Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S tím chrápáním si seš jist? Já tedy ne :)

Je tedy celkem teplo venku, ale to by nemělo mít vliv, je naprogramovanej jak medvěd, aspoň co já vím, ale samozřejmě ruku do ohně na to nedám :whistle:

Odesláno

Já z praxe dodám, že jednoho psíka mývalovitého ulovil kolega v naší honitbě minulý víkend.. a za b ) kniha ZVĚŘ od autorů Šťastný a Červený, vydaná AVENTINEM v roce 2010 a doporučená na ČZU uvádí u psíka mývalovitého zimní spánek jako altzernativu v případě krutých zim. Doslova na str. 206 píše: " Za krutých zim může psík jako jediný z psovitých šelem upadnout do zimního spánku."

Odesláno

Chlapci, vždyť říkám, že to byl psík mývalovitý.. Je velký asi jako liška... jeho stopa je tak 4 až 5 cm dlouhá a připomíná stopu lišky... žije na celém území ČR..

A jo, to je ten, co sem přišel z Asie, nemá tady přirozené nepřátele a strašně rychle se množí? Myslivci je prý střílejí na potkání a stejně je jich pořád plno...

Odesláno

A jo, to je ten, co sem přišel z Asie, nemá tady přirozené nepřátele a strašně rychle se množí? Myslivci je prý střílejí na potkání a stejně je jich pořád plno...

e

nee to jsou trpaslíci ti se rychle množí a všude vám vlezou, já je chytám, mám na ně speciální klícky.................

Odesláno

Že mi v S Oliveru nechali na jednom hadříku čip a já se ho půl hodiny snažil sundat. Štěstí že jsem měl doma pilu s kterou jsem zkracoval stromek takže jsem ho nařízl a rozlomil. Těšil jsem že alespoň pochopím jeho princip ale nepochopil :crying_anim02:

To jsi měl štěstí, že to nebyl ten "vybuchující" - alespoň na některých je to napsané, že při neautorizovaném pokusu o odstranění "vybuchne" a poškodí oblečení barvou.

Jinak jsem si všiml, že lespoň některé "přívěsky" mají někde malý otvor, kam, když se strčí dva drátky, které od sebe roztáhnou pružinku, která tam je umístěna, tak se oba díly rozpojí.

Odesláno

že jsem x dní sháněl hodinky, rozhodl jsem se a domluvil s prodávajícím, poslal mu peníze přes paypal a po dvou dnech mi teď napíše, že se s hodinkami nemůže rozloučit a že mi posílá peníze zpět. No to bych se asi vobtáh suicide_anim.gif

Návštěvník YPO
Odesláno

On mi to poradi a pak se mi tu jeste smeje. Uz s nim nikdy nejdu na nakupy..

říkal jsem ti ať to koupíš v OBI a ne v Baumaxu

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...