zceyee Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Strevni chripka, uz 3. den. Dneska se k tomu pridalo asi i vycerapani. Bud se klepu zimou, nebo sedim na wc, nebo spim. Jakmile vstanu tak se mi zacne motat hlava (jak jsem v sobe jeste poradne nic neudrzel). No dostal jsem napad dat si kafe, no ackoliv jsem na nej zvykly, takhle blbe me po nem nikdy nebylo. Nepreju nikomu, dobrou.
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Hopo, jenže tak jako ty, by reagovalo 98% všech lidí. Ve chvíli, kdy někdo dokáže 2 dny oponovat úplně všem bez toho, aby se rozčílil a použil vulgarizmy, tak je to buď diagnóza, nebo vypočítavý, předem připravený a promyšlený, nebo naučený postoj...
decebal Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Jojo, naučený postoj, slušné vychování a sebeovládání se tomu říká.
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Hopo, jenže tak jako ty, by reagovalo 98% všech lidí. Ve chvíli, kdy někdo dokáže 2 dny oponovat úplně všem bez toho, aby se rozčílil a použil vulgarizmy, tak je to buď diagnóza, nebo vypočítavý, předem připravený a promyšlený, nebo naučený postoj...Teď se fakt pleteš, slušně to opravdu jde. A decebal to pojmenoval správně. Jen ta debata je už hrozně unavna.
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Slušné vychování? Pokud tomu, co tady předvádí, říká slušné vychování, tak já jsem troglodyt...
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Slušné vychování? Pokud tomu, co tady předvádí, říká slušné vychování, tak já jsem troglodyt...No, na urážky, co tady slyší a to neustále, to slušně vede. Jestli to tedy sám nevidíš. Nemíním se hádat, či rozpoutavat další debatu. Můj názor znáš, já tvůj též.
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Víš, ono člověka nemusí ten druhý urážet jen sprostým vystupováním. Jde to i jinak. A to, že někdo tady z nás dělá voly polopravdou a občas i očividnou lži, mě osobně uráží víc, než kdejaká vulgarita...
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Víš, ono člověka nemusí ten druhý urážet jen sprostým vystupováním. Jde to i jinak. A to, že někdo tady z nás dělá voly polopravdou a občas i očividnou lži, mě osobně uráží víc, než kdejaká vulgarita...Tak to jistě, i já jsem si takové urážky tady užil, ale to neznamená, že budu reagovat stejně. A polopravdy? Fakt se do toho pouštět nebudu a rozdmychavat to tu znova.Reaguju jen na debatu ohledně decebala.
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Reaguju jen na debatu ohledně decebala.Já momentálně taky...
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Já momentálně taky...Tak to už na tohle máme každej jinej názor a snad si nebudeme nadávat ani se skryte urazet. Já to nemám v úmyslu :-).
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Kdy naposled jsi zažil, abych já někoho urážel kvůli odlišnému názoru???
decebal Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Víš, ono člověka nemusí ten druhý urážet jen sprostým vystupováním. Jde to i jinak. A to, že někdo tady z nás dělá voly polopravdou a občas i očividnou lži, mě osobně uráží víc, než kdejaká vulgarita...Předpokládám, že jsi schopen tohle doložit.
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Předpokládám, že jsi schopen tohle doložit.Upřesni, co přesně bych měl doložit?
decebal Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Upřesni, co přesně bych měl doložit?Polopravdy a očividné lži. Nedokážeš to po sobě přečíst?
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) Polopravdy a očividné lži. Nedokážeš to po sobě přečíst?Ale áno. Já ano...Našel ses v tom? Znáš tu o potrefené huse? Nebo jsem tě tam snad někde jmenoval? Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem JaRooN
decebal Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Ale áno. Já ano...Našel ses v tom? Znáš tu o potrefené huse? Nebo jsem tě tam snad někde jmenoval?Tak šup.
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Tak šup.Šup co? Znám jen tu: šup sem, šup tam...
mAra_ Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) Ale áno. Já ano...Našel ses v tom? Znáš tu o potrefené huse? Nebo jsem tě tam snad někde jmenoval?Decebala moc nemusím, ale tuhle debatu mu potichu fandím...A ne, nemusel jsi ho nikde jmenovat. I debilovi je snad jasné, že poslední tři příspěvky jste si psali o něm ( a byl jsi dost konkrétní). A proto myslet si, že čtvrtý příspěvek je úplně o někom jiném.... Jako vážně? Takhle hluboko? Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem mAra_
Doporučené příspěvky