Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Tolja:   Jasně...  tatík to měl taky kdysi doma, pak mu to skříplo prsty a šla z baráku... : -) teda jen ten kužel :-)

post-959-0-94883600-1502177068_thumb.jpg

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno (upraveno)

Přivezl jsem sekačku Honda v záruce z opravy za 600 čistění karburátoru ptal jsem se jak tomu předejít a odpověď byla tomu se předejít nedá dělají to to přísady biopaliv že se to zalepuje kupujte jen tolik kolik hned spotřebujete a přidávejte stabilizátor takže budu kupovat benzin po litru-ale to mi zase nedá stojan kurva řepkovej kšeft  :boxing:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Pokud vím, tak MEŘO se nedává do benzinu, ale do nafty! 

Odesláno

Přivezl jsem sekačku Honda v záruce z opravy za 600 čistění karburátoru ptal jsem se jak tomu předejít a odpověď byla tomu se předejít nedá dělají to to přísady biopaliv že se to zalepuje kupujte jen tolik kolik hned spotřebujete a přidávejte stabilizátor takže budu kupovat benzin po litru-ale to mi zase nedá stojan kurva řepkovej kšeft  :boxing:

máš dvě možnosti,buď kupovat benzín od 98 okt a nahoru,nebo nalij FuelFit a taky máš klid

fuel-fit-bottles.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno

Tolja:   Jasně...  tatík to měl taky kdysi doma, pak mu to skříplo prsty a šla z baráku... : -) teda jen ten kužel :-)

tohle ale asi nedělá bordel, co budí sousedy?

Odesláno

Jsem sednul s kámošem na zahrádku dát si oběd a vedle asi čtyři metry u dalšího stolu rodinka s dvěma čivavami nebo co to bylo...ty hezky na tom navíjecím vodítku, tak přišli k nám a začali štěkat, ale jak. Paní se otočila, usmála se na nás a dál se věnovala se rodině. Psy štěkali a štěkali, dost dlouho, kámoš říká chápeš to? Tak jsem se otočil k paní a říkám, počítám do pěti a pak dupnu těm vaším dvoum zmrdům na krk :-) Paní se začali klepat ty tři brady co měla kráva na ksichtě a psy stáhla, něco si tam ještě pak broukala... Ta mě vytočila, no prostě arogantní pizda. Ani ten oběd mi pak nechutnal, jak mě hla žlučí...

Odesláno

A křičel jsi u toho ?

:-)

Jsem sednul s kámošem na zahrádku dát si oběd a vedle asi čtyři metry u dalšího stolu rodinka s dvěma čivavami nebo co to bylo...ty hezky na tom navíjecím vodítku, tak přišli k nám a začali štěkat, ale jak. Paní se otočila, usmála se na nás a dál se věnovala se rodině. Psy štěkali a štěkali, dost dlouho, kámoš říká chápeš to? Tak jsem se otočil k paní a říkám, počítám do pěti a pak dupnu těm vaším dvoum zmrdům na krk :-) Paní se začali klepat ty tři brady co měla kráva na ksichtě a psy stáhla, něco si tam ještě pak broukala... Ta mě vytočila, no prostě arogantní pizda. Ani ten oběd mi pak nechutnal, jak mě hla žlučí...

Odesláno

no asi bych se zvednul a potichu k nim přišel,pak bych na ně z plna hrdla začal řvát jak se jim to líbí a jak jim u toho řvaní chutná :lol2:

Odesláno

Vzpomněl jsem si na ten vtip z veterinární ordinace. Asi bych z plna hrdla zařval "SEDNI" a pak sledoval, co se bude dít... :D

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Jo. Některý lidi jsou neuveritelne bezohledný. ..

ale jak si to tak v hlavě prehravam, tak me napadlo, co bys dělal? Kdyby paní nebo pan řekli "a Vo co že ne " :-)

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Nebo potupne přistoupit na kompromis... dobře, nešlápnu ale nakopnu :-)

Odesláno

Nebo potupne přistoupit na kompromis... dobře, nešlápnu ale nakopnu :-)

Tohle, zamerne neuvadim slovo pes, nemusis nakopavat, staci se lehce ohnat a jen ten vir co udelas, vykona sve :-).

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Nebagatelizoval bych... tyhle kartace jsou desne vzteklý. ..

Odesláno

Včera jsem šel sundat přední kolo, abych změřil průměr brzd. kotouče a mohl objednat nový (pro rejpaly, i podle VINka to nabízí asi tři různé průměry). Když jsem povolil prvních pět šroubů, šel jsem pro jistotu změřit i zadni kolo. Tam jsem povolil dva šrouby a ejhle. Originál klíč dodávaný k autu (volvo) před tím nikdy nepoužitý.

7a3cdc4bad4692bfb4d0a3e32999c655.jpg

4af70887e68a4345374943356cc9cffe.jpg

Odesláno

Jo. Některý lidi jsou neuveritelne bezohledný. ..

ale jak si to tak v hlavě prehravam, tak me napadlo, co bys dělal? Kdyby paní nebo pan řekli "a Vo co že ne " :-)

Tak to by paní vyhrála :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...