Návštěvník Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 (upraveno) Odmena, tedy plat se ale neridi poctem odpracovanych let. Mohl by mi někdo vysvětlit, v čem je zásluha pracovat u zaměstnavatele třeba 30 let? Kuwa hoši, tyhle kecy mě vopravdu dovedou nasrat. Kdybych vás neznal, tak si řeknu, že jste mladí frikulíni s těžkými adékáčky, našlapanými tablety plnými cool prezošek. Jednak Franto, odměna je odměna, plat je plat, nematlej to dohromady. Já jsem za něco odměněný, za něco navíc od standardní práce, plat jsem si vydělal na základě mojí pracovní smlouvy. Zásluha pracovat 30 let u zaměstnavatele je výrazem oboustranné spokojenosti, jak zaměstnance tak firmy (nepočítám ovšem po.sranou komančskou dobu, kdy každý byl zaměstnaný). V normálním tržním hospodářství zaměstnanec, který dlouhodobě ctí firemní kulturu a vizi, odevzdává poctivé penzum práce, je mj. vizitkou zaměstnavatele... Hoši, Evropa stárne, napíšete pár křížů a pak budete rádi, že někdo v managementu bude natolik lucidní, že dovede z vás vytáhnout to, co umíte, ocení váš rozhled a zkušenost v branži, bude mu vyhovovat vaše stabilita, že se nepose.rete z každého neúspěchu a nenahradí vás prvním vemenem, které je hyperaktivní, plné drivu dopředu, ale vezme vám kramle při prvním lanu od konkurence za plat o dva litry vyšší, nejlépe hned poté, co jste mu zacvakali tréningový program. Upraveno 31. prosince 2011 uživatelem Roman I.
wave ceptor Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 (upraveno) Roman I. :(nepočítám ovšem po.sranou komančskou dobu, kdy každý byl zaměstnaný) jo to bylo fakt napiču když byl každý zaměstnaný máš pravdu...... Upraveno 31. prosince 2011 uživatelem wave ceptor
Návštěvník Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 (upraveno) Roman I. :(nepočítám ovšem po.sranou komančskou dobu, kdy každý byl zaměstnaný) jo to bylo fakt napiču když byl každý zaměstnaný máš pravdu...... no nevím, jestli souhlasíš nebo to je ironie, ale aby to bylo pochopeno správně, každý byl zaměstnaný bez ohledu na výkonnost ekonomiky, tj. spousta lidí byla zaměstnána, aniž by jejich místo bylo potřeba a taky za to brala mzdu. A ejhle, tady to skřípe Upraveno 31. prosince 2011 uživatelem Roman I.
PEGES Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Co mě právě naštvalo? Dneska výměna hodinek v PALAC FLORA (PLANEO) - nevhodný dárek pro přítelkyni. Při zkracování tahu mi ho pěkně poškrábali.. Spíše domlátili.. A já VŮL TO NEZKONTROLOVAL!!! Říkám to tý svý ať to zkontroluje a mezi tím tam čučím po vystavenejch kusech.. Na obědě jí pak řikám: ukaž tu nádheru a hle? doškrábáno.. Myslela že se to zkracuje na druhý straně . Už vydim tu ochotu jak mi to zpětně uznaj...
