Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky, mně to stačí.

To je tvoje věc, co tobě stačí a co ne. Mě to absolutně nezajímá. Já mám totiž svou pravdu a budu si ji tady hájit proti všem a za každou cenu, víš?

Odesláno (upraveno)

Azeppelin: Kdybych je bral vážně, tak bych žil jen tady. Kolikrát jsi mě viděl v diskuzi v poslední době? Vždy vylezu jen tehdy, když mě něco trochu nakopne a zrovna mám kousek času. A teď se to zrovna zase jednou sešlo ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Taky musim uznat, ze decebal zvlada vecne debatovat bez urazek a hejtu, narozdil od spousty jinych. To vsechno v kontextu fora, kde se po nem ma tendenci leckdo vozit formou cistokrevnych urazek. Ziram, jak zvlada stat na svym, dokaze fakticky argumentovat bez ohledu na to, ze s vetsinou agumentace nedokazu souhlasit (ma oporu v zakonech, OK, ale to neznamena, ze s takovym nastavenim pravidel souhlasim). Ja bych po takove dobe byl unavenej, nasranej a urazenej a namisto argumentace bych se na to vykaslal.

Teď se fakt pleteš, slušně to opravdu jde. A decebal to pojmenoval správně.
Jen ta debata je už hrozně unavna.

Odesláno

To je tvoje věc, co tobě stačí a co ne. Mě to absolutně nezajímá. Já mám totiž svou pravdu a budu si ji tady hájit proti všem a za každou cenu, víš?

Takže ty kecy o polopravdách a očividných lžích, to bylo jen takové honění trika, viď? 

Návštěvník YPO
Odesláno

máš mu napsat co tu dle tebe psal za lži a polopravdy ..... jakože konkrétně 

Odesláno

máš mu napsat co tu dle tebe psal za lži a polopravdy ..... jakože konkrétně

Ypo, já vím, co chce. Jenže mě to nezajímá. Jeho dotazy a argumenty nemám vůbec v úmyslu brát v potaz. Pojedu si vlastní debatu, navzdory všemu, co bude psát on...

Návštěvník YPO
Odesláno

aha ..... tak dobrý ...... to ale ze sebe uděláš pitomce ne ?

Odesláno (upraveno)

Taky musim uznat, ze decebal zvlada vecne debatovat bez urazek a hejtu, narozdil od spousty jinych. To vsechno v kontextu fora, kde se po nem ma tendenci leckdo vozit formou cistokrevnych urazek. Ziram, jak zvlada stat na svym, dokaze fakticky argumentovat bez ohledu na to, ze s vetsinou agumentace nedokazu souhlasit (ma oporu v zakonech, OK, ale to neznamena, ze s takovym nastavenim pravidel souhlasim). Ja bych po takove dobe byl unavenej, nasranej a urazenej a namisto argumentace bych se na to vykaslal.

Díky, tak jsem to myslel, jen se nechtěl rozepisovat.

Dost s ním nesouhlasím (jindy), ale z urážek jsem vyrostl a na debatu s ním mi chybí střelivo,intelekt, nálada i čas :-) a asi i ta trpělivost.

Jo a ten intelekt bohužel. Nerozumím tě problematice a wola že sebe dělat nechci.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno (upraveno)

Ypo: Možná. Ale spíš mám v úmyslu ukázat, jak nesmyslná je debata, když jeden z účastníků nevnímá argumenty toho druhého.

Upraveno uživatelem JaRooN
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...