Jay Doll Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Brož? Hm, asi měl zase jednou blbej den. Ta jeho náladovost je příšerná
JHonza Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Netuším, je to on osobně nebo tam má nějakého zaměstnance? Viděl jsem tady na fóru nějaké moc pěkné hodinky z jeho vlastní dílny a to mi k tomu nesedí
jacob Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 poblíž bývalého vchodu do bývalého kina Alfa. Pro mě nemilé překvapení. Cokoliv jsem přímo po něm kdykoliv chtěl, tak byl velice ochotný a především profesionál.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Poté jsem zjistil, že je bez použití lisu nezavřu (kombinace WR50 a naklapávací víčko je zřejmě dost náročná) ....Něco podobného jsem řešil při výměně baterie pro dceru a vyřešil za pomoci těchto nástrojů. Samozřejmě jsem do toho klepal plastovou stranou kladívka.
Dantechno Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Něco podobného jsem řešil při výměně baterie pro dceru a vyřešil za pomoci těchto nástrojů. Samozřejmě jsem do toho klepal plastovou stranou kladívka.
kuncák7 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Ahoj, tak to jsi mě taky dost zaskočil, byl jsem tam za cca 1/2 roku 6x a vždy jsem ho měl dobře naloženého - poradil, pomohl ( i zadarmo ), asi jsem měl štěstí.
bandicoot Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Mě dneska dost štve ta protipolicejní kampaň ze Strakonický.Hlavně, že bulvár všude sype výrazy typu "střílel za plného provozu", "vyšetřuje to inspekce", "zastřelená mladá žena".Ten hajzl (25 let, 20x trestanej, nyní pár měsíců z vazby, stříleli po něm po druhý, útok autem na policajta potřetí, na triku krádeže, loupeže) by si měl uvědomit, že ta ženská byla zastřelena v důsledku jeho protiprávního konání. A kéž by to takhle braly i naše zákony (viz USA, kde baba sejmula lupiče a zabití si zodpoví kumpán-lupič přesně z výše uvedeného důvodu).
Jay Doll Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Hele já s ním mám vesměs dobrou zkušenost, byl jsem u něj během roku minimálně pětkrát. Ale někdy je dost nesoustředěnej a jindy zase slibuje nesplnitelné, a pak pořád odkládá výdej hodinek. Mimochodem, chtělo by to hodnotící vlákno v sekci hodnocení prodejců
Pavlucha Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Mě dneska dost štve ta protipolicejní kampaň ze Strakonický. Hlavně, že bulvár všude sype výrazy typu "střílel za plného provozu", "vyšetřuje to inspekce", "zastřelená mladá žena". Ten hajzl (25 let, 20x trestanej, nyní pár měsíců z vazby, stříleli po něm po druhý, útok autem na policajta potřetí, na triku krádeže, loupeže) by si měl uvědomit, že ta ženská byla zastřelena v důsledku jeho protiprávního konání. A kéž by to takhle braly i naše zákony (viz USA, kde baba sejmula lupiče a zabití si zodpoví kumpán-lupič přesně z výše uvedeného důvodu). +1
jacob Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 ta ženská byla zastřelena v důsledku jeho protiprávního konáníUž se ví, že byla zastřelena, jo? Byla tam i verze, že již mrtvá byla.
seh1 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Návštěvník Tada Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Mě dneska dost štve ta protipolicejní kampaň ze Strakonický. Hlavně, že bulvár všude sype výrazy typu "střílel za plného provozu", "vyšetřuje to inspekce", "zastřelená mladá žena". Ten hajzl (25 let, 20x trestanej, nyní pár měsíců z vazby, stříleli po něm po druhý, útok autem na policajta potřetí, na triku krádeže, loupeže) by si měl uvědomit, že ta ženská byla zastřelena v důsledku jeho protiprávního konání. A kéž by to takhle braly i naše zákony (viz USA, kde baba sejmula lupiče a zabití si zodpoví kumpán-lupič přesně z výše uvedeného důvodu). Já se jenom divím, jak je možné, že byl na svobodě, že už dávno neseděl na 20let...
bandicoot Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 jacob: mediafax psal o střelném poranění. Asi to tak bude a ty vstřely na zádi auta tomu policajtovi asi nepřidají. Tada: to jsem taky nepochopil že ho při tom výčtu pustí z vazby.
Quido Morava Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 ž...e se mi začala sypat TV... namísto hodinek abych shánel nový krám
Návštěvník Tada Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Tada: to jsem taky nepochopil že ho při tom výčtu pustí z vazby. Vsadím se že Tebe, nebo jakéhokoliv normálního slušného člověka by drželi ve vazbě až zčerná i kvůli nějaké nedbalostní píčovině... Ale když seš ostřílenej zločinec, tak proč by tě drželi ve vazbě...
JHonza Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Ten vlevo a tady detail Na hlavě sice vypadal podobně, ale nejsem si vůbec jistý, že to byl on osobně. Něco podobného jsem řešil při výměně baterie pro dceru a vyřešil za pomoci těchto nástrojů. Samozřejmě jsem do toho klepal plastovou stranou kladívka. Na to bych fakt neměl koule
Návštěvník Tada Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Widloun: Byl to on, nikdo jiný tam nebývá a chování + - odpovídá... Já si tam chtěl koupit Hanharty, ale sešlo z toho protože se choval, jak kdyby je prodat nechtěl.
jacob Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Widloun: Byl to on, nikdo jiný tam nebývá a chování + - odpovídá... Já si tam chtěl koupit Hanharty, ale sešlo z toho protože se choval, jak kdyby je prodat nechtěl. Bývá tam černovlasý chlápek kolem třicítky, což moc neodpovídá. Možná tam ale někde máš CCTV.
Doporučené příspěvky