Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
  V 12. 2. 2012 v 12:40, 'Jay Doll' napsal:

To doufám ne, posledně když se k tomu Chronomag vyjádřil, tak mluvil o ddos z Čínských serverů bez vysvětlení důvodu (výkupné nikdo nechtěl). Poslední dobou se tu nějak množí různí SEO boti

Pomsta za zakaz MM a posmivani se cinskym hodinkam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové Gustaf a jirka404: proč si myslíte, že je problém s Internet Explorerem? Padá program explorer.exe (alias Průzkumník), který ve Windows XP nemá s Internet Explorerem (iexplore.exe) mnoho společného.

Pánům ricousovi a Rudykopalssonovi bych si dovolil doporučit prohlédnout aktualizace, které se jim poslední dobou instalovaly (několik počítačů z mého okolí mělo problémy po instalaci aktualizací právě zhruba před třemi dny). Problém může vyřešit odebrání posledních instalovaných aktualizací. Pokud žádná taková aktualizace neproběhla, může pomoci obnova systému z dříve vytvořeného bodu obnovení (postup je popsaný zde: http://support.microsoft.com/kb/306084). Snad to pomůže.

Odkaz ke komentáři

V 12. 2. 2012 v 18:48, 'jan386' napsal:

Pánové Gustaf a jirka404: proč si myslíte, že je problém s Internet Explorerem? Padá program explorer.exe (alias Průzkumník), který ve Windows XP nemá s Internet Explorerem (iexplore.exe) mnoho společného.

Pánům ricousovi a Rudykopalssonovi bych si dovolil doporučit prohlédnout aktualizace, které se jim poslední dobou instalovaly (několik počítačů z mého okolí mělo problémy po instalaci aktualizací právě zhruba před třemi dny). Problém může vyřešit odebrání posledních instalovaných aktualizací. Pokud žádná taková aktualizace neproběhla, může pomoci obnova systému z dříve vytvořeného bodu obnovení (postup je popsaný zde: http://support.microsoft.com/kb/306084). Snad to pomůže.

to jsem udělal, dokonce jsem se vrátil cca o měsíc a bohužel nepomohlo...

Odkaz ke komentáři

To je mi líto. Očekával bych, že jste i prověřoval počítač proti virům a podobné havěti. Pokud neuvažujeme chybu hardwaru (i když by možná stálo za to zkontrolovat paměť a systémový disk), pak zbývá oprava instalace pomocí instalačního média (popsáno tady i s obrázky). Tady bych už určitě zazálohoval všechno důležité, protože nevím, co všechno tahle služba smaže. Pokud ani tohle nepomůže, tak vidím už pouze možnost formát+reinstall.

Odkaz ke komentáři

V 12. 2. 2012 v 20:11, 'jan386' napsal:

Ještě jedna možnost tu je: odinstalovat verze Internet Explorer 8 a 7 a nainstalovat je znovu. To je popsáno tady. Je to rozhodně méně destruktivní, než to dříve navržené řešení.

Nevim jestli to platí i na mě, ale já jedu Mozilla firefox...
Odkaz ke komentáři

V 12. 2. 2012 v 20:14, 'ricous' napsal:

Nevim jestli to platí i na mě, ale já jedu Mozilla firefox...

ricous - hlavně nic neodinstalovávat !!!! Pokus: když pravým tlačítkem myši klikneš na obrazovce objeví se ti tam tabulka ?

edit - tedy alespn v této fázi

Upraveno uživatelem jirka404
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...