FrantisekH Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 počasí..včera horko že by se člověk svlíkl z kůže dneska abych šel hledat zimní bundu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 že mi nějakej šmejd ukradl batoh i s notebookem a jeho přislušenstvím a dalšími věcmi, ext.hdd, myš, nějaký dokumenty. Koupený v listopadu 2010 28k v haj.zlu Jak se to stalo? Nedávno vybrali známému auto a vzali laptop se vším, tak jsem potom obíhal zastavárny v okolí, ale beznadějně. :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Tak tohle snad psal žák pomocné školy... "Policie zadržela dnes na letišti v Ruzini lékaře...". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 počasí..včera horko že by se člověk svlíkl z kůže dneska abych šel hledat zimní bundu.. Tak to by mně spíše potěšilo, pod Beskydama stále 33 °C . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Moc příjemný není ani jedno..včera jsem házel led do čaje dneska spíš polínko do kamen, venku nic dělat nemůžeš protože prší, někam vyrazit leda tak do obchoďáku protože je zima .. tlak vzduchu na nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 bohumil.talak, Vencalekl a smashing začnou mi sdělovat moudra a rýpat do mě na základě postu, kdy já reaguji na něco jiného... Oba pravdobijci jděte do háje, cenu komentoval někdo jiný a já jen hodil reply. Mimochodem fakt nevidím důvod jak můžou hodinky, které koupil v rámci fóra a tím pádem je cena lehce dohledatelná být za víc, budeme tady na sebe zkoušet nějaké triky? Funf5 a další: Ad cena: může je prodat třeba za trojnásobek toho, za co nakoupil, když se najde kupec. Vám je do toho kulový - pokud neupozorňujete na fejk nebo slátaninu. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Mě docela štve internet. Respektive připojení. Mít 8 mega za 500Kč je jak z doby kamenné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 (upraveno) Moc příjemný není ani jedno..včera jsem házel led do čaje dneska spíš polínko do kamen, venku nic dělat nemůžeš protože prší, někam vyrazit leda tak do obchoďáku protože je zima .. tlak vzduchu na nic... Nevěřím, dokaž fotkou. Ze mě lije jako z ...., takové vedro! Upraveno 27. srpna 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Jj v Praze slejvak. Vcera 36stupnu, dnes 16... No alespon se da dychat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Nevěřím, dokaž fotkou. Ze mě lije jako z ...., takové vedro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Mě docela štve internet. Respektive připojení. Mít 8 mega za 500Kč je jak z doby kamenné Na vesnici je běžné i 750Kč za stejnou cenu. WiFi s agregací 1:20. Pršet teda nemuselo. To jediné mě na počasí s..e. Jinak jsem rád za ochlazení, v tom vedru se nedalo pracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 důkaz deště můžu doložit jenom mokrou silnicí louže se po tom horku vsákaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 a ceny netu tady 4MB za 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Na vesnici je běžné i 750Kč za stejnou cenu. WiFi s agregací 1:20. Jenomže tohle je ADSL v Brně Žabovřeskách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Funf5 a další: Ad cena: může je prodat třeba za trojnásobek toho, za co nakoupil, když se najde kupec. Vám je do toho kulový - pokud neupozorňujete na fejk nebo slátaninu. Ano, je mi do toho kulový a už to nikdy neudělám. Stačí to takhle? Pokud ne, pošlete mi prosím adresu a nechám Vám doručit písemnou omluvu. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Ta mapa teplot je fakt zajímavá....u nás je teď 37,5 na slunku za barákem.http://aktual.meteopress.cz/teplota.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Ta mapa teplot je fakt zajímavá....u nás je teď 37,5 na slunku za barákem. To nemá chybu, musel jsem to okopírovat: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Nojo, aktuální teplota v ČR je 7 - 32°C. To je dobré rozpětí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 a ceny netu tady 4MB za 500 Já mám 50 Mbps down i up zadarmo :-) Mám na střeše AP wifi providera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Sice to máš zadarmo, ale žiješ v mikrovlnce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky