pavča Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Tak zase asi další rychlokvaška s nickem diode nahání příspěvky. Už to nějak přestává být zábavné .
quaero Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Tak zase asi další rychlokvaška s nickem diode nahání příspěvky. Už to nějak přestává být zábavné . Já nevím proč se ještě nezavedlo těch min. 3-6 měsíců na fóru než by mohli prodávat.
sect Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Tak to by asi prošel v pohodě . Je to nějaký spící agent od začátku 2009, jestli jsem se dobře díval.
Milis Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Já nevím proč se ještě nezavedlo těch min. 3-6 měsíců na fóru než by mohli prodávat. Tak aspoň je tady nějaká legrace. Žádnej moderátor todle do inzerce nepustí, tak vo co de?
quaero Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) No legrace, legrace... mě to zas tak srandovní nepřijde. Edit: a navíc se to vlákno jmenuje "co mě právě naštvalo" takže tady na nějakou legraci nehrajem! Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem quaero
Rudykopalsson Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) tohle mě fakt sejří klik Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem Rudykopalsson
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 tohle mě fakt sejří klik Bohužel u nás všeobecně známá pravda ( neříkám, že věřím všemu, ale cca před rokem proběhl nějakej velkej test na "kvalitu " prodávaných párků, a výsledek mě "naladil" natolik, že od té doby, ač miluju párky a maso všeobecně, jsem se jich ani nedotkl , i když si nedělám iluze, že se tím něco změnilo ).
Milis Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Snad po měsíci jsem votevřel TV a vykouk na mě samolibý Jan Šťastný/ Vitásek 1988 a sexy kočička Květa Fialová, voba s tak úplně šílenejma kecama, že sem to zas rychle zavřel. Sekundoval jim k tomu oranžovej člověk s názvem Crampol. Do toho vodpovídaj nějaký cikáni na dementní votázky. Tý vole, ještě že neplatim TV poplatky. Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem Princ Milis
tomsoyer Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Dnes ráno jsem přišel k autu a rádio pryč :-( Alespoň že byly tak slušný a vyháčkovali dveře tak, že nic neponičili a i rádio slušně odpojili takže mi nevytrhali kabely. Jako bonus k rádiu si vzali škrabku na okna...
Horhe Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Tak vám teda gratulujeme patnáctiletá maminko, kterou vopígloval vlastní fotřík. Máte první dítě letos, tak tady máte něco na přilepšenou.Je mi na blití.
zrno Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Horhe : Tohle už jsem viděl včera , a opět se otěvřela RATka v kapse !!!!
Horhe Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) Tak vám teda gratulujeme patnáctiletá maminko, kterou vopígloval vlastní fotřík. Máte první dítě letos, tak tady máte něco na přilepšenou. Je mi na blití. Horhe : Tohle už jsem viděl včera , a opět se otěvřela RATka v kapse !!!! Tak nic, normální HOAX. nebylo jí 15, ale 17 a nevopígloval jí fotr Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem Horhe
jacob Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Tak vám teda gratulujeme patnáctiletá maminko, kterou vopígloval vlastní fotřík.Z dlouhodobého pohledu na celou situaci (nejen tento případ) je mi na blití asi úplně stejně jako tobě, ale zase nevíš, jestli je "tato" koláž (její text) pravdivá. Jestli je tomu tak, tak je to fakt .
jacob Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Tak nic, normální HOAX. nebylo jí 15, ale 17 a nevopígloval jí fotr Takže nějak tak jsem myslel svůj příspěvek výše :-).
Dantechno Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Vono to je vlastne jedno, me je na bliti i tak ....
utrejch Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Tak nic, normální HOAX. nebylo jí 15, ale 17 a nevopígloval jí fotr Nemyslim si ze to je normalni hoax, ale cileny hoax ...
Jay Doll Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Vono to je vlastne jedno, me je na bliti i tak .... Rasisto...
Dantechno Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Rasisto... A vis ze asi jo, tak nejak to ve me sami vypestovali...
bandicoot Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 (upraveno) Včera na Andělu mojí ženu chtěly obrat tři náctiletý spolubčanky - naštěstí je ode mě poučená (sláva!) a kabelu držela pevně, takže strhly jen přívěšek.Škoda, že se tyhle věcy nestávají, když jsem poblíž.Svině **** (dosaďte). Ještě donedávna chodila žena s kabelou otevřenou a říkala mi když jsme míjeli podobný skupinky "proč na ně koukáš tak podezíravě, proč je furt hlídáš, vždyť tu jen čekaj na tramvaj".Přijdu k tramvaji a vidim ne? (Národní, Anděl, Malostranská apod...). Upraveno 13. ledna 2012 uživatelem bandicoot
XXXfazerXXX Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Vono to je vlastne jedno, me je na bliti i tak .... Se ti nedivim.Vypadat tak jak ty,taky bych to těšce nes.Kup si aspon vedle z vlákna vod Sibiře mikinu a třeba to bude lepčí :D :D Taky mi velice schází tvoje přiznání v uchyláckym vlákně.Aš nám převyprávíš svoje TABU,přestanu se divit,že jeden váženej člen nedávno popisoval svou jedinou učast na srazu jako nakouknuti do převrácenýho Ikarusu z mírně střeženýho pavilonu Dobřan.
Doporučené příspěvky