Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
  V 12. 2. 2012 v 12:40, 'Jay Doll' napsal:

To doufám ne, posledně když se k tomu Chronomag vyjádřil, tak mluvil o ddos z Čínských serverů bez vysvětlení důvodu (výkupné nikdo nechtěl). Poslední dobou se tu nějak množí různí SEO boti

Pomsta za zakaz MM a posmivani se cinskym hodinkam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 2. 2012 v 12:42, 'Rudykopalsson' napsal:

tohle mi pije krev už třetí den, neví někdo co s tím?

Čéče nevim, mně to zase třetí den píše tohle...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pánové Gustaf a jirka404: proč si myslíte, že je problém s Internet Explorerem? Padá program explorer.exe (alias Průzkumník), který ve Windows XP nemá s Internet Explorerem (iexplore.exe) mnoho společného.

Pánům ricousovi a Rudykopalssonovi bych si dovolil doporučit prohlédnout aktualizace, které se jim poslední dobou instalovaly (několik počítačů z mého okolí mělo problémy po instalaci aktualizací právě zhruba před třemi dny). Problém může vyřešit odebrání posledních instalovaných aktualizací. Pokud žádná taková aktualizace neproběhla, může pomoci obnova systému z dříve vytvořeného bodu obnovení (postup je popsaný zde: http://support.microsoft.com/kb/306084). Snad to pomůže.

Odkaz ke komentáři

V 12. 2. 2012 v 18:48, 'jan386' napsal:

Pánové Gustaf a jirka404: proč si myslíte, že je problém s Internet Explorerem? Padá program explorer.exe (alias Průzkumník), který ve Windows XP nemá s Internet Explorerem (iexplore.exe) mnoho společného.

Pánům ricousovi a Rudykopalssonovi bych si dovolil doporučit prohlédnout aktualizace, které se jim poslední dobou instalovaly (několik počítačů z mého okolí mělo problémy po instalaci aktualizací právě zhruba před třemi dny). Problém může vyřešit odebrání posledních instalovaných aktualizací. Pokud žádná taková aktualizace neproběhla, může pomoci obnova systému z dříve vytvořeného bodu obnovení (postup je popsaný zde: http://support.microsoft.com/kb/306084). Snad to pomůže.

to jsem udělal, dokonce jsem se vrátil cca o měsíc a bohužel nepomohlo...

Odkaz ke komentáři

To je mi líto. Očekával bych, že jste i prověřoval počítač proti virům a podobné havěti. Pokud neuvažujeme chybu hardwaru (i když by možná stálo za to zkontrolovat paměť a systémový disk), pak zbývá oprava instalace pomocí instalačního média (popsáno tady i s obrázky). Tady bych už určitě zazálohoval všechno důležité, protože nevím, co všechno tahle služba smaže. Pokud ani tohle nepomůže, tak vidím už pouze možnost formát+reinstall.

Odkaz ke komentáři

V 12. 2. 2012 v 20:11, 'jan386' napsal:

Ještě jedna možnost tu je: odinstalovat verze Internet Explorer 8 a 7 a nainstalovat je znovu. To je popsáno tady. Je to rozhodně méně destruktivní, než to dříve navržené řešení.

Nevim jestli to platí i na mě, ale já jedu Mozilla firefox...
Odkaz ke komentáři

V 12. 2. 2012 v 20:14, 'ricous' napsal:

Nevim jestli to platí i na mě, ale já jedu Mozilla firefox...

ricous - hlavně nic neodinstalovávat !!!! Pokus: když pravým tlačítkem myši klikneš na obrazovce objeví se ti tam tabulka ?

edit - tedy alespn v této fázi

Upraveno uživatelem jirka404
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...