Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak zase asi další rychlokvaška s nickem diode nahání příspěvky. Už to nějak přestává být zábavné :furious: .

Já nevím proč se ještě nezavedlo těch min. 3-6 měsíců na fóru než by mohli prodávat. :sad01_anim:

Odesláno

Já nevím proč se ještě nezavedlo těch min. 3-6 měsíců na fóru než by mohli prodávat. :sad01_anim:

Tak aspoň je tady nějaká legrace. Žádnej moderátor todle do inzerce nepustí, tak vo co de?
Odesláno (upraveno)

No legrace, legrace... mě to zas tak srandovní nepřijde.

Edit: a navíc se to vlákno jmenuje "co mě právě naštvalo" takže tady na nějakou legraci nehrajem! :rifle:

Upraveno uživatelem quaero
Odesláno

tohle mě fakt sejří Posted Image

klik

Bohužel u nás všeobecně známá pravda ( neříkám, že věřím všemu, ale cca před rokem proběhl nějakej velkej test na "kvalitu " prodávaných párků, a výsledek mě "naladil" natolik, že od té doby, ač miluju párky a maso všeobecně, jsem se jich ani nedotkl , i když si nedělám iluze, že se tím něco změnilo ).

Odesláno (upraveno)

Snad po měsíci jsem votevřel TV a vykouk na mě samolibý Jan Šťastný/ Vitásek 1988 a sexy kočička Květa Fialová, voba s tak úplně šílenejma kecama, že sem to zas rychle zavřel. Sekundoval jim k tomu oranžovej člověk s názvem Crampol. Do toho vodpovídaj nějaký cikáni na dementní votázky. Tý vole, ještě že neplatim TV poplatky.

Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno

Dnes ráno jsem přišel k autu a rádio pryč :-( Alespoň že byly tak slušný a vyháčkovali dveře tak, že nic neponičili a i rádio slušně odpojili takže mi nevytrhali kabely. Jako bonus k rádiu si vzali škrabku na okna...

Odesláno

Tak vám teda gratulujeme patnáctiletá maminko, kterou vopígloval vlastní fotřík. Máte první dítě letos, tak tady máte něco na přilepšenou.

Je mi na blití.

post-8501-038439300 1326455223.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak vám teda gratulujeme patnáctiletá maminko, kterou vopígloval vlastní fotřík. Máte první dítě letos, tak tady máte něco na přilepšenou.

Je mi na blití.

Horhe : Tohle už jsem viděl včera , a opět se otěvřela RATka v kapse !!!!

Tak nic, normální HOAX. nebylo jí 15, ale 17 a nevopígloval jí fotr

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Tak vám teda gratulujeme patnáctiletá maminko, kterou vopígloval vlastní fotřík.

Z dlouhodobého pohledu na celou situaci (nejen tento případ) je mi na blití asi úplně stejně jako tobě, ale zase nevíš, jestli je "tato" koláž (její text) pravdivá. Jestli je tomu tak, tak je to fakt :sniper:.
Odesláno (upraveno)

Včera na Andělu mojí ženu chtěly obrat tři náctiletý spolubčanky - naštěstí je ode mě poučená (sláva!) a kabelu držela pevně, takže strhly jen přívěšek.

Škoda, že se tyhle věcy nestávají, když jsem poblíž.

Svině **** (dosaďte).

Ještě donedávna chodila žena s kabelou otevřenou a říkala mi když jsme míjeli podobný skupinky "proč na ně koukáš tak podezíravě, proč je furt hlídáš, vždyť tu jen čekaj na tramvaj".

Přijdu k tramvaji a vidim ne? (Národní, Anděl, Malostranská apod...).

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Vono to je vlastne jedno, me je na bliti i tak ....

Se ti nedivim.Vypadat tak jak ty,taky bych to těšce nes.Kup si aspon vedle z vlákna vod Sibiře mikinu a třeba to bude lepčí :D :D :D :D Taky mi velice schází tvoje přiznání v uchyláckym vlákně.Aš nám převyprávíš svoje TABU,přestanu se divit,že jeden váženej člen nedávno popisoval svou jedinou učast na srazu jako nakouknuti do převrácenýho Ikarusu z mírně střeženýho pavilonu Dobřan.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...