Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Vím, že si asi neudělám mnoho přátel, ale nestálo by za to, otevřít znovu debatu o příspěvcích do prodejního vlákna ? Přece není možný, aby se najednou vyrojilo tolik zprominutím volů, co si nedokážou přečíst ani pravidla, ač tu jsou déle než já a vesele nabízet hodinky bez pořádného popisu, bez fotek (případně velká fota) a když je někdo slušně upozorní, jsou ještě drzost a sprosťárna sama?

Osobně jsem i proti porušování jiného pravidla- kecání do prodejního vlákna, ale když na to teď koukám, tak bych to i snad povolil. Kdyby to někoho zajímalo, doložím několik vláken, kterých se to týká a kterých členů.

Možná bych se i přimluvil za BAN pro sebe za sprosté slovo, mohl bych totiž za tu dobu, co bych sem nemohl psát, vychladnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že si asi neudělám mnoho přátel, ale nestálo by za to, otevřít znovu debatu o příspěvcích do prodejního vlákna ? Přece není možný, aby se najednou vyrojilo tolik zprominutím volů, co si nedokážou přečíst ani pravidla, ač tu jsou déle než já a vesele nabízet hodinky bez pořádného popisu, bez fotek ( případně velká fota ) a když je někdo slušně upozorní, jsou ještě drzost a sprosťárna sama?

Osobně jsem i proti porušování jiného pravidla- kecání do prodejního vlákna, ale když na to teď koukám, tak bych to i snad povolil. Kdyby to někoho zajímalo, doložím několik vláken, kterých se to týká a kterých členů.

Možná bych se i přimluvil za BAN pro sebe za sprosté slovo, mohl bych totiž za tu dobu, co bych sem nemohl psát, vychladnout.

nu já reagoval, když se takovej příspěvek objevil poprvé, první a hned prodejní, byl jsem kamenován... a dneska ať si tu root admin řeší co chce když je tu z toho vetešárna...

Odkaz ke komentáři

nu já reagoval, když se takovej příspěvek objevil poprvé, první a hned prodejní, byl jsem kamenován... a dneska ať si tu root admin řeší co chce když je tu z toho vetešárna...

Já vím, napsal jsem jinému členu, který se ozval ( na Nautec hodinky ) SZ, že se to nemá a že to mášit jinak, ale když to teď vidím, že další b.b napíše dnes inzerát jako h....o a pak jak se odpovídá v jednom inzerátu na myslím Ipod, tak mě to prostě va. A já si teď neulevil, ale zdravě se naštval. Jdu na kolo, tam se zničím a snad vychladnu :smile_anim: ( teď je fuč mé novoroční předsevzetí, že se tu nenaštvu ).

Odkaz ke komentáři

Já vím, napsal jsem jinému členu, který se ozval ( na Nautec hodinky ) SZ, že se to nemá a že to mášit jinak, ale když to teď vidím, že další b.b napíše dnes inzerát jako h....o a pak jak se odpovídá v jednom inzerátu na myslím Ipod, tak mě to prostě va. A já si teď neulevil, ale zdravě se naštval. Jdu na kolo, tam se zničím a snad vychladnu :smile_anim: ( teď je fuč mé novoroční předsevzetí, že se tu nenaštvu ).

Omluva - řešit

Odkaz ke komentáři

Postni to sem, jestli můžeš.

Ahoj, tak tohle mě nadzvedlo _ http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50166-ipad-16gb/

Na toto nemám odpo, po debatách v jiných vláknech - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50194-prodej-sinn-u1/- už ses zapojil :-)

Já neprodávám, protože neumím zmenšit foto a tady se vesele s..e na hlavu všem pravidlům.

Odkaz ke komentáři

Hele,místní génius se projevil....co tady děláš v sobotu.Tě mladá pustila vod boudy do vobyváku poněvač uš je takovej hic,že slez sníh i u vás v p...lákově?Nebo máš v rachotě pracovní sobotu a jak vidim s nasazenim veškerejch sil ses na chvilku utrh vod leštění klik a odskočil sis vyjímečně na Chronomag?
Odkaz ke komentáři

Nazdar paprdo ... co ja , ja jsem tu furt.. ale ty ses dlouho nezjevil. Naposled jsem vo tobe slysel pred mesicem, to sis koupil logopedicky zajezd do holandska - tam maj prej odborniky, co ti s tim tvym chrchlanim dokazou pomoct. Ale jsem rad , ze jsi to zvladl a podle tvyho prispevku koukam, ze ses nastesti nezmenil.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Má být prodej hodinek bonusem pro členy,kteří to s fórem myslí dobře,přispívají k věci,nejsou tu jen občas z vyčůranosti a celkově se konstruktivně zapojili do místního dění a tím pádem toto fórum tvoří?Má.Udělejte kombinaci obojího a rapidně to zvedněte.Navrhoval bych 1.000/2 roky.Za tu dobu se jistě ukáže,kdo to s fórem myslí poctivě a kdo ne.Tu druhou skupinu by takové opatření stoprocentně odradilo.Nikde není psáno,že je to věc veřejná.Je to klub se svými pravidly.