boo-beek Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 (upraveno) no nevím, jestli souhlasíš nebo to je ironie, ale aby to bylo pochopeno správně, každý byl zaměstnaný bez ohledu na výkonnost ekonomiky, tj. spousta lidí byla zaměstnána, aniž by jejich místo bylo potřeba a taky za to brala mzdu. A ejhle, tady to skřípe Ja s Tebou v zasade souhlasim, ale dneska je to v podstate to samy, mrtvoly se udrzujou pri zivote bez ohledu na smysluplnost. Akorat je to lip maskovany. Vono je uplne jedno, jestli stat umele drzi pracovni mista nebo financnima injekcema nefungujici banky. Edit: akorat ty umely pracovni mista davaly uzitek o neco vetsi skupine lidi. Upraveno 31. prosince 2011 uživatelem boo-beek
Qvido Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Co mě právě naštvalo? Dneska výměna hodinek v PALAC FLORA (PLANEO) - nevhodný dárek pro přítelkyni. Při zkracování tahu mi ho pěkně poškrábali.. Spíše domlátili.. A já VŮL TO NEZKONTROLOVAL!!! Říkám to tý svý ať to zkontroluje a mezi tím tam čučím po vystavenejch kusech.. Na obědě jí pak řikám: ukaž tu nádheru a hle? doškrábáno.. Myslela že se to zkracuje na druhý straně . Už vydim tu ochotu jak mi to zpětně uznaj... musím té svojí taky říct aby mi ukázala tu nádheru, ale rozhodně né po obědě
Návštěvník Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Ja s Tebou v zasade souhlasim, ale dneska je to v podstate to samy, mrtvoly se udrzujou pri zivote bez ohledu na smysluplnost. Akorat je to lip maskovany. Vono je uplne jedno, jestli stat umele drzi pracovni mista nebo financnima injekcema nefungujici banky. Edit: akorat ty umely pracovni mista davaly uzitek o neco vetsi skupine lidi. jj,ale věřím, že v budoucnu bude líp
PEGES Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 musím té svojí taky říct aby mi ukázala tu nádheru, ale rozhodně né po obědě Po obědě hlavně klid!!!
boo-beek Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 jj,ale věřím, že v budoucnu bude líp Ja tomu neverim, ale rad se necham mile prekvapit
Onisau Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 (upraveno) Kuwa hoši, tyhle kecy mě vopravdu dovedou nasrat. Kdybych vás neznal, tak si řeknu, že jste mladí frikulíni s těžkými adékáčky, našlapanými tablety plnými cool prezošek. Jednak Franto, odměna je odměna, plat je plat, nematlej to dohromady. Já jsem za něco odměněný, za něco navíc od standardní práce, plat jsem si vydělal na základě mojí pracovní smlouvy. Zásluha pracovat 30 let u zaměstnavatele je výrazem oboustranné spokojenosti, jak zaměstnance tak firmy (nepočítám ovšem po.sranou komančskou dobu, kdy každý byl zaměstnaný). V normálním tržním hospodářství zaměstnanec, který dlouhodobě ctí firemní kulturu a vizi, odevzdává poctivé penzum práce, je mj. vizitkou zaměstnavatele... Hoši, Evropa stárne, napíšete pár křížů a pak budete rádi, že někdo v managementu bude natolik lucidní, že dovede z vás vytáhnout to, co umíte, ocení váš rozhled a zkušenost v branži, bude mu vyhovovat vaše stabilita, že se nepose.rete z každého neúspěchu a nenahradí vás prvním vemenem, které je hyperaktivní, plné drivu dopředu, ale vezme vám kramle při prvním lanu od konkurence za plat o dva litry vyšší, nejlépe hned poté, co jste mu zacvakali tréningový program. No nevím. Druhá polovina tvého příspěvku mi zní jako text z agitky "Přidej se knám" a desatero firemní kultury typu: Rosteme za hranice, Jsme jedna rodina a pod. Já to prostě tak nevidím. Znám stejně tak případy kdy setrvání u jedné firmy je výrazem něčeho jiného, současně, jako "firma" bych se asi díval co mi přináší, než jak dlouho u mně dělá. Jo a ty frikulíni, ty mě jednou kopnou do p....e, to vím, ale to je vývoj. Kdyby jsme byly třeba v neolitu, tak by nás namísto toho předběhli a tím pádem bychom byli poslední v utíkající tlupě a tudíž by ten medvěd prostě sežral nás Upraveno 31. prosince 2011 uživatelem Onisau
vraby Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 (upraveno) si nedáte pokoj ani na SILVESTRA Upraveno 31. prosince 2011 uživatelem vraby
tombed Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Roman I.: píšu si tě do kolonky hlava mapa (krajový výraz pro chytré lidi), to co jsem v tobě tušil se potvrdilo
EpsteinBarr Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Netusim z akeho popudu som si apdejtoval drajver na canon eos utility pod osx lion a proste nic nefunguje. A teraz si precitam, ze podpora pre lion pride v 1. kvartali 2012, co znamena, ze snad niekedy v ramci roka mozno aj. Tak toto je fakticky taky shit, ze... Hladat alternativne moznosti na stahovanie fotiek z profi fotaku do pocitaca. Canon sa teda v spolupraci s apple opät raz vyznamenal... A wokna nemam, tak som nasraty az po strop.
