Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trener ma tyden dovolenou a ja uz tri dny zeru jako prase a chlastam, ale fakt me to se.re ... :D

Tý jó tak si to užívej a trenérovi pak strhni prémie néééé :D :D :D nebo ho rovnou nech zastřelit jako tu účetní

Publikováno 17.prosinec.2011 - 22:11

Nas.ala me ucetni ...

Odesláno

Madame, to je ale peknej blabol. Si zajed ako slobodny clovek nekam za mesto a vypln odpoledne prochazkou po lese... Stezovat si, ze je behem svatku zavreny kino a fitko, to je teda hardcore.

Skalisi, já má pocit, že lidi si ani tak nestěžujou, že je zavřený nějaký konkrétní fitko. Prasárna je, že se do toho s.re stát a nařizuje, aby bylo zavřený.

Odesláno

Skalisi, já má pocit, že lidi si ani tak nestěžujou, že je zavřený nějaký konkrétní fitko. Prasárna je, že se do toho s.re stát a nařizuje, aby bylo zavřený.

To je blbost,dneska Ti stát nemůže nařídit jestli budeš mít jako soukromý podnikatel o svátcích otevříno nebo ne

Odesláno (upraveno)

No to máš samozřejmně pravdu,ale já myslel malé firmičky, třeba rodinné nebo kde je šéf zároveň zaměstnanec a rozhoduje sám o sobě.Nepočítám do toho velké firmy s ix tisíci zaměstnanců.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Trener ma tyden dovolenou a ja uz tri dny zeru jako prase a chlastam, ale fakt me to se.re ... :D

Napodobne :( (az na ten chlast)! Majonezovy salat nechcem vidiet do dalsich Vianoc.
Odesláno (upraveno)

No to máš samozřejmně pravdu,ale já myslel malé firmičky, třeba rodinné nebo kde je šéf zároveň zaměstnanec a rozhoduje sám o sobě.Nepočítám do toho velké firmy s ix tisíci zaměstnanců.

Víš co, to je podle mě jenom otázka času. Stačí jen změnit čísla, posunout hranice. Protože i ty velké firmy jsou v podstatě soukromí podnikatelé... Ale to je na jinou, dlouhou a patrně nikam nevedoucí debatu. :) Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odesláno

Víš co, to je podle mě jenom otázka času. Stačí jen změnit čísla, posunout hranice. Protože i ty velké firmy jsou v podstatě soukromí podnikatelé... Ale to je na jinou, dlouhou a patrně nikam nevedoucí debatu. :)

Máš pravdu.

Odesláno

Napodobne :( (az na ten chlast)! Majonezovy salat nechcem vidiet do dalsich Vianoc.

Proc smutny smajlik, je to jednou za rok, tak si to uzivam :) heslo meho kouce je: "cely rok dres v posilovne, aby jsi mohla v lete na par dnu do plavek" :D

Odesláno

Proc smutny smajlik, je to jednou za rok, tak si to uzivam :) heslo meho kouce je: "cely rok dres v posilovne, aby jsi mohla v lete na par dnu do plavek" :D

Si zkus na léto za sebe do plavek najmout dvojníka a můžeš se obžerství věnovat klidně celý rok. :whistle:

Odesláno (upraveno)

Když se elegantně postavíš do bazénu,aby ti z vody koukala jen hlava tak se s takovou pitomostí nemusíš zatěžovat :smile_anim:

Soryy dvojklik prosím mody o jedno smazat díky

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

pozoruju že nejsem sám kdo už má toho přežírání dost. Já se teda snažím nepřežírat ale to se tamhle kousek uzobne, tuhle kousek a je toho až až. A to se blíží silvestr, to bude hrozný. Když jsem dnes ten nákup viděl tak jsem toho měl dost. Úplně mě přešla chuť, k obědu jsem si dal jen kousek štrůdlu. Je takový skoro dietní, minimum těsta a uvnitř jen jabka a pár rozinek, žádný přidaný cukr.

Odesláno

Kamarád má pod sklem na psacím stole cedulku

Nový život začíná zítra- a má vždy dobrý pocit když si ji přečte

Odesláno (upraveno)

Tak proč jej nenapodobíte pro klid vaší rozežrané duše :gora:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno (upraveno)

To, že když komukoliv dne s a stejně tak i včera napíši mail (pracovní) ihned mi dorazí odpověď . Automatická odpověď ve stylu" držíme Vám palce, ale jsem mimo kancelář a vracet se budu 2.1 2012

Jsem tady v kanclu skoro zbytečně.:suicide_anim:

Upraveno uživatelem Korunka
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...