Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děje se to tady pořád a měl bych si na to už zvyknout, ale...

klik a klik

No co Tě na tom udivuje? Vždyť to vychází úplně cenově stejně, vezmi si kalkulačku, dej si tam kurs Kč za ? za 21,82 a přesně to sedí.
Odesláno

Jo mě jo. I mimo dálnici při běžný kontrole. Jízda bez něj je průser snad větší než úplně bez známky.

Vždyť to okecáš - i na té poště jsi byl ;) (a jsou ty Vánoce..)
Odesláno

Já už nemůžu. Právě jsem sedl v garáži do auta a v tu chvíli prasklo nějaký táhlo, péro v zádech sedačky. Tam jak je štelovatelná bederní opěrka.

Připomínám, že auto má lehce nad dva roky, 49tkm a jediným řidičem jsem já, 85 kg.

KURVA!

Odesláno

Já už nemůžu. Právě jsem sedl v garáži do auta a v tu chvíli prasklo nějaký táhlo, péro v zádech sedačky. Tam jak je štelovatelná bederní opěrka.

Připomínám, že auto má lehce nad dva roky, 49tkm a jediným řidičem jsem já, 85 kg.

KURVA!

Shit happens sériově :) keep smiling, my ostatní Ti můžeme závidět, že jsi v autě online na Chronomagu :smile_anim:
Odesláno

KURVA!

A co to máš za auto?

Odesláno

Ty woe Bandi, Ty máš vjecy! Vod tý doby, cos mi prodal PAMky tu řešíš jen samý srágory.

Nechceš je zpátky, samozřejmě s patřičným příplatkem?

:whistle:

Odesláno

To je ale fakt strašný. Auto je garážovaný doma i v práci, vypadá jak nový a takhle se sype.

Poslyš odpovím ti slovy jedné prodavačky z obuvi resp parafrází.

A neseděl jsi náhodou často na té sedačce? :smile_anim:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...