azeppelin Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Myslis, ze je to tak, jo? A vo furt mate s tou Vondrackovou?Áno, myslím že je to smutné.
decebal Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Áno, myslím že je to smutné.Bylo by to smutné, pokud by to tak bylo.
decebal Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Šup co? Znám jen tu: šup sem, šup tam...Díky, mně to stačí.
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Díky, mně to stačí.To je tvoje věc, co tobě stačí a co ne. Mě to absolutně nezajímá. Já mám totiž svou pravdu a budu si ji tady hájit proti všem a za každou cenu, víš?
StefanM Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Já mám totiž svou pravdu a budu si ji tady hájit proti všem a za každou cenuTo by bola pekná tetovacka v nejakom exotickom type písma.
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) Azeppelin: Kdybych je bral vážně, tak bych žil jen tady. Kolikrát jsi mě viděl v diskuzi v poslední době? Vždy vylezu jen tehdy, když mě něco trochu nakopne a zrovna mám kousek času. A teď se to zrovna zase jednou sešlo Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem JaRooN
skalis Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Taky musim uznat, ze decebal zvlada vecne debatovat bez urazek a hejtu, narozdil od spousty jinych. To vsechno v kontextu fora, kde se po nem ma tendenci leckdo vozit formou cistokrevnych urazek. Ziram, jak zvlada stat na svym, dokaze fakticky argumentovat bez ohledu na to, ze s vetsinou agumentace nedokazu souhlasit (ma oporu v zakonech, OK, ale to neznamena, ze s takovym nastavenim pravidel souhlasim). Ja bych po takove dobe byl unavenej, nasranej a urazenej a namisto argumentace bych se na to vykaslal.Teď se fakt pleteš, slušně to opravdu jde. A decebal to pojmenoval správně.Jen ta debata je už hrozně unavna.
decebal Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 To je tvoje věc, co tobě stačí a co ne. Mě to absolutně nezajímá. Já mám totiž svou pravdu a budu si ji tady hájit proti všem a za každou cenu, víš?Takže ty kecy o polopravdách a očividných lžích, to bylo jen takové honění trika, viď?
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Takže ty kecy o polopravdách a očividných lžích, to bylo jen takové honění trika, viď?Ne, nebylo...
Návštěvník YPO Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 máš mu napsat co tu dle tebe psal za lži a polopravdy ..... jakože konkrétně
decebal Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Šup co?Aha, tak nic, promiň, já nevěděl, že ti je devět.
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Aha, tak nic, promiň, já nevěděl, že ti je devět.Není...
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 máš mu napsat co tu dle tebe psal za lži a polopravdy ..... jakože konkrétněYpo, já vím, co chce. Jenže mě to nezajímá. Jeho dotazy a argumenty nemám vůbec v úmyslu brát v potaz. Pojedu si vlastní debatu, navzdory všemu, co bude psát on...
Návštěvník YPO Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 aha ..... tak dobrý ...... to ale ze sebe uděláš pitomce ne ?
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) Taky musim uznat, ze decebal zvlada vecne debatovat bez urazek a hejtu, narozdil od spousty jinych. To vsechno v kontextu fora, kde se po nem ma tendenci leckdo vozit formou cistokrevnych urazek. Ziram, jak zvlada stat na svym, dokaze fakticky argumentovat bez ohledu na to, ze s vetsinou agumentace nedokazu souhlasit (ma oporu v zakonech, OK, ale to neznamena, ze s takovym nastavenim pravidel souhlasim). Ja bych po takove dobe byl unavenej, nasranej a urazenej a namisto argumentace bych se na to vykaslal.Díky, tak jsem to myslel, jen se nechtěl rozepisovat. Dost s ním nesouhlasím (jindy), ale z urážek jsem vyrostl a na debatu s ním mi chybí střelivo,intelekt, nálada i čas :-) a asi i ta trpělivost.Jo a ten intelekt bohužel. Nerozumím tě problematice a wola že sebe dělat nechci. Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem kuncák7
JaRooN Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) Ypo: Možná. Ale spíš mám v úmyslu ukázat, jak nesmyslná je debata, když jeden z účastníků nevnímá argumenty toho druhého. Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem JaRooN
Doporučené příspěvky