Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Probouzel jsem svojí kočičku ze zimního spánku (příprava na zítřejších 20 kousků), potřebovala krapet přepucovat a tak se mi připekla Švédská utěrka na rozpálené chromované laufy. Benzín, trichlor, aceton, silichrom ničím to nepouštělo ani náznakem.

Jedíné co zafungovalo pomalé ošrabavání hliníkovou špachtlí, s*al jsem se s tím dvě hodiny ale dílo se podařilo.

Odesláno

Moje 3 měsíce staré švýcarky vypověděly službu.. A já čekal, že mi budou krásně šlapat ještě pár let..

To jsi toho moc nenapsal :D Co to bylo za hodinky a copak se jim stalo?

Návštěvník Tada
Odesláno

Uložení baterky v Mazdě MX5... Chtěl jsem jí vyndat kvůli nabíjení, pár serepetiček spadlo někam dolů do motorového prostoru a já je pak hodinu pomocí magnetu a smyčky na holi musel tahat ven... Doufám, že alespoň tak nabíječka funguje, jinak to zítra ráno zapálím.

Odesláno

Uložení baterky v Mazdě MX5... Chtěl jsem jí vyndat kvůli nabíjení, pár serepetiček spadlo někam dolů do motorového prostoru a já je pak hodinu pomocí magnetu a smyčky na holi musel tahat ven... Doufám, že alespoň tak nabíječka funguje, jinak to zítra ráno zapálím.

Ty jsi amater :D

Odesláno

Si mohl rovnou napsat, že tě štve vlastní nešikovnost :whistle: A ten oheň prosím vyfoť :smile_anim:
Návštěvník Tada
Odesláno

Ty jsi amater :D

Magnetem na husím krku to nešlo ... Ale je to venku, všechno...

Odesláno

To jsi toho moc nenapsal :D Co to bylo za hodinky a copak se jim stalo?

Jsou to tyhle

http://www.mall.cz/panske-hodinky/swissmilitary-by-chrono-20076st-4m

Moc se mi líbily vzhledově a už jenom představa, že budu mít na ruce takový krásný kus železa ze švýcarska byla úžasná.

No a teď z ničeho nic přestaly ukazovat správný čas. Seřídil jsem je a během hodiny se čas lišil třeba o 15 minut. Pak přestaly jít úplně.. Teď zas běží, ale zase ukazují hlouposti..

Takže mi asi zbývá reklamace Posted Image

Odesláno

Jsou to tyhle

Moc se mi líbily vzhledově a už jenom představa, že budu mít na ruce takový krásný kus železa ze švýcarska byla úžasná.

No a teď z ničeho nic přestaly ukazovat správný čas. Seřídil jsem je a během hodiny se čas lišil třeba o 15 minut. Pak přestaly jít úplně.. Teď zas běží, ale zase ukazují hlouposti..

Tak to je pešek, ale reklamace to vyřeší, neboj se nic" Každopádně to naštve, pravda je taková, že Swiss made už není co bývalo, ostatně jako většina značkových věcí nižší třídy :crying_anim02:

Odesláno

Magnetem na husím krku to nešlo ... Ale je to venku, všechno...

Ja to znam, clovek se dost vynervuje. Nekdo by ti tu poradil at otocis auto , ze se to vysype...

Odesláno

Jsou to tyhle

Nechci se nikoho dotknout, ale kvalitní quartz hodinky, které vydrží opravdu skoro cokoli jsou hodinky Swiss army - vyzkoušeno osobně - já a pár mých kolegů jsme je dostali za jednu práci s věnováním a nosili jsme je jako pracovní - všichni máme za zhruba deset let stejnou závadu - cca 2 x došla baterka, jinak hodinky vydrží cokoli. A že fakt dostávaly záhul. Obávám se, že tvé swissmilitary je jen napodobenina a bohužel nic moc. Protože swiss army má své regule - když jsem chtěl vyměnit gumu za ocelový tah, tak to u nás nešlo, musel jsem je poslat do hodinářství ve Švýcarsku a teprve oni to mohli poslat do Swissarmy na výměnu, pak jim to poslali zpátky do hodinářství a nakonec se to dostalo ke mně. U nás byl v té době k mání model hodinek viktorinox - téměř identický - i s tahem. Ptal jsem se v zastoupení firmy a k modelům "army" neměli žádný styčný bod - svět ve světě, na druhou stranu mi ten tah Swiss army stál stejné peníze, jako kdybych si koupil identický od Viktorinoxu. Takže jen ochrana značky.

post-5320-084609200 1331889160.jpg

Odesláno

Co ti mám na to říct? Pár článků jsem si samozřejmě přečetl, než jsem se do koupě pustil.. Našel jsem si, že swiss military má své stránky s doménou .ch a že je dole na hodinkách nápis "swiss made".. Tyto dva body jsem považoval za jasnou záruku kvality.

Samozřejmě kdybych se měl rozhodovat znova, tak jdu do jiných hodinek.. Vlastně docela doufám, že mi pošlou nové a já je budu moci prodat a koupit si jiné. Ten váš chronobundus je vážně strašná věc a měla by se na to vymyslet injekce nebo tak něco :D

Odesláno

Včera podobný zážitek. Spravoval jsem servo ke směšovacímu ventilu na kotli a hodinu jsem se snažil trefit 1cm M6 šroubkem do závitu. Kerý vůl to tak vymyslel. Chytnout to nejde ani rukou, ani kleštěmi. Je to na výstupu horké vody a těsně u komína, tak mám ještě připálenou ruku.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...