Onisau Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 si nedáte pokoj ani na SILVESTRA Proč? Vždyť je to docela odlehčená a zábavná diskus Předpokládám, že jestli v tom někdo bude chtít hledat předmět sporu tak leda někdo z mého fanklubu
Návštěvník Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 (upraveno) 2vraby: to není spor, jen diskuze, já mám onisaka vcelku rad .2 onisau: hele, žádná agitka to není. Jen tím chci říct, ze člověk s vyšší senioritou ve firmě není lovná zvěř nebo fosilie, ale tou dobou, co tam je, muže získat fůru kompetencí, které šikovný šéf dovede zužitkovat a potencovat ve prospěch dynamiky cele firmy. Proste jsou věci, které frikulin nedá, páč je nemá vodžitý. Apropo všimni si, ze mnohé společnosti si hýčkají starší TOP manažery. Je samozřejme, ze to neuvidís u firem na street wear nebo snowboard Upraveno 31. prosince 2011 uživatelem Roman I.
Gilius Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Hele, mně po víc jak 10-ti letech u firmy, kdy se fakt dřu ( což uznali, když jsem si byl říct o větší peníze - přestalo mne bavit nechat se platit stejně, jako ti, kteří to ojebávají ) neřekli ani "polib si". Loajalita se dnes necení, zkušenosti taky ne....protože přece "nikdo není nenahraditelnej". Což maj recht. I to je jeden z důvodů, proč končím a měním zaměstnání.Vono i to blbý slovo "děkuju" někdy zvedne náladu a dodá chuť pracovat. Pokud ale někdo zamrzl v 90-tých letech a myslí si, že je zaměstnanec jeho majetkem, sám umí akorát blbě pindat ( zavolejte tam vy, já je neznám ... pak vypadáš jak debil, protože to jede stylem :" udělej to, nevím jak, ale běda, jestli se mi to nebude líbit ).....a surfovat celý den po netu, protože on je majitel.....leda nakálet
Návštěvník Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Vono i to blbý slovo "děkuju" někdy zvedne náladu a dodá chuť pracovat. No vidíš, a v tom je ta určitá naděje. Špatný model firmy, kdy báťuška majitel s..e na hlavy "vazalu" , nebude v budoucnu fungovat. Z jednoho prostého důvodu. Životní prostor se v byznysu zužuje. Technologie jsou většinou podobný, marketing je většinou podobný a rozdíl budou dělat loajální a fungující lidi. Kdo to včas pozná a přitáhne ty dobré k sobě, má větší šanci v budoucnu přežít. Mnozí manžeři to už pochopili a mění struktury firem tak, aby do nich co nejvíce ty dobre zapojili. Neboj, snad se toho dockame v produktivním věku i tady v našem banánově.
