Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pafka: typický bankovní systém dnešní doby. Banka má dnes za úkol svou režii uhradit z poplatků, zisk tvoří půjčováním fyzickým osobám za lichvářský úrok. Hospodaření některých bank je naprosti tristní, kdyby zakázali zákonem poplatky, tak se celý bankovní systém u nás zhroutí.

Odesláno

Pafka: typický bankovní systém dnešní doby. Banka má dnes za úkol svou režii uhradit z poplatků, zisk tvoří půjčováním fyzickým osobám za lichvářský úrok. Hospodaření některých bank je naprosti tristní, kdyby zakázali zákonem poplatky, tak se celý bankovní systém u nás zhroutí.

Nevím, co mají bankovní poplatky společnýho s cenou letenek. Lichvářský úrok je blbost, bankovní poplatky jsou u nás vysoké ale jdou postupně dolů a doufám, že se nedožiju (znova) toho, že někdo "nahoře" bude zákonem zakazovat poplatky a nařizovat ceny. Ani pak by se z toho bankovní systém nezhroutil, ten pokud se zhroutí, bude to z úplně jiných důvodů. Šetři nás Josefe jedničko, není třeba vše komentovat. Míň je někdy víc nebo taky mlč hubo, zůstaneš filozofem.
Odesláno

jediným resetem jsem si vymazal KindleFire, montér Kolja, kdybych si mohl aspoň nakopat p...l :(

cus ogare :) mas toho Kindla porad jako z tovarny nebo sis ho narootoval a funguje ti jako normalni tablet? ja se na to prave chystam.
Odesláno

Mě dneska nakrkly prodavačky WOW ve Vaňkovce. Je to holt úděl toho, že ony maj svůj příjem jasnej a je jim jedno, jestli se jim zákazník vrátí nebo ne. Když člověk vejde, maj skoro problém pozdravit, protivné jsou jak sviňa, nedovedu si představit, že bych tam měl koupit hodinky za sto tisíc a mít z toho radost. Já si teda šel jen pro Hirsche, ale i tak...

Odesláno

Hodně mě naštvalo, že zmizela diskuze k tomuto článku. Diskutující tam nádherně rozklíčovali pozadí té vily, včetně pozadí majitele či nákladů na stavbu a doložili to dokumenty. A iHned si to normálně smaže

Odesláno (upraveno)

Nevím, co mají bankovní poplatky společnýho s cenou letenek. Lichvářský úrok je blbost, bankovní poplatky jsou u nás vysoké ale jdou postupně dolů a doufám, že se nedožiju (znova) toho, že někdo "nahoře" bude zákonem zakazovat poplatky a nařizovat ceny. Ani pak by se z toho bankovní systém nezhroutil, ten pokud se zhroutí, bude to z úplně jiných důvodů. Šetři nás Josefe jedničko, není třeba vše komentovat. Míň je někdy víc nebo taky mlč hubo, zůstaneš filozofem.

Ty letecké poplatky mě připomněly výpis na mém účtu. Ve firmě mám úrok 3,5% p.a. na soukromé debetní kartě účtu 19% p.a., to není lichva?

Poplatky za měsíc :

za platbu z/do banky -34

za zůstatkovou sms -25

za položky -70

za položky -18

za vedení účtu -20

za vedení Servis24 -25

vyhotovení výpisu -5

poštovné -10

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Říkám si to často, ale nějak zjišťuju, že každá banka má svoje minusy a plusy, časem to udělám.

P.S. Jsem rád, že se ti to moje prohlášení líbí, ani jsem takový úspěch neočekával :)

Odesláno

Hodně mě naštvalo, že zmizela diskuze k tomuto článku. Diskutující tam nádherně rozklíčovali pozadí té vily, včetně pozadí majitele či nákladů na stavbu a doložili to dokumenty. A iHned si to normálně smaže

To mě zajmá. Co se tam diskutovalo, v kostce? Že v tom nevidí tu hodnotu nebo co přesně?

Návštěvník Snow
Odesláno

Za těch několik dní co jsem trucoval jsem si odvykl pohledu na status varování, který není čistý jako zrcadlo :worried_anim:.

Odesláno

Za těch několik dní co jsem trucoval jsem si odvykl pohledu na status varování, který není čistý jako zrcadlo :worried_anim:.

z toho si nic nedelej. mam tam taky dva zarezy na pazbe za svoje projevy relativne kratce po registraci na forum, pricemz u jednoho z nich se nakonec ukazalo, ze jsem mel pravdu a v duchu toho se tady zmenily pravidla v definici fejku..

Odesláno

Canis-pracovní oblečení.Po třech měsících používání se mi začaly rozpadat pracovní boty.Koupil jsem to nejlepší co měli a stejně na h...o.Reklamaci dva krát zamítli.Nevhodný způsob obouvání.Už si tam nekoupím,ani ponožky.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

to tmoris - já mám flastr za dva BANY. Oba byly za mou zkázu, za obrázky. Poprvé asi po roce a půl po registraci za vulgární snímky na adresu slovenských spoluobčanů. Trest mi udělil odklizeč a byl tvrdý, doživotní vyloučení z fóra včetně blokace IP adresy. Posléze mi byl změněn jen na týdenní, už ani nevím, proč jsem byl amnestován. Podruhé cca letos v lednu za příliš velké fotky. Byl jsem několikrát varován Kamilem, ale neuposlechl jsem. BAN byl jen na tři dny, to šlo.

Edit - dnes ho dostanu za spamování

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

...Poslal jsem to službou balík do ruky kde garantují doručení do 14:00 následujícího dne...

To s tím doručením výš sichr ? To jsou teda kuvvy mizerný - holka si tudle objednala nějaký hadry na hory - rukavice atd. - slibovali doručení do druhýho dne - objednávala ve středu asi v 02 hodiny v noci. Ve čtvrtek nic - no to se ani nečekalo - v pátek tvrdla celej den doma a čekala na pošťáka a když nic nepřišlo, odkráčela o půl šestý na poštu. Tam jí řekli, že balíky se vozí do 19 hodin (hahaha - to bych chtěl vidět...no nic) - tak šup domů ale stejně prd. V sobotu odjela na hory a v pondělí přijdu z práce a ve schránce lístek, že adresát nezastižen - ovšem s pátečním datem. To mě nasralo, tak jsem volal poštmistrové a dozvěděl jsem se, že to je normální postup, že oznámení se dává do schránky až následující pracovní den a že ZŘEJMĚ balíkář přišel zrovna v těch zhruba 20 minutách, kdy šla na tu poštu.... Že to měli doručit do 14 hodin, o tom ani muk...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...