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odkaz ke komentáři

50 příspěvků bylo ukázkou toho, jak se dotyčný člen chová, byla šance podchytit podivíny a fejkaře hned v začátku. Půl roku je naopak výhodné jedině v tom, že je to zárukou, že se tu nenajdou honiči příspěvků. Krom toho šla ale kvalita prodeje dost výrazně dolů. Kombinace dvou faktorů (technické věci jsme už řešili) by byla optimální

Odkaz ke komentáři

Nazdar paprdo ... co ja , ja jsem tu furt.. ale ty ses dlouho nezjevil. Naposled jsem vo tobe slysel pred mesicem, to sis koupil logopedicky zajezd do holandska - tam maj prej odborniky, co ti s tim tvym chrchlanim dokazou pomoct. Ale jsem rad , ze jsi to zvladl a podle tvyho prispevku koukam, ze ses nastesti nezmenil.

blbost,nebylo to Holanslo,ale náký kopce 650 kiláku za polárnim kroužkem.Lidem nebylo rozumět a tak sem tři tejdny honil soba a rybu.....chrchláni mi z toho vzduchu taky přešlo

post-4087-009659800 1340442448.jpg

Odkaz ke komentáři

Má být prodej hodinek bonusem pro členy,kteří to s fórem myslí dobře,přispívají k věci,nejsou tu jen občas z vyčůranosti a celkově se konstruktivně zapojili do místního dění a tím pádem toto fórum tvoří?Má.Udělejte kombinaci obojího a rapidně to zvedněte.Navrhoval bych 1.000/2 roky.Za tu dobu se jistě ukáže,kdo to s fórem myslí poctivě a kdo ne.Tu druhou skupinu by takové opatření stoprocentně odradilo.Nikde není psáno,že je to věc veřejná.Je to klub se svými pravidly.

To je silenost. Sam mam ted doma hodinky, ktery chci prodat, nejsem smelinar, ani honic prispevku ani nic jineho a nemuzu, musim jeste 3 mesice cekat :) za tu dobu si uz nekdo jiny mohl uzivat hezke hodinky a ja mi penize v kapse pripadne v necem novem. Spis mi prijde jednodussi obcas podezrele typy vybanovat, nez proste vsem branit v serioznim prodeji.

Odkaz ke komentáři

To je silenost. Sam mam ted doma hodinky, ktery chci prodat, nejsem smelinar, ani honic prispevku ani nic jineho a nemuzu, musim jeste 3 mesice cekat :) za tu dobu si uz nekdo jiny mohl uzivat hezke hodinky a ja mi penize v kapse pripadne v necem novem. Spis mi prijde jednodussi obcas podezrele typy vybanovat, nez proste vsem branit v serioznim prodeji.

Musíš uznat, že od té doby, co platí pravidlo půl roku šla "kvalita" prodeje výrazně dolů :-(. Doufám, že ke kombinaci šesti měsíců (anebo více) a nějakého počtu příspěvků nakonec dojde. Již to tady psalo mnoho lidí, ale já bych to rád připomenul. Fórum není primárně určeno pro prodej hodinek. Stačí, že v sekci pro soukromníky prodává několik lidí, kteří s tím šmelí.
Odkaz ke komentáři

V pravidlech je psáno, ze nestačí jen doba registrace, ale prodávat mohou jen členové, kteří aktivně přispívají i do ostatních vláken. Takže kdyby Modi chtěli, mohou ty rychloprodejce eliminovat.

Rád bych něco dodal. A už to tu někde také bylo řečeno. Určitě tu je nemalé množství členů, kteří tu jsou každý den a pročítají si zdejší vlákna, ale nemají potřebu tak často přispívat. To ale přece neznamená, že jsou něco méně než členové, kteří zde píší x příspěvku každý den.

Odkaz ke komentáři

Rád bych něco dodal. A už to tu někde také bylo řečeno. Určitě tu je nemalé množství členů, kteří tu jsou každý den a pročítají si zdejší vlákna, ale nemají potřebu tak často přispívat. To ale přece neznamená, že jsou něco méně než členové, kteří zde píší x příspěvku každý den.

Když tady bude každý pouze číst a nepřispívat(netvořit),tak to tu zanikne.Je to bonus pro ty,kteří fórum smysluplně a konstruktivně živí a umožní mu dýchat.Ostatním bych doporučil Aukro a Bazoš.
Odkaz ke komentáři

Když tady bude každý pouze číst a nepřispívat(netvořit),tak to tu zanikne.Je to bonus pro ty,kteří fórum smysluplně a konstruktivně živí a umožní mu dýchat.Ostatním bych doporučil Aukro a Bazoš.

Ano to souhlasím, jen jsem chtěl říct, že i někdo, kdo moc nepřispívá to může myslet dobře.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...