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Hele, mně po víc jak 10-ti letech u firmy, kdy se fakt dřu ( což uznali, když jsem si byl říct o větší peníze - přestalo mne bavit nechat se platit stejně, jako ti, kteří to ojebávají ) neřekli ani "polib si". Loajalita se dnes necení, zkušenosti taky ne....protože přece "nikdo není nenahraditelnej". Což maj recht. I to je jeden z důvodů, proč končím a měním zaměstnání. Vono i to blbý slovo "děkuju" někdy zvedne náladu a dodá chuť pracovat. Pokud ale někdo zamrzl v 90-tých letech a myslí si, že je zaměstnanec jeho majetkem, sám umí akorát blbě pindat ( zavolejte tam vy, já je neznám ... pak vypadáš jak debil, protože to jede stylem :" udělej to, nevím jak, ale běda, jestli se mi to nebude líbit ).....a surfovat celý den po netu, protože on je majitel.....leda nakálet Možná to zní hloupě, ale takhle to funguje i ve státním či eráru (šef tam funguje jako internetovej prohlížeč a díky systému padajícího h....a, a jakejkoliv problém stejně spadne na toho nejnižšího úředníka, kterej to odnese ), a to děkuju , toho se taky nedočká. Vím, když to nechce dělat, tak nemusí, problém je, když ho ta práce či spíše problematika baví. Prostě to funguje stejně jako v soukromém sektoru, takže je těžký si vybrat správně, aby to nebylo z bláta do louže.
railmaster Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Mohl by mi někdo vysvětlit, v čem je zásluha pracovat u zaměstnavatele třeba 30 let? A v čem je zaměstnanec pracující na pozici 30 let lepší, než jeho kolega na stejné pozici pracující roků pět? Nemám na mysli teplé miestečka s nohami na stole v klimatizovanej miestnosti, ale desiatky rokov v nepretržitej prevádzke a niektoré funkcie v mraze, daždi alebo v horúčavách. Najlepšie o tom hovoria štatistiky, koľko si kto požije na dôchodku. V r. 1991 federálne ministerstvo práce dalo vypracovať štúdiu, ktoré povolanie zo zborníka pracovných funkcií najviac zaťažuje organizmus. Na prekvapenie všetkých, to neboli leteckí dispečeri, ale výpravcovia veľkých železničných staníc. Našťastie veľká časť novoprijatých, dostatočne "vycvičí" zamestnávateľa svojou neochotou, alebo po ukončení základného zácviku /u rušňovodiča alebo výpravcu cca rok/ odchodom ku konkurencii. A okrem toho, skús posunúť výpravcu po pár rokoch praxe do väčšej stanice. Nezdržíš sa smiechu, alebo skôr plaču.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 No vidíš, a v tom je ta určitá naděje. Špatný model firmy, kdy báťuška majitel s..e na hlavy "vazalu" , nebude v budoucnu fungovat. Z jednoho prostého důvodu. Životní prostor se v byznysu zužuje. Technologie jsou většinou podobný, marketing je většinou podobný a rozdíl budou dělat loajální a fungující lidi. Kdo to včas pozná a přitáhne ty dobré k sobě, má větší šanci v budoucnu přežít. Mnozí manžeři to už pochopili a mění struktury firem tak, aby do nich co nejvíce ty dobre zapojili. Neboj, snad se toho dockame v produktivním věku i tady v našem banánově. Romane, tady s tebou musím nesouhlasit. Protože loajální nutně nemusí znamenat fungující. Letití zaměstnanci mají mnohdy špatné návyky z dřívější doby a čím jsou "letitější", tím hůř jsou ochotni se s nimi rozloučit. A to pak často generuje v jejich podání produkty (jakékoli povahy), které sice odrážejí zkušenost, ale nereflektují současnost a její trendy. Ano, slovo "trendy" je možná ošklivý, ale ne vždy jde o něco špatnýho. Tedy pokud se bavíme například o generování zisku na základě momentální poptávky. Takže já bych nezohledňoval v platu žádné časové zásluhy. Jako daleko lepší formu vidím v tomto případě například přispěvek na důchod a podobně... To mně, s ohledem na věrnostní povahu odměny, přijde mnohem logičtější.
Doporučené příspěvky