Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Prosím člena opersowinq, aby prestal tu trepať tie svoje spamové anglické príspevky. Dík.

Jelikož jsou v těch jeho příspěvcích odkazy na polský stránky, bude to asi práce pro módy, obávám se, že tvoji prosbu asi nevysliší...nechápu to individum, že mu ta práce stojí za to :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak se mi po 3 týdnech chrchlání a rýmiček ráno změnil aktuální zdravotní stav. Seklo to se mnou

takže popořádku - oteklý kotník po operaci se furt nelepší, ulomil jsem si kousek zubu, bolí mě v krku, bolí mě pravá dutina, bolí mě záda a ruce, mám rýmu jako prase, teplotu, žeru ATB.

Tak ten AnTaBus vysaď a dej si slivovici; bude líp :)
Odkaz ke komentáři

Strasne me stve, mrzi a boli, ze jsme se nejak rozkmotrili s nejlepsim pritelem... kluk, kterymu jsem byl v lete za svedka na svatbe.

Muze za to muj hloupej vtip, kterej jsem asi nevhodne formuloval a on si ho jeste hur vylozil (oba jsme meli trochu upito, ja si bohuzel proste nevybavuju, ze bych mu rekl to, co on pochopil. Nebyli jsme na srot, ale kdyz clovek tlacha 4 hodiny v hospode, tak se mu proste do hlavy vsechno nevejde). A nejde s nim mluvit. Doufam, ze ho to casem prejde a necha si to vysvetlit. Fakt nechci prijit o kamose kvuli moji kravine a nedorozumeni :(

Odkaz ke komentáři

tak se mi po 3 týdnech chrchlání a rýmiček ráno změnil aktuální zdravotní stav. Seklo to se mnou

takže popořádku - oteklý kotník po operaci se furt nelepší, ulomil jsem si kousek zubu, bolí mě v krku, bolí mě pravá dutina, bolí mě záda a ruce, mám rýmu jako prase, teplotu, žeru ATB.

z hlediska altern.medicíny začni dbát o svoje ledviny ...viz kotník ,záda ,rýma...na kořeno nosu končí dráha ledvin.nepodcenuj hrozí zánět a pak to naní ta...ledrace : Kopřiva, truskavec přeslička polní třezalka a hlavně celík zlatobýl /bacha oni ho zmetkové falšují / spolehlivý bilinkář ti poradí a pospěš brachu...zdar....bylinkář...hihi

Odkaz ke komentáři

z hlediska altern.medicíny začni dbát o svoje ledviny ...viz kotník ,záda ,rýma...na kořeno nosu končí dráha ledvin.nepodcenuj hrozí zánět a pak to naní ta...ledrace : Kopřiva, truskavec přeslička polní třezalka a hlavně celík zlatobýl /bacha oni ho zmetkové falšují / spolehlivý bilinkář ti poradí a pospěš brachu...zdar....bylinkář...hihi

to nezní špatně, tak se o ty ledviny postarám.... :) Jinak ten kotník je plastika urvaných obou vazů po volejbale, záněty dutin v tomhle svinským počasí mám už asi dvacet let a virózu jsem chytil nejpíš z toho, že mi můj nemocný anděl, rozuměj dcera, statečně prskala do ksiftu, když jsem jí čet pohádky. S kotníkem se po takovémhle zákroku skučí tak půl roku.... Jestli tohle dá do kupy truskavec a celík zlatobýl, přestávám si platit zdravotní pojištění a jdu se pást na louku
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...