m.n. Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Všemocná WIKI píše prosinec - březen, takže má ještě týden čas na usnutí...
African Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 S tím chrápáním si seš jist? Já tedy ne Je tedy celkem teplo venku, ale to by nemělo mít vliv, je naprogramovanej jak medvěd, aspoň co já vím, ale samozřejmě ruku do ohně na to nedám
Onisau Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Já z praxe dodám, že jednoho psíka mývalovitého ulovil kolega v naší honitbě minulý víkend.. a za b ) kniha ZVĚŘ od autorů Šťastný a Červený, vydaná AVENTINEM v roce 2010 a doporučená na ČZU uvádí u psíka mývalovitého zimní spánek jako altzernativu v případě krutých zim. Doslova na str. 206 píše: " Za krutých zim může psík jako jediný z psovitých šelem upadnout do zimního spánku."
Filip.J Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Chlapci, vždyť říkám, že to byl psík mývalovitý.. Je velký asi jako liška... jeho stopa je tak 4 až 5 cm dlouhá a připomíná stopu lišky... žije na celém území ČR.. A jo, to je ten, co sem přišel z Asie, nemá tady přirozené nepřátele a strašně rychle se množí? Myslivci je prý střílejí na potkání a stejně je jich pořád plno...
mondeo2 Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 A jo, to je ten, co sem přišel z Asie, nemá tady přirozené nepřátele a strašně rychle se množí? Myslivci je prý střílejí na potkání a stejně je jich pořád plno...e nee to jsou trpaslíci ti se rychle množí a všude vám vlezou, já je chytám, mám na ně speciální klícky.................
montemar Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 kuna mi sežrala kapra. foto stop
NIGHTinGALE Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Nějakej toulavej čokl to byl. A nebo bezdomovec s čoklem
kdojinej Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Zasraná seborhoická dermatitida. Člověk už neví o bysi na tu držku namazal aby se toho zbavil.
Patrik Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Že mi v S Oliveru nechali na jednom hadříku čip a já se ho půl hodiny snažil sundat. Štěstí že jsem měl doma pilu s kterou jsem zkracoval stromek takže jsem ho nařízl a rozlomil. Těšil jsem že alespoň pochopím jeho princip ale nepochopil To jsi měl štěstí, že to nebyl ten "vybuchující" - alespoň na některých je to napsané, že při neautorizovaném pokusu o odstranění "vybuchne" a poškodí oblečení barvou.Jinak jsem si všiml, že lespoň některé "přívěsky" mají někde malý otvor, kam, když se strčí dva drátky, které od sebe roztáhnou pružinku, která tam je umístěna, tak se oba díly rozpojí.
elninoelnino Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 že jsem x dní sháněl hodinky, rozhodl jsem se a domluvil s prodávajícím, poslal mu peníze přes paypal a po dvou dnech mi teď napíše, že se s hodinkami nemůže rozloučit a že mi posílá peníze zpět. No to bych se asi vobtáh
Dantechno Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Darek rodicum k vanocum je nefunkcni .. takze reklamace..
Hasič Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Darek rodicum k vanocum je nefunkcni .. takze reklamace.. To nechápu, co může být na Rolsroysu k reklamaci?
Dantechno Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 nebo na eroticky hracce Ty kupujes rodicum eroticky hracky?
Jeremy Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Triletej synek, kterej kilometr od domova sebou placnul do desivy kaluze.. Ale co.. :-)
XXXfazerXXX Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 Darek rodicum k vanocum je nefunkcni .. takze reklamace..Co na tom máš rozbitý?
XXXfazerXXX Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 není sníhTo chápu.Sám sem taky dostal zimní vejbavu na silnice a po sněhu ani památka.
Dantechno Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 není sníh On mi to poradi a pak se mi tu jeste smeje. Uz s nim nikdy nejdu na nakupy..
Návštěvník YPO Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2012 On mi to poradi a pak se mi tu jeste smeje. Uz s nim nikdy nejdu na nakupy.. říkal jsem ti ať to koupíš v OBI a ne v Baumaxu
Doporučené příspěvky