Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Strevni chripka, uz 3. den. Dneska se k tomu pridalo asi i vycerapani. Bud se klepu zimou, nebo sedim na wc, nebo spim. Jakmile vstanu tak se mi zacne motat hlava (jak jsem v sobe jeste poradne nic neudrzel). No dostal jsem napad dat si kafe, no ackoliv jsem na nej zvykly, takhle blbe me po nem nikdy nebylo. Nepreju nikomu, dobrou.

Odesláno

Hopo, jenže tak jako ty, by reagovalo 98% všech lidí. Ve chvíli, kdy někdo dokáže 2 dny oponovat úplně všem bez toho, aby se rozčílil a použil vulgarizmy, tak je to buď diagnóza, nebo vypočítavý, předem připravený a promyšlený, nebo naučený postoj...

Odesláno

Hopo, jenže tak jako ty, by reagovalo 98% všech lidí. Ve chvíli, kdy někdo dokáže 2 dny oponovat úplně všem bez toho, aby se rozčílil a použil vulgarizmy, tak je to buď diagnóza, nebo vypočítavý, předem připravený a promyšlený, nebo naučený postoj...

Teď se fakt pleteš, slušně to opravdu jde. A decebal to pojmenoval správně.

Jen ta debata je už hrozně unavna.

Odesláno

Slušné vychování? Pokud tomu, co tady předvádí, říká slušné vychování, tak já jsem troglodyt...

No, na urážky, co tady slyší a to neustále, to slušně vede. Jestli to tedy sám nevidíš.

Nemíním se hádat, či rozpoutavat další debatu. Můj názor znáš, já tvůj též.

Odesláno

Víš, ono člověka nemusí ten druhý urážet jen sprostým vystupováním. Jde to i jinak. A to, že někdo tady z nás dělá voly polopravdou a občas i očividnou lži, mě osobně uráží víc, než kdejaká vulgarita...

Odesláno

Víš, ono člověka nemusí ten druhý urážet jen sprostým vystupováním. Jde to i jinak. A to, že někdo tady z nás dělá voly polopravdou a občas i očividnou lži, mě osobně uráží víc, než kdejaká vulgarita...

Tak to jistě, i já jsem si takové urážky tady užil, ale to neznamená, že budu reagovat stejně.

A polopravdy? Fakt se do toho pouštět nebudu a rozdmychavat to tu znova.

Reaguju jen na debatu ohledně decebala.

Odesláno

Já momentálně taky...

Tak to už na tohle máme každej jinej názor a snad si nebudeme nadávat ani se skryte urazet. Já to nemám v úmyslu :-).

Odesláno

Předpokládám, že jsi schopen tohle doložit.

Odesláno (upraveno)

Polopravdy a očividné lži. Nedokážeš to po sobě přečíst?

Ale áno. Já ano...

Našel ses v tom? Znáš tu o potrefené huse? Nebo jsem tě tam snad někde jmenoval?

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno (upraveno)

Ale áno. Já ano...

Našel ses v tom? Znáš tu o potrefené huse? Nebo jsem tě tam snad někde jmenoval?

Decebala moc nemusím, ale tuhle debatu mu potichu fandím...

A ne, nemusel jsi ho nikde jmenovat. I debilovi je snad jasné, že poslední tři příspěvky jste si psali o něm ( a byl jsi dost konkrétní). A proto myslet si, že čtvrtý příspěvek je úplně o někom jiném.... Jako vážně? Takhle hluboko?

Upraveno uživatelem mAra_
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...