ale jak. Paní se otočila, usmála se na nás a dál se věnovala se rodině. Psy štěkali a štěkali, dost dlouho, kámoš říká chápeš to? Tak jsem se otočil k paní a říkám, počítám do pěti a pak dupnu těm vaším dvoum zmrdům na krk :-) Paní se začali klepat ty tři brady co měla kráva na ksichtě a psy stáhla, něco si tam ještě pak broukala... Ta mě vytočila, no prostě arogantní pizda. Ani ten oběd mi pak nechutnal, jak mě hla žlučí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Jsem sednul s kámošem na zahrádku dát si oběd a vedle asi čtyři metry u dalšího stolu rodinka s dvěma čivavami nebo co to bylo...ty hezky na tom navíjecím vodítku, tak přišli k nám a začali štěkat, ale jak. Paní se otočila, usmála se na nás a dál se věnovala se rodině. Psy štěkali a štěkali, dost dlouho, kámoš říká chápeš to? Tak jsem se otočil k paní a říkám, počítám do pěti a pak dupnu těm vaším dvoum zmrdům na krk :-) Paní se začali klepat ty tři brady co měla kráva na ksichtě a psy stáhla, něco si tam ještě pak broukala... Ta mě vytočila, no prostě arogantní pizda. Ani ten oběd mi pak nechutnal, jak mě hla žlučí...no asi bych se zvednul a potichu k nim přišel,pak bych na ně z plna hrdla začal řvát jak se jim to líbí a jak jim u toho řvaní chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Vzpomněl jsem si na ten vtip z veterinární ordinace. Asi bych z plna hrdla zařval "SEDNI" a pak sledoval, co se bude dít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 A křičel jsi u toho ?:-) Řekl jsem to úplně v klidu, jen jsem čekal že vystartuji až budou něco mektat, ale byl klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Jo. Některý lidi jsou neuveritelne bezohledný. ..ale jak si to tak v hlavě prehravam, tak me napadlo, co bys dělal? Kdyby paní nebo pan řekli "a Vo co že ne " :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Pak už by muselo platit slovo chlapa ;o) Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Nebo potupne přistoupit na kompromis... dobře, nešlápnu ale nakopnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Nebo potupne přistoupit na kompromis... dobře, nešlápnu ale nakopnu :-)Tohle, zamerne neuvadim slovo pes, nemusis nakopavat, staci se lehce ohnat a jen ten vir co udelas, vykona sve :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Nebagatelizoval bych... tyhle kartace jsou desne vzteklý. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Včera jsem šel sundat přední kolo, abych změřil průměr brzd. kotouče a mohl objednat nový (pro rejpaly, i podle VINka to nabízí asi tři různé průměry). Když jsem povolil prvních pět šroubů, šel jsem pro jistotu změřit i zadni kolo. Tam jsem povolil dva šrouby a ejhle. Originál klíč dodávaný k autu (volvo) před tím nikdy nepoužitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Jo. Některý lidi jsou neuveritelne bezohledný. ..ale jak si to tak v hlavě prehravam, tak me napadlo, co bys dělal? Kdyby paní nebo pan řekli "a Vo co že ne " :-)Tak to by paní vyhrála :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Originál klíč dodávaný k . . .Jakože je od turka? To je outsourcing Já mám v jednom Volvu roletku kufru z polska, v druhém je tuším z německa atd., dnes už asi standard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 To je dil FOMOCO (ford motor company) Volvo C30? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky