Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja jsem ujizdel na "old-fashioned vanilla ice cream" od Tillamook. Vanicka 1.66 kg nevydrzela dyl nez dva vecery :).

Zrovna jsem byl v krámě a nevěděl kterej vybrat

Odesláno

Jedu do ikei... to je horší než to praskle potrubí na záchodě a rozsekan stena..

Odesláno

Včera jsme přijeli na tři dny na penzion Ferrata v Martine, no za necelé 3 hod už jsme byli v nemocnici. Dcera necelé 3 roky a celá noha v sádře.

Odesláno

To znam - mladsi dcera trpi na laryngitidy (driv i casto nahle "bez varovani"), takze predloni cestou na dovolenou do Chorvatska byla prvni zastavka v sest rano v nemocnici v Zahrebe s dusicim se ditetem. Dalsi dva dny jeste teploty...

Včera jsme přijeli na tři dny na penzion Ferrata v Martine, no za necelé 3 hod už jsme byli v nemocnici. Dcera necelé 3 roky a celá noha v sádře.

Odesláno

Dneska článek na iHeute: Hlásit se bude muset chov tří fen a víc, má to pomoci proti množírnám

... Lidé budou muset hlásit veterinářům, když budou mít tři feny a víc. Nyní musí lidé hlásit chov pěti fen starších jednoho roku. ?Novela má potlačit nelegální obchodování se psy,? řekl už dříve ministr zemědělství za ČSSD Miroslav Toman... Pokud se sníží počet chovaných fen pod tři, bude to také povinné do týdne nahlásit....

Mno nevím, školy nemám... Takže dosud si ti lidé teď nelámou hlavu s hlášením 5 fen, a s novým přísnějším limitem tří fen už se polepší a hlásit je budou...??? A když takovým cvokům jedna či více fen dříve či později uhyne na opotřebení organismu, tak ji nezakopou někde v lese ale půjdou se sami udat??? Tvl., kde ty jednoduché recepty furt berou...

A ještě než mě zdejší eskimákové a decebalové nařknou, že nepochybně podporuju týrání zvířat - tak to prrrr, soudruzi! Nepodsouvejte mi něco, co jsem neřekl!

Odesláno

@krtenek: tedy pro pomaleji chápající

Sere mě přístup těch jednoduchých hlupáků, že když umělá a bezzubá represe/buzerace nefunguje (protože je namířená nesprávným směrem), tak jako ještě přitvrdíme a ještě více zbuzerujeme ty, kteří zákony dodržují. No a co, že to těm, proti kterým to má být namířeno, je to úplný šumák a jejich chování to nezmění, nám jde o VAŠE DOBRO, i kdybychom vás měli všechny oběsit